ne yapmam gerek ?

çok çok yanlış olmasa da doğru da değil. tüm tanıdık eski görüştüklerini arayacak mısınız. kız bi de ayh sorun değil diyip onay mı vermiş nedir yani. alt tarafı 4 aylık bi sevgililik ya. bu kadar didik didik girerseniz çıkamazsınız işin içinden. çocuk da kendini bi halt zenneder yakında.
kimseyi aradığım yok o kızı sewerim onun için sordum diyebilirim diğerleri beni ilgilendirmez

Bu da erkeğin şeysi işte anladınız siz onu:p
Ya geçmişe sünger çekip onla konuştun mu bunla yazıştın mı diye peşine düşmeyeceksin ya da ayrılacaksın.Yerinde olsam ikincisi yapardım
peki size cok iyise farklı olduğunuzu hissediriyor değer weriyorsa ve ilişkide simdilik hiç bir sıkıntı yoksa :(

Yine bir 'hofff sevgilim çok yakışıklıııı' konusu :işsiz:
Tüm kızlar da peşindedir zaten :işsiz:
Güvensiz ilişkiler, gurursuz hareketler:KK14:
bu konuda cok ciddiyim ve ben yakısıklılığıyla övünmüyor yakınıyorum ve su an onu değil karekterini cözmeye çalısıyorum

peki size cok iyise farklı olduğunuzu hissediriyor değer weriyorsa ve ilişkide simdilik hiç bir sıkıntı yoksa :KK43:
Ya iyiyseniz ne diye ayrılacaksınız ben anlamadım. Dertsiz başa dert aramak. Ayrılın rahatlayın. Adam da kendine güvenen bir kızla çıksın.

bence simdilik bir hatasini görmediysen ayrilma ama yinede dikkatli ol derim..
Sanirsam güven sorunun var

Bence kabul edilemez ya. Çok kızla görüşmüş olabilir de benim çevremden bir çok kızsa benim midem kaldırmaz. Bizim tayfayı komple elden geçiriyor gibi hisseder insan afedersiniz. Ben itici buldum.

Back
X