- 19 Mart 2016
- 88
- 41
- 38
Polisin benden gizli aldığı ifadeyi bile ailemden gizli olduğu için herşeyi anlattım bu olay hariç, avukat gidip aileme okumuş boşverseneAvukatina