ne yapmam gerek ?

merniz8

BİR BEN BİR BEN BİR YİNE BENNNN:)
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
293
89
13
33
erkek arkadasım 4 aydır beraberiz benden önce çok kızla görüşmüş bunu kendisi anlatmıyor tabi sadece benim tanıdığım uzaktan da olsa dört bes kızla görüştüğünü biliyorum tabi sadece benim tanıdığım bunlar arastırsam çok duyacagımdan eminim bana davranısı iyi çok üstüme titrer ewden alır işe birakır iş cıkısı alır her aksam genelde hep beraberiz aynı mahalledeyiz hemen karsımda zaten ama içimi sıkan bişeyler var kızlar kendisi çok yakısıklı korkutuyor beni face den falan eski konusmalara dayanarak söyleyim çok ızla yazısmış görüşmüş bende onlardan biri miyim acaba diyorum huzursuzum su an güvenimi sarsacak birşey yok aslında tüm sosyal hesaplarımız bir dün aksaman bu yana daha çok düşünmeye basladım galeride ki fotolarıma bakıyorduk bi arkadasımla olan fotomuz vardı bi kaç tane tanıyor gibi tepki verdi sonra sorunca bi kaç defa eskiden bi ara görüştük dedi şok oldum kızı aradım 1.2 ay görüştük ciddi bişey yok takılma dedi ssürekli yüz yüze geliyoruz kızla ne yapıcagımı bilmiyorum elimdee olmadan soğuk davranıyorum erkek arkadasıma dün geceden bu yana sizce ne yapmalıyım nasıl olmalı ayrılmak geliyor aklımdan mutluyum bi o kadar mutsuz

Eskiden demekki tanıdığın çok kızla erkek arkadaşının geçmişi olmuş, açıkçası iğrenç bir şey.
Şİmdi senle olduğundan dolayı bir sorun yok tabi.

Mesele yakışıklı olması değil güvensizlik. Korkulu rüya göreceğime uyanık kalırım daha iyi:kahve:

erkek arkadasım 4 aydır beraberiz benden önce çok kızla görüşmüş bunu kendisi anlatmıyor tabi sadece benim tanıdığım uzaktan da olsa dört bes kızla görüştüğünü biliyorum tabi sadece benim tanıdığım bunlar arastırsam çok duyacagımdan eminim bana davranısı iyi çok üstüme titrer ewden alır işe birakır iş cıkısı alır her aksam genelde hep beraberiz aynı mahalledeyiz hemen karsımda zaten ama içimi sıkan bişeyler var kızlar kendisi çok yakısıklı korkutuyor beni face den falan eski konusmalara dayanarak söyleyim çok ızla yazısmış görüşmüş bende onlardan biri miyim acaba diyorum huzursuzum su an güvenimi sarsacak birşey yok aslında tüm sosyal hesaplarımız bir dün aksaman bu yana daha çok düşünmeye basladım galeride ki fotolarıma bakıyorduk bi arkadasımla olan fotomuz vardı bi kaç tane tanıyor gibi tepki verdi sonra sorunca bi kaç defa eskiden bi ara görüştük dedi şok oldum kızı aradım 1.2 ay görüştük ciddi bişey yok takılma dedi ssürekli yüz yüze geliyoruz kızla ne yapıcagımı bilmiyorum elimdee olmadan soğuk davranıyorum erkek arkadasıma dün geceden bu yana sizce ne yapmalıyım nasıl olmalı ayrılmak geliyor aklımdan mutluyum bi o kadar mutsuz

senden önce birileri olmuş olabilir kendini evleneceği kıza saklayacak hali yok. kızları evlenme vaadi ile kandırmadığı sürece kaç sevgilisi olduğu seni ilgilendirmez. kaldıramayacaksan beraber olma direk ayrıl. devam edeceksen de ne kendine ne ona bunu ısıtıp ısıtıp gündem maddesi oluşturma.

Arkadaşım, anlasabiliyorsaniz çok takılma böyle şeylere. Senden öncesi onu ilgilendirir seni değil. Araştırıp kafanı yorma yani.

offf.

bi adam için bu kadar dert çekmeye değer mi? bi de kızı arayıp sormuşsunuz hiç mi gocunmadınız, hiç mi ben napıyorum yaaaa demediniz?
böyle bi durum var senin için bi önem tasıyor mu die sormak yanlıs olmasa gerek sonucta kuzenimn yakın arkadası ister istemez görüsüyoruz kuzenimden dolayı

Vay arkadaş dünyada erkek kıtlığı baş gösterdide bizim mi haberimiz yok :KK53:

Konunuza gelince hiçbir erkek için çok yakışıklı dahi olsa kendinizi küçük düşürmeyin :KK66:

Adam bu kadar hızlı bir tipse sen biraz ağırdan al bence...anca öyle gerçek karakterini görürsün.

Yaw hergün görsem kardeşimden sıkılırım ben... ağırdan diyorum ;)

senden önce birileri olmuş olabilir kendini evleneceği kıza saklayacak hali yok. kızları evlenme vaadi ile kandırmadığı sürece kaç sevgilisi olduğu seni ilgilendirmez. kaldıramayacaksan beraber olma direk ayrıl. devam edeceksen de ne kendine ne ona bunu ısıtıp ısıtıp gündem maddesi oluşturma.
onlardan biri miyim iste konu bu anlayyamıyorum

Her zaman derim; nasipten öte köy yok diye.
Adamın ilk aşkı olursun senle beraberken 7 kızı birden idare eder ruhun duymaz.
Adam çok çapkındır senle tanışınca geçmişe sünger çeker.
O değil de sosyal ağlarda ortak hesap olayı bana çok ters.

böyle bi durum var senin için bi önem tasıyor mu die sormak yanlıs olmasa gerek sonucta kuzenimn yakın arkadası ister istemez görüsüyoruz kuzenimden dolayı

çok çok yanlış olmasa da doğru da değil. tüm tanıdık eski görüştüklerini arayacak mısınız. kız bi de ayh sorun değil diyip onay mı vermiş nedir yani. alt tarafı 4 aylık bi sevgililik ya. bu kadar didik didik girerseniz çıkamazsınız işin içinden. çocuk da kendini bi halt zenneder yakında.

Eskiden demekki tanıdığın çok kızla erkek arkadaşının geçmişi olmuş, açıkçası iğrenç bir şey.
Şİmdi senle olduğundan dolayı bir sorun yok tabi.
yanlış diyebilcegim baska birseyi yok çok iyi bana ya acaba onlarada mı böyleydi die düşünüorm

aşkından ölecek duruma gelmediysen kafana takma.
yanlış yaparsa ayrılırsın.

yanlış diyebilcegim baska birseyi yok çok iyi bana ya acaba onlarada mı böyleydi die düşünüorm
Eeee tabii canım onlara da iyidir ki görüşmüş di mi?
Kızlar kendine kötü davranan yakışıklıyı ne etsin?

Bu da erkeğin şeysi işte anladınız siz onu:p
Ya geçmişe sünger çekip onla konuştun mu bunla yazıştın mı diye peşine düşmeyeceksin ya da ayrılacaksın.Yerinde olsam ikincisi yapardım

Back
X