ya suanda hic kız arkadasi yok ben istemiyorum die hicbiriyle gorusmyor msn lerini sildi yeni hat aldi.
bu fotoğraflar ben yokken cekilmş.yoksa suanda tokalasmyo bile.ama kararszm ya:çok üzgünüm:
guvenmemek değil arkadaslar ama o fotoğraflar gozumn onunden gtmyo bi turlu.
Ne gibi fotolardiki bunlar...?benneyaptımki
Malum pozlardami gördün arkadasim!! Mahsumhane arkadaslari ile cekilen fotolardi öyle degilmi!!
Tamamen güvensizlik iste....ya ona güvenmiyorsun yada kendine...
Şimdi cnm oturup konuşmuşsun anladıgım kadarıyla meseleleri. O da kendine sanırım çeki düzen verecegini belirtmiş.
Eger ki guvenin kaldıysa sana inandırıcı geliyorsa su anki hareketleri deneyebilirsin. ama ayrıldıgını söylüyorsun. İyice bi düşün tart ölç.
Resimler eskiden çekilmiş sen yokmussun ozaman. Konuşmussun sanırım bu kadar samimi olma diye bilmiyorum ben öle anlıyorum. oda herhalde onaylamış. Kızlara selam dahi vermiyomuş tabi buda abartı olmuş biras:)
herneyse kararını sen vereceksin. Guveniyosan bir daha öle sen hayatındayken internetten kızlarla msjlaşmayacaksa, ceki duzen verecekse kendine bi şans daha verebilirsin ama bu senin kararın olacak.
aynı evde edepleriyle kalabilirler bunu sorun etme. Sanırım aşırı samimi fotolar değilmiş. Bilmiyorum artık düşün kararını ver. Kabul etmiş herşeyi gözüküyor su anda erk arkadasın yazdıklarına göre. Tekrar deneyip denememek sana kalmış:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?