- 10 Haziran 2016
- 883
- 387
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
Meraba ablalarım ben 18 yaşında lise son sınıfa gidiyorum, hemşirelik bölümünde okuyorum ve kasım ayında kpss sınavım var çalışıyorum staja gidiyorum, belki hatırlayanlar olur erzuruma geçen sene taşındım ve sınıfımda çok sorun yaşadım kimseyle bi arkadaşlık edinemedim hani o en yakın dediğimiz 1 kişi olur ya benim olmadı çok yalnız kaldım evet benim de hatalarım vardı fakat kavga konularımız benim istanbul kültürüyle büyümüş olmam erkeklerle konuşmam sevgilim olduğu halde (mesajla değil sınıf arkadaşımla yüz yüze) veya whatsapp grubunda geç cevap vermem vs garip garip şeyler oldu afalladım yani psikolojim bozulacak dereceye geldi şuan 12. Sınıfa yeni geçtik sınıftaki herkesle aramdaki buzlar eridi kimseyle küslüğüm yok Allaha şükür kimseye kinim nefretim yok çok çok kötü şeyler duymama rağmen bi erkek arkadaşım var sağolsun o çok destekçim her konuda ama şuan o 1 yakın arkadaşın hasretini çekiyorum bi kaç kişiyle konuşup sohbet ediyoruz ama onların hep en yakın arkadaşları var ama benim yok hani güvenip bişeyimi anlatacağım kimsem yok çok kötü hissediyorum herşeyimi etkiliyor napmam gerek üzülüyorum gülemiyorum ruh gibiyim sürekli uyumak istiyorum dalıyorum düşünmek istemiyorum beynimi parçalamak istiyorum napıcam bi akıl verin...