Ne yapmam gerek lütfen bilmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sharem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sharem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2025
5
0
1
18
Son 1 haftadır vücudumda Pembe küçük sivilceler çıkmaya başladı ve hızla yayılıyor bunun sebebi ne olabilir ne yapmam gerek şuan üniversite için başka bi şehirdeyim ve hastane nerde bilmiyorum evde yapabilceğim bişey varmı acaba?
(Kaşınmıyor ama hızla yayılıyor)

Son 1 haftadır vücudumda Pembe küçük sivilceler çıkmaya başladı ve hızla yayılıyor bunun sebebi ne olabilir ne yapmam gerek şuan üniversite için başka bi şehirdeyim ve hastane nerde bilmiyorum evde yapabilceğim bişey varmı acaba?
Dermatoloji (deri ve zuhrevi hastaliklar) bolumune gitmelisiniz, buradan alacaginiz her tavsiye sorununuzu daha cok arttirabilir. Gecmis olsun.

Hastaneyi Googledan ara ve randevu al bence. Yayıldığından bahsediyorsun. Enfeksiyon olabşkir, alerjik reaksiyon olabilir, böcek ısırığı olabilir vs. Çok seçeneğin var. Yapılıyorsa belki bulaşıcı olabilir ve kaldığın yerde başkalarına geçebilir. Senin ilk tanı alman lazım bunun içinde doktora gitmelisin.

Back
X