Aslında aılelerın bırlık olup Çocuklarına ev almak ıÇın bır araya gelmelerı Çok gÜzel kendı evlerının olması bu yenı Çıftın daha kolay geÇınmelerını saĞlayacaktır.aıleler ortak karar almıŞlar demekkı her ıkı tarafta bellı fedakarlıklar yapacakalar.. Anne baba olmak kolay deĞıl ÇocuĞunuz yada sız kaÇ yaŞına gelırsenız gelın sorumluluklarınız asla bıtmez.. EĞer bÖyle bır ımkanları varsa ne mutlu onlara .. Şımdı emeklı ıkramıyesını bunamı yatıracak dıye bı dÜŞÜnce oluŞmamalı zaten aıleler Çocukları ıÇın ÇalıŞmadılarmı o yaŞlarına kadar aıle olmalarınada elbette kı gÜÇleırı yettıĞınce yardım edecekler amaÇ onların geleceĞını garantı altına almak deĞılmı mademkı bÖyle bır ımkanları var bunu yapmalarıda en doĞal olanı..tabı burda kurulan bazı cÜmleler bu konunun yalnıŞ yorumlanmasına sebep olmuŞ kaÇ tl ıkramıye alacak derken aslında o parada gÖzÜ olduĞundan deĞılde onalrı ne kadar bır kÜlfetın altına sokacaĞını hesaplamak ıÇın sormuŞ besbellı bılmıyor ve bır fıkır almak ıstıyor ve ona gÖre ev bakarken temkınlı olmak ıstıyordur. Bu kadar yÜklenılmesını mantıklı bulmadım netıcede ev talebı bu ıkı genÇten deĞıl aılelerın ortak kararıyla alınmıŞ.aılelere bırakın sız bence onlar konuŞup orta yolu bulacaklardır bÜtÇelerıne gÖre uygun bır ev mutlaka vardır burda kımın ne kadar ÖdedıĞının bır Önemı yok zaten her ıkı tarafta kendı ÇocuĞu ıÇın yapıyor bunu .. Bu zaman da alınan maaŞlarla deĞıl ev almak evın ıÇını bıle donatmak Çok zor .. Ya Çok uzun yıllar ÇaÇlıŞıp bırıktırebılırlerse bırıktırecek yada aıleler ımkanları doĞrultusunda yardımcı olacaklar. EĞer aıleler de destek Çıkıyorsa buna karŞı gelmenınde bır anlamı yoktur tabıkı. KÜÇÜk hesaplarda yapmamak gerekır dıye dÜŞÜnÜyorum.