Ne yapmam gerekir yardimci olurmusnuz

aysrsenur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
191
64
13
36
Kızlar merhaba daha önce bahsetmiştim 4 aylık bebeğim karnımda olduğu için normal doğumla aldırmak zorunda kaldım üstünden 5 ay geçti sonuç bekledim kan pihtilasmasi olduğu ortaya çıktı hala o günleri ilk günkü yaşamış gibi korku var bnde bebek çok istiyorum eşimle korunmama kararı aldık ama tam o anda bn kararımı değiştiriyorum korkudan ağlamaya başlıyorum sanki aynı günleri yasicamm gibi çünkü çok zor günler geçirdim kızlar dua ediyorum bol bol biliyorum rabbim nasip ederse olur ve hayırlısını diliyorum hep ama dün gece daha çok farkına vardım çok ama çok korkuyorum cesaret edemiyorum :dua:

Pskyatri ye görünün. Tedavi olmadan hamile kalmayın. Sürekli kötü bişey olur mu acaba diye düşünüp durursun

Geçmiş olsun.
Allah sabır versin zor bir süreç.
gamzeugurum gamzeugurum 'a katılıyorum. Bu zor süreçte profesyönel destek almak sizin için çok iyi olur.

Bence de psikiyatri yardimi alin. Insallah sorunsuz bebeginizi kucaginiza aldiginiz gunler gelir.

pihtilasma sorunu olanlar, igne ve ilaclarla sorunsuz hamilelik gecirebiliyorlar. doktorunuz bisey tavsiye etmedimi?

Üzerinden sadece 5 ay geçmiş, normal değil mi bu yaşadıklarınız?

Biraz zaman tanıyın kendinize, ne bu acele?

Geçmiş olsun.
Allah sabır versin zor bir süreç.
gamzeugurum gamzeugurum 'a katılıyorum. Bu zor süreçte profesyönel destek almak sizin için çok iyi olur.
calisyorum.suan canim maddi sikintilardan dolayi first olsa keske iste bnde kendi kendimebyenmeye calisyorum dua ediyorum.namzlarimda hep

Öncelikle psikolojinizi düzeltin, cesaretlenmeye başlayın sonrasında çocuk yapın derim. Sizin psikolojiniz bu süreçte çok önemli.

Üzerinden sadece 5 ay geçmiş, normal değil mi bu yaşadıklarınız?

Biraz zaman tanıyın kendinize, ne bu acele?
canim bu ikinci dusugumdu malasef 28 yasindayim.suan her dusukte 6 ay bekliyorum hemen hemen annligi azvda olsa hisettim cok buyuk ozlem var suan ama atamiyorum ustumdeki korkuyu

Back
X