Muayeneye gitmek istemiyorum inkar etsem de mahkeme buna rağmen gönderir mi
Ben bakireyim dersen muayene gonderdiklerinde sen suclu olursun canim, yalan soyleme mahkemede...Mahremimi herkese yaymakla tehdit ediyor ve yayiyor diyerek sikayetci ol. Akrabalarin kendisine atilan mesajlarin ekran goruntusunu alip sana versin.Çocuk 21 yaşında. Hayir ben iftira atıyor desem?
Kimsenin öğrenmesini istemiyorumBen bakireyim dersen muayene gonderdiklerinde sen suclu olursun canim, yalan soyleme mahkemede...Mahremimi herkese yaymakla tehdit ediyor ve yayiyor diyerek sikayetci ol. Akrabalarin kendisine atilan mesajlarin ekran goruntusunu alip sana versin.
Ayrica kiminle iliskiye girdiysen saklama sorarlarsa soyle cunku simdi bile sevissen suctur 18'in altindasin hala..
Çocuk 21 yaşında. Hayir ben iftira atıyor desem?
Devletin verdiği avukat var. Konu hakaret tehdit basit yaralama. Akrabam ile benim kız olmadigim 13 yaşında yaptığım bu hatayi konuşmuş ben inkar ediyorum işte ekran görüntüsü aldık bunları da vericez savcılığaiyide mahkemenin konusu ne?
hakaret mi tehdit mi ?
senin bakireliğinle bir ilgili yok öyle ise..
bu çocukla birlikte olduysan ve bunu mahkemede dile getirirse zaten o suçlu olur 18 in altındasın..
bir avukatın yok mu?
Avukatina soracaksin inkar edersem naparlar diyeKimsenin öğrenmesini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?