Ne yapmam gerek karar veremiyorum.

Ansaneri

мιηιк кє&#8
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
803
0
296
43
İstanbul
Eşim uzun süredir cezaevinde bir bebeğimiz var 16 aylık ve babasını sadece resimlerden tanıyo arada bir cezaevinde açık görüşlere götürsemde 2 saatte bi çocuk babasıyla yabancı olduğu babasıyla ne paylaşabilirki??
Dün açık görüş vardı bayram için kızımıda götürdüm 3 ay üzerine babasını gördü ben sürekli olarak babasını unutmasın diye resimlerini videolarını izletiyorum. Dün eve döndüğümüzden beri kızım çok huysuz dün akşam çok masum doğru düzgün konuşmadı akşam uyuttum uykusunda ağladı bi kaç kere sabahta uyandı yatağından kalkıp ağlayarak yanıma geldi anne atta diye yatağıma aldım onu anne baba baba dedi. Şimdi çok huysuz kucağımdan inmiyo normalde kucakta durmayı sevmez. ne yapmam gerekiyor bi karar veremedim bundan sonra götürmememmi gerek yoksa götürmelimiyim doğru olan nedir yardımcı olabilirmisiniz.
 
Ansaneri, haklısınız, çok zor bir durum. Böyle bir durumda kızınızı çocuklarla çalışan bir meslektaşıma götürmelisiniz. Kızınızın bir süre destek alması doğru olacaktır. Sorunuza doğru cevabı kızınızı takip edecek olan meslektaşım verecektir.
 
çok teşekkür ediyorum. bahsettiğiniz gibi destek almak için bi araştırma yapmam lazım. acaba bundan sonrası için babasının yanına götürmem mi daha iyi yoksa götürmemem mi?
 
Back
X