erkek arkadasım 4 aydır beraberiz benden önce çok kızla görüşmüş bunu kendisi anlatmıyor tabi sadece benim tanıdığım uzaktan da olsa dört bes kızla görüştüğünü biliyorum tabi sadece benim tanıdığım bunlar arastırsam çok duyacagımdan eminim bana davranısı iyi çok üstüme titrer ewden alır işe birakır iş cıkısı alır her aksam genelde hep beraberiz aynı mahalledeyiz hemen karsımda zaten ama içimi sıkan bişeyler var kızlar kendisi çok yakısıklı korkutuyor beni face den falan eski konusmalara dayanarak söyleyim çok ızla yazısmış görüşmüş bende onlardan biri miyim acaba diyorum huzursuzum su an güvenimi sarsacak birşey yok aslında tüm sosyal hesaplarımız bir dün aksaman bu yana daha çok düşünmeye basladım galeride ki fotolarıma bakıyorduk bi arkadasımla olan fotomuz vardı bi kaç tane tanıyor gibi tepki verdi sonra sorunca bi kaç defa eskiden bi ara görüştük dedi şok oldum kızı aradım 1.2 ay görüştük ciddi bişey yok takılma dedi ssürekli yüz yüze geliyoruz kızla ne yapıcagımı bilmiyorum elimdee olmadan soğuk davranıyorum erkek arkadasıma dün geceden bu yana sizce ne yapmalıyım nasıl olmalı ayrılmak geliyor aklımdan mutluyum bi o kadar mutsuz