- Konu Sahibi policeinci
-
Senin nete girmeni kısıtlıyor ama kendisi face de fink atıyor..
Nasıl bişey bu?lmaz:
hesabını sorucam sorucamda nasıl sorsam böyle ummadığı bi şeklde cevap bile vermesinn
yaptığına eminmisin canım.yani hala aklı o kızdamı ??? buna eminsen wur kıçına tekmeyi :mymeka:sensizlik ona en büyük ceza olur
bu saatten sonraa evli bir insanla olucağı bişe yok ama öyleyse napmaya çalışıyolar ne biliyim ya kafam karışık
sorun ewli insanla olup olmaması deilki canım.sen warken onu düşünebilmesi.şahsen ben buna izin wermem.ben warsam eğer tek olmalıyımm.aklında fikrinde zikrinde ben olmalıyım
eger baska bırı varsa aklında bu asla olaamaz bence kendını kandırmamalısın..bı erkek yanında esı veyahut sevgılısı var ıse yoldan gecen bı kadın bıle aklına gırebılır..sorun ewli insanla olup olmaması deilki canım.sen warken onu düşünebilmesi.şahsen ben buna izin wermem.ben warsam eğer tek olmalıyımm.aklında fikrinde zikrinde ben olmalıyım
bence hazır face şifresi var
bir süre sessiz kal ve ne olup bittiğini iyice anlamaya çalış
elinde kesin kanıtların olsun
eğer gerçekten onun o kişinin ardını aradığına emin olursan bence o kişiyle olan ilişkini çok çok iyi düşün derim ben
direk ayrıl diyemem belki çünkü senide onuda ve ilişkinizide bilmiyorum ama
ilerisini düşün derim ben
Ayyy...evlendiği halde beni unutamamış..diye düşünüp havaya girecek ne olacak başka...
Erkek egosu işte....[/QU
bilmiyorummmm :1no2:
amaaaaaaaan canım niye canını sıkıyorsunki...hiç kimse vazgeçilmez değildir unutma...şimdi böyleyse ilerde çok canın sıkılır söyliyim...bence güzel bir karar vermelisin geleceğin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?