canım benim senden sonra olsaydı evet hhaklı olurdun bastan sona ama senden önce ve dedin gibi kullanmıyor bilee hepimiz gercek askımızı bulana kadar yanlıs ilişkilerde sürüklenip hatalar yapıoruz oda bu hatalara düşmüş sende gercek askı bulmus ve herseyi geride bırakmıs gecmiş cok can yakar sen onunkini kurcalarsın o seninkini kurcalar evlendikten sonra bile mutlu olamazsın böle yaparsan eger seviyorsan bence vakit kaybetmeden bişeyler yap eger gercekten gercek askım diyorsan cunku gercek ask sevgi kolay bulunmuyor ve kaybettikten sonrada cok can yakıyor Allah yardımcın olsun canımm
Bu olaylar biraz durulduktan sonra seni arar die tahmin ediyorum. otur konus o zaman tek tek baştan herşeyi. resimler senden önce oldugu için bişey soylemek de dogru deil. Ama su anda ki yaşantısı mühim olan. kaç yaşındasınız bilmiyorum ama her ayrılık zaten öncelikle mutsuzluk verir. Ama sezgilerin bu insana guvenecegin konusunda seni inandırıyorsa , mantıgında onaylıyorsa bi kez daha düşün ilişkini sakin kafayla.
senden önce olmuş bişey için sevgilinden mi ayrılıyorsun :bbo: bence sen kavga çıkarmak için yer arıyorsun.
arkadasım harfleri neden eksik yazıyorsun inan okumakta güçlük çekiyorumarkadaslar bunu okuyunca bana herseyi diebilirsiniz.gurursuz paronayak herseyi deyin.nese baslıyorum artk
yaklask 3 sene onceydi sevgilimle tanstım ama ozamanlar baska bi sevgilim olduğu icin sevglimi reddettim ama hep onunla ckmayı istedim.neyse ozamanki sevgilimden ayrldm.suanki sevgilimle konsmaya baslamstm o bacağndan ameliyat olmustu o sıralar o yuzden 1bucuk ay falan hic bulusamadk.snra bulusmaya basladık 2.bulusmamzdi icime bir suphe dustu ve telini karstrmaya baladm.kızlarla mesajlarini yakaladm.interntte tanstği bi kızms ben aldattn die kıyametleri koparıp ayrıldım.2bucuk ay snra sevgilim bensz gunlern bi gunlugunu tutms siirler falan yazms yalvardi barıştık.hep bana yemnler eder sen benim ilk askımsn die.
neyse cok mutluyduk herkes imrenirdi bize.1 hafta once baska bi msn i ni oğrendim.msn kapanmş hic girmediği icin ama o msn e bi album yapmş ve albumde kız arkadaslarıyla sarilirken cekilms fotoğraf albumleri var.fotoğraftakilerde sevgilimn en yakın arkadasi onun sevgilisi ve sevgilisnn arkadaslari.baska sehirden gelip sevgilimin evinde kalmşlr.ya belki geri kafalıyım ama bana ters gelio byle kız erkek ayni evde kalam sarılırken poz vermek.buarada o fotoğraflar biz cikmadan baya once cekilmş ve onlarda biz ckmadan gelmş.neyse ben kudurdm tabi simdi ayrıldksenağlama
ama onu cok seviorum ben onun ailesyle tanstm o benim ailemle tanstı seneye sozumuz olcaktı
napim şimdi ben cok mu gurursuzum cok mu kıskancım??
kaydirigubbakcemile3ya ben biraz paranoyağmda
arkadasım harfleri neden eksik yazıyorsun inan okumakta güçlük çekiyorum
eskiyi çok fazla kurcalama bence ileriye senden sonrasını görmeye çalış
arkadaslar hepinizde cok haklısınız niye boyleyim onuda bilmiyorum kendimi değiştirmeye calişyorum ama yapamiyorum.ama artık gecmişi hic aklıma getrmemeye calişicam
canım sen olsan zaten başkaları olmazdı. sen karşısına çıkmışsın ve beraber, mutlusunuz. Eski defterleri açtıkça mutlu, huzurlu olamazsınız...
bak canım ilk olarak belli bir dönemden sonra sevgilini kendinden nefret ettirisin böyle yaparak.nihayetinde o bir erkek ve senden önce kız arkadaşları olması gayet normal.sana önem vermese ailesiyle tanıştırmaz.geçmişle yaşarsan hep yanlız kalırsın seninde sevgilin olmuş ve sevgilin varken başkasıyla çıkmayı düşlemişsin.bence sen kendin gibi düşünüyorsun sevgilini.hayatı akışına bırak.eğer hiç kız arkadaşı olmamış birini hayal ediyosan önce seninde hiç sevgilin olmaması gerekmezmi?bence iyi düşün saçma sapan takıntılar yüzünden sevgilini kaybetme.sonra çok üzülürsün.zaten bir erkeğin içinde varsa aldatma sen onu eve bağlasanda bir şekilde aldatmayı başarır.umarım akıllıca karar verirsin..mutluluklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?