Ne yapmam gerek çok mutsuzum ?

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
883
387
103
27
Meraba ablalarım ben 18 yaşında lise son sınıfa gidiyorum, hemşirelik bölümünde okuyorum ve kasım ayında kpss sınavım var çalışıyorum staja gidiyorum, belki hatırlayanlar olur erzuruma geçen sene taşındım ve sınıfımda çok sorun yaşadım kimseyle bi arkadaşlık edinemedim hani o en yakın dediğimiz 1 kişi olur ya benim olmadı çok yalnız kaldım evet benim de hatalarım vardı fakat kavga konularımız benim istanbul kültürüyle büyümüş olmam erkeklerle konuşmam sevgilim olduğu halde (mesajla değil sınıf arkadaşımla yüz yüze) veya whatsapp grubunda geç cevap vermem vs garip garip şeyler oldu afalladım yani psikolojim bozulacak dereceye geldi şuan 12. Sınıfa yeni geçtik sınıftaki herkesle aramdaki buzlar eridi kimseyle küslüğüm yok Allaha şükür kimseye kinim nefretim yok çok çok kötü şeyler duymama rağmen bi erkek arkadaşım var sağolsun o çok destekçim her konuda ama şuan o 1 yakın arkadaşın hasretini çekiyorum bi kaç kişiyle konuşup sohbet ediyoruz ama onların hep en yakın arkadaşları var ama benim yok hani güvenip bişeyimi anlatacağım kimsem yok çok kötü hissediyorum herşeyimi etkiliyor napmam gerek üzülüyorum gülemiyorum ruh gibiyim sürekli uyumak istiyorum dalıyorum düşünmek istemiyorum beynimi parçalamak istiyorum napıcam bi akıl verin...

Bu yaşlardaki arkadaşlıklar çok gelip geçicidir.
1 sene sonra herkes bi yerleri kazanıp gitmiş olacak hayatından zaten.
Otur ders çalış kendine yatırım yap bunları düşüneceğine.

Son sinifmissin zaten sabret.. her seyin biteceği günü düşün hep. Bölümün güzel bölüm iş var en azindan. Inan okulu bitirip iş kaygisina düşmek çok zor en azindan böyle sikintilarin olmayacak böyle düşün. Sizin meslekte atanmak kolay. Zaten mezun olunca hiçbirini bi daha görmeyeceksin. Bosversene bak ne güzel sevgilin de varmış.

Bu yaşlardaki arkadaşlıklar çok gelip geçicidir.
1 sene sonra herkes bi yerleri kazanıp gitmiş olacak hayatından zaten.
Otur ders çalış kendine yatırım yap bunları düşüneceğine.
Bakın inanın çok haklısınız ama insanız kafama takılıyor yani o dışlanmışlık duygusunu atamıyorum üzerimden

Son sinifmissin zaten sabret.. her seyin biteceği günü düşün hep. Bölümün güzel bölüm iş var en azindan. Inan okulu bitirip iş kaygisina düşmek çok zor en azindan böyle sikintilarin olmayacak böyle düşün. Sizin meslekte atanmak kolay. Zaten mezun olunca hiçbirini bi daha görmeyeceksin. Bosversene bak ne güzel sevgilin de varmış.
Evet o yönden şanslıyım fakat işte dışlanmışlık duygusu çok kötü stajdayım mesela canım sıkılıyo yanına gidecek bi arkadaşım yok

Kendine özgü ol inanki o samimi arkadaşlar bir seneye kalmadan görüşmüyorlar bile :kahve:
Biliyorum sonrafan buna güleceğime eminim ama şöyle ben şen şakrak bi insanım böyle ağzı gözü oynayan sevilen bi tipim ailem tarafından çok sevilirim erkek arkadaşım çok düşkündür ama yalnızlık ne biliyim benim de yanına gidip güvenle derdimi anlatabileceğim bi kız arkadaşım olsaydı

o zaman sen de çook yakın bi arkadaş bulmak yerine herkesle samimi ol. ben öyleydim mesela. hiç de sıkılmazdım. stajda bi onun yanına bi bunun yanına gidersin. bu saatten sonra en iyi arkadaş bulman zorsa bunu yaparsın

insan bazen her şeyini anlatabileceği çok yakın birisi olsun istiyo, bunun özlemini çekiyo, biliyorum. ama senin zaten sevgilin var ki? en yakın arkadaşın odur. okuldakilerle gönül eğlendir, her teneffüs aynı kişiyle takılacağına bir teneffüste 5 kişiyle sohbet et :KK70:

o zaman sen de çook yakın bi arkadaş bulmak yerine herkesle samimi ol. ben öyleydim mesela. hiç de sıkılmazdım. stajda bi onun yanına bi bunun yanına gidersin. bu saatten sonra en iyi arkadaş bulman zorsa bunu yaparsın

insan bazen her şeyini anlatabileceği çok yakın birisi olsun istiyo, bunun özlemini çekiyo, biliyorum. ama senin zaten sevgilin var ki? en yakın arkadaşın odur. okuldakilerle gönül eğlendir, her teneffüs aynı kişiyle takılacağına bir teneffüste 5 kişiyle sohbet et :KK70:
Haklısın ama önceden kötü şeyler yaşadığım insanlar da var sınıfta ve onlar da benimle çok konuşmak istemiyolar gruplaşma çok çok fazl yan sınıfta çok daha konuştuğum insanlar var ama ne biliyim o en yakın arkadaş bu dokuz ay boyunca benim yanımda kimse olmayacak

