Ne yapmalym?

tşk ederiö canım yorumun için bilmiyourum biraz sesiz kalıp bekliycem daha neler oucak. senağlama

biraz bekliycem canım baklaım takip ediyim neler olucak çok moralim bozukk yaa

beni herşeyden soğutuyolar valla yaşamak bile işkence geliyo bana aaaa yaa hep birileri bişeler güxzel giden işimi bozuyor

Kuruntu yapma,evli kadın ne yapsın eski sevgilisini..

Aranızı bozmak isteyen başka birilerinin de tuhaf kafa karıştırması da olabilir..

Olmaz olmaz deme..olmaz denenen bazen başa gelir..
Ama şifreyi biliyosun madem,biraz sherlock Holms culuktan bi zarar gelmez

beni herşeyden soğutuyolar valla yaşamak bile işkence geliyo bana aaaa yaa hep birileri bişeler güxzel giden işimi bozuyor

öyle deme her işte bi hayır vardır, umarım düşündüğün gibi değildir ama eğer öyleyse ilişkiniz ciddiye dökülmeden onu tanımış olursun. tamam üzülürsün ama zamanla geçer.

bnde faceinde bi kaç msj yakaladım . gerçii benle çıkmaya başlamadan önceki tarihlerde ama bna bni sevdiğini benden başkasını düşünmediğini sölediği tarihlerde atılan mesajlar... face şifresiini kendisi vermişti . o yüzden açık açık sordum yani . o da açıklamasını yaptı ve ilişkimize dvm ediorz. çok canını sıkma derim bn . baktınki aldatııo seni . yani tam emn oldun adattıqından yada başkasını sevdiğinden . o zaman buraya kadrmış dersin .

cnm bnce bıraz ızlemeye al derım ben cok kotu bişi olsa gerek egerkı hala onu unutamamiş ve senı sevdıgını söleyıp senı kandırıyosaaa

Way beeeeeeeeee

senağlama

:1shok:
ilk defa kk da böyle bişey gördüm :1shok:

Oturup kalsa eline ne gececek. o yıne arkandan iş cevıercek .. bugun böyle yarın baska bır sekılde . hem bu kadar arastırıp didik etmek niye? bu daha çok senı üzer .. o sana mutlaka verecek cevabı bulur ve sen sevdiğin içinde he der geçersin . biraz senle daha fazla ılgılenır vs . sen unutursun .
bence ayrıl bu çocuktan ayrılamıyorsanda sus bir sey deme .. çünkü dersen bu sefer senden ılk fırsatta ayrılır .üzülen gene sen olursun .

kadınlar bir erkeğe bu kadar taviz verebilecek noktaya nasıl geliyorlar anlamıyorum.

adam snn nete girmeni yasaklayacak, kendisi faceinde fink atacak, onun açığını yüzüne vurduğunda nete grme yasağini deldiğin için sen suçlu olacaksın.
oh ne ala memleket!kötükedihüso

adam zeytinyaği gbi üste çıkacak, eğer gerçekten senin arkandan iş çeviriyorsa da yediği naneler yanına kar kalacak.:mymeka:

sen de evinde oturup o facete fink atarken onun aslında seni ne kadar sevdiğini düşünüp, seni sevdiği kıskandığı için seni kısıtladığını düşünüp mutlu mesut yaşayıp gdeceksin.

lütfen biraz kendimize saygımız olsun.
biz kadın olarak kendimize bunu layık görürsek karşıdaki adam neler yapmazki?!lmaz:

ben olsam açıkça sorardım.
ama kıvırır diyorsan bence bir süre gizlice takip et face yazışmalarını.
iş çevirdiğine emin olursan da yapman gerektiğini düşündüğün şeyi yaparsın olur biter.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…