Ne yapmam gerek ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.370
548
Merhaba kızlar
Çok fazla şey yaşandı son 1 yılda gerek sevgilimle olsun gerek ailemle olsun. Çok ciddi ailevi sıkıntılarım var sevgilimle de çok zor bir dönemden geçiyoruz. Eskiden çok çabalar bişeyleri değiştirmek isterdim neşeliydim. Buna depresyon mu denir bilmiyorum ama hiçbir şeyden keyif almıyorum. Sevgilimle konuşmak bile gelmiyor içimden. Kendimi üzgün de değil hissiz hissediyorum. Her şeye karşı böyle. Gezmek eğlenmek gelmiyor içimden ağlamak bile gelmiylr boş boş oturuyorum kafamın içi çok dolu ama aklımda düşündüğüm bişey yok. Sizce ne yapmam gerek

Zamana bırak.
Her insanın dönem dönem yaşadığı sıkıntılar.
Yalnız sevgilinle yaşadığın sıkıntıların ne olduğu da önemli.
Zorla devam ettirdiğin bir ilişkiyse o bile ruhsal bunalıma sebep olur.

Ben çok kırıldım. O da zor şeyler yaşadı ve geldi bana patladı her seferinde. Ben çabaladıkça o kırdı beni. Şimdi bu hale gelince bana yardımcı olmaya çalışıyor ama ona da böyle demiştim kırgınlıklar önüme bi set çekti ben o seti aşamıyorum ve ona ulaşamıyorum

Zamana bırak zamanla bu duygu geçiyor..
Sevgilinle o seni kirdiginda çok cabaladiysan yorulmuşsundur ve sen yorulup ondan uzaklastiginda belkide bir şeyleri fark etti ama herşey için geç kaldı senin hiç bir duyguya hevesin kalmadi..

Tam olarak bu. Onunla konuşmak için çok uğraşırdım artık bana yazıyor ve cevap vermek gelmiyor içimden.

Tam olarak bu. Onunla konuşmak için çok uğraşırdım artık bana yazıyor ve cevap vermek gelmiyor içimden.
Bu duyguyu çok iyi biliyorum kendine zaman ver olur mu?
Bu çabayı sarf ederken farkında degildin ama yiprandigini duruldugunda anlıyorsun ve" bu kadar sevdiğim adam bana huzur verip iyi gelmesi gerekirken beni neden bu kadar paramparça yapiyor??" Düşüncesi başlıyor bu noktada ona karşı soğukluk oluyor zaman ver ve bunu ona da soyle mesela ne kadar görüştüğünü bilmiyorum günde 5 kere ise 1 e dusurun hem bu süre zarfında ona olan duygularına bir anlam yuklemen daha kolay olur iyi veya olumsuz anlamda.

1 sene içinde 5 kere görüştük en son 3 hafta önce gördüm. Bazı sıkıntılar var buluşamıyoruz

Şu sıralar bende böyleyim... işe gitmek bile eziyet gibi geliyor... açıkçası ben kendimi
Çok yalnız hissediyorum benimki bundan kaynaklı diye düşünüyorum... sizinde öyle olabilir .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…