Haklısın ama önceden kötü şeyler yaşadığım insanlar da var sınıfta ve onlar da benimle çok konuşmak istemiyolar gruplaşma çok çok fazl yan sınıfta çok daha konuştuğum insanlar var ama ne biliyim o en yakın arkadaş bu dokuz ay boyunca benim yanımda kimse olmayacak
yan sınıftakilerle takıl o vakit. bizde hiç öyle sınıf ayrımı yoktu, teneffüste herkes her yerdeydi. sen de onların yanında ol, ne olacak ki?

yan sınıftakilerle takıl o vakit. bizde hiç öyle sınıf ayrımı yoktu, teneffüste herkes her yerdeydi. sen de onların yanında ol, ne olacak ki?
Öyle yapıyorum kendimi geri çekmiyorum herkesle sohbet ediyorum ama ne biliyim garip bi duygu yani sanki onlar da beni istemiyor gibi hissediyorum çok çok üzülüyorum bu yüzden

bak bir de kendimden örnek vereyim o zaman. ben sevgilimden ayrıldım ve de en yakın arkadaşımla da aram bozuk. senden daha kötü durumdayım, dımdızlak kaldım ortada değil mi yani?

okulun ilk haftası çok sıkıldım. çünkü yerimde oturup depresyona giriyodum. ama son günlerde gayet mutlu mesut vakit geçiriyorum. neden? oturup sıkılmak yerine önüme gelen herkesle sohbet muhabbet etmeye başladım. sen de öyle yap. hele lisede bunu yapmak çok daha kolay

Bence çok takma ve insanın yakın arkadaşı olmaması dünyanın sonu değil.
Derslerine yoğunlaşman senin daha çok yararına olacaktır.
Herkesle mesafeli olmak başını da ağırtmaz hem.
Klasik olacak ama bu zamanda kendinden başka kimseye güven olmuyor.
Her şeyini anlatacaksın ama bir gün aran açıldığında her şey ortaya dökülecek kesin.
Genelde hayal kırıklığından başka bir şey değil.

bak bir de kendimden örnek vereyim o zaman. ben sevgilimden ayrıldım ve de en yakın arkadaşımla da aram bozuk. senden daha kötü durumdayım, dımdızlak kaldım ortada değil mi yani?

okulun ilk haftası çok sıkıldım. çünkü yerimde oturup depresyona giriyodum. ama son günlerde gayet mutlu mesut vakit geçiriyorum. neden? oturup sıkılmak yerine önüme gelen herkesle sohbet muhabbet etmeye başladım. sen de öyle yap. hele lisede bunu yapmak çok daha kolay
Öyle deniyim o zaman napiyim ben de bi de sevgilim 10 gündür şehir dışında onun üzüntüsü de var belki o yüzden böyle sürekli ağlamaklı oluyorum, bu arada Allah kolaylık versin umarım erkek arkadaşınla vrya kız arkadaşınla aran düzelir teşekkür ederim sonuçlarını paylaşıcam :)

Bence çok takma ve insanın yakın arkadaşı olmaması dünyanın sonu değil.
Derslerine yoğunlaşman senin daha çok yararına olacaktır.
Herkesle mesafeli olmak başını da ağırtmaz hem.
Klasik olacak ama bu zamanda kendinden başka kimseye güven olmuyor.
Her şeyini anlatacaksın ama bir gün aran açıldığında her şey ortaya dökülecek kesin.
Genelde hayal kırıklığından başka bir şey değil.
Yaşafım zaten döküldü ortaya ve arada kaldım 2 grup birbirini sevmezken aralaro iyiymiş de ben bozmuşum gibi gösterdi dışlandım haklısın sanırım geçici bu galiba en yakın arkadaşım olmaması daha iyi öyleyse

Öyle deniyim o zaman napiyim ben de bi de sevgilim 10 gündür şehir dışında onun üzüntüsü de var belki o yüzden böyle sürekli ağlamaklı oluyorum, bu arada Allah kolaylık versin umarım erkek arkadaşınla vrya kız arkadaşınla aran düzelir teşekkür ederim sonuçlarını paylaşıcam :)
kız arkadaşımla aramın düzelmesini ben istemiyorum, erkek arkadaşım da benimle barışmak istemiyor.
beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez:KK76:

amaaan, zaten bu sene son senen. seneye bütün ortamın değişecek. bunu düşünmek bile dayanmaya yeter

kız arkadaşımla aramın düzelmesini ben istemiyorum, erkek arkadaşım da benimle barışmak istemiyor.
beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez:KK76:

amaaan, zaten bu sene son senen. seneye bütün ortamın değişecek. bunu düşünmek bile dayanmaya yeter
Bu kızlar bi anlaşamıyor :D senin için dua edicem içimi ferahlattın çünkü bu herşeye değerdi Allah yardımcın olsun çok içten umarım barışırsınız seni affeder :)

Bu kızlar bi anlaşamıyor :KK70: senin için dua edicem içimi ferahlattın çünkü bu herşeye değerdi Allah yardımcın olsun çok içten umarım barışırsınız seni affeder :)
hayır o ayrıldığı için pişman olup kapımda yatmalı ben onu affetmeliyim, öyle dua et:deli:

Lisede hiç samimi arkadasım olmadı. Şuana kadar eksikliklerini hiç hissetmedim. Hissetmiyorum.

Boşverr.. zaten son sınıfsın. Git bol bol test çöz ders çalış. Takma böyle seyleri kafana canım benim. Kpssye çalış. Emin ol çok daha kaliteli insanlarla kaliteli arkadaşlıklar kurabilirsin ileride. Simdi kendiji geliştir. Hayatına yön ver. Meslek sahibi ol. Okulunu bitir.
Kendine iyi bak...

Back
X