- Konu Sahibi policeinci
-
Bence haklıyken haksız duruma düşme. Bekle bakalım biraz daha izle ne olacak ne bitecek.
Doğru mu anlamışsın bi emin ol önce.
Birilerinden bir şeyler duydum, canım sıkıldı derken belki de eski sevgilisinin onu aramasından rahatsızlık duyduğunu ifade etmiştir, bu da bi ihtimal. İlla aklında fikrinde o var halen demek olmayabilir.
O yüzden olanı biteni doğru anla ki öfkeyle kalkıp zararla oturmayasın.
nasıl olsa şifresini bildiğini bilmiyor, devamlı kontrol et mesajlarını. şimdi ortalığı velveleye versen nasıl olsa bişey yok der yalan söyler. ne olduğunu kendi gözlerinle gör ona göre bi karar verirsin. eğer durum tahmin ettiğin gibiyse de evli barklı kadını arayıp soran adamı zaten sallarsın gider.
beni herşeyden soğutuyolar valla yaşamak bile işkence geliyo bana aaaa yaa hep birileri bişeler güxzel giden işimi bozuyor
beni herşeyden soğutuyolar valla yaşamak bile işkence geliyo bana aaaa yaa hep birileri bişeler güxzel giden işimi bozuyor
amaaaaaaaan canım niye canını sıkıyorsunki...hiç kimse vazgeçilmez değildir unutma...şimdi böyleyse ilerde çok canın sıkılır söyliyim...bence güzel bir karar vermelisin geleceğin için...
Bu sözlerin sahibi de can yakmasını pek iyi bilen bir insan. Deliler gibi sevdiğini söyleyip akılları baştan götüren gözleri kör eden şekilden şekile sokup maymun gibi çeviren kişi, bir süre sonra ben başka biri ile evlenicem deyip, -sözde- sevdiği ile aynı anda başkası ile sevişebiliyor. Bakirliğimi bozan şer sahibi. Hayatta herşey mümkün. En kötüsü de hiç bir cevap vermeden, hani insanı elinden tutup gözlerini bağlayıp uçuruma kadar götürür de sonra tamam gözlerini aç dediğinde yanında kimseyi bulamaz. Sadece yalnız başına aşağı düştüğünü sürekli olarak aşağı düştüğünü ama bir türlü nihayete varıp da ölüp korkusunun dindiğini bilmez. Ne güzel ölene dek ağlatmak. Dimi doğruya giden yolda herşey mubahtır. Arada deneme tahtaları ilerleme basamakları gerekiyor. Ama inan ben senin Rabbine gideceğin yolda basamak değilim. Ayağın takılacak o basamakta Yeliz Özdemir Seyhan. Benden götürdüğün üç yıl ağlamaklı her günüm sana olan teslimiyetimle Allahı da kaybettim bunların hesabını muhakkak vericeksin... Sen aldatmayı pek iyi bilensin. Akılları giderici şarap içsem bu kadar azap çekmezdim gece gündüz zina etsem yine bu kadar sıkılmazdım.Yalancı varlık..
Burada da çıkmış zora düşmüş birine akıl veriyorsun. Neden kendine bakmıyorsun yaptıklarına. Samanı ateşe ver ve kenara çekil. Yalnız yaktığın kuru ot değil insan.. Ben sözüme sebat ettim edicem de. Zamanı gelince vermediğin cevabı kendin koşa koşa vermek için beni arayacaksın.
:1shok:Bu sözlerin sahibi de can yakmasını pek iyi bilen bir insan. Deliler gibi sevdiğini söyleyip akılları baştan götüren gözleri kör eden şekilden şekile sokup maymun gibi çeviren kişi, bir süre sonra ben başka biri ile evlenicem deyip, -sözde- sevdiği ile aynı anda başkası ile sevişebiliyor. Bakirliğimi bozan şer sahibi. Hayatta herşey mümkün. En kötüsü de hiç bir cevap vermeden, hani insanı elinden tutup gözlerini bağlayıp uçuruma kadar götürür de sonra tamam gözlerini aç dediğinde yanında kimseyi bulamaz. Sadece yalnız başına aşağı düştüğünü sürekli olarak aşağı düştüğünü ama bir türlü nihayete varıp da ölüp korkusunun dindiğini bilmez. Ne güzel ölene dek ağlatmak. Dimi doğruya giden yolda herşey mubahtır. Arada deneme tahtaları ilerleme basamakları gerekiyor. Ama inan ben senin Rabbine gideceğin yolda basamak değilim. Ayağın takılacak o basamakta Yeliz Özdemir Seyhan. Benden götürdüğün üç yıl ağlamaklı her günüm sana olan teslimiyetimle Allahı da kaybettim bunların hesabını muhakkak vericeksin... Sen aldatmayı pek iyi bilensin. Akılları giderici şarap içsem bu kadar azap çekmezdim gece gündüz zina etsem yine bu kadar sıkılmazdım.Yalancı varlık..
Burada da çıkmış zora düşmüş birine akıl veriyorsun. Neden kendine bakmıyorsun yaptıklarına. Samanı ateşe ver ve kenara çekil. Yalnız yaktığın kuru ot değil insan.. Ben sözüme sebat ettim edicem de. Zamanı gelince vermediğin cevabı kendin koşa koşa vermek için beni arayacaksın.
Hepinize merhaba KK daşlarım.....
benim derdim sevgilim...
kısaca anlatayım sizlere erkek arkadşım benden önceki ilişkisinde sevgilisni başkasına vermişler evlenmiş çok sevmiş kızı ayırmışlar zorla.3,5 sene geçti üzerinden olayın. Geçenlerde babasının dükkanını bir kız aramış ve okul arkadşı olduğuınu ve tlf numarasnı istediğini söylemiş dükkanda kardeşleri varmış numarasını vermemişler bizimkide o kızdan başka kimsenin bilmediğini söledi kafası ozman karışmıştı.sonraa bugünde facebook baktım mesajlarını okudum orda eski sevgilinin kız arkadşına mesaj yazmış onu sormuş benden bahsettimi bişe dedimi benimle ilgili diye birileri bana bişeler dedi falan demiş kafam karışık canım sıkıldı falan demiş arkadaşına.kızda neyden bahsediyosun anlamadım demişş bişeler çeviriyolar ama çözemedim bişler dönüyo facebook şifresini bildğimi keNdisi bilmiyor.ARKAMDAN İŞ ÇEVİRİYOLAR NAPMAM LAZIM ERKEK ARKADŞIM BENİ ÇOK KISITLAR NETE GİRMEME İZİN VERMZZ BENDE DESEMKİ FACENE GİRDİM OKUDUM BÖLE BÖLEE BEN KÖTÜ OLURUM NAPSAM ACABA ÖYLE BİŞE DEMELİYİMKİ OTURUP KALSAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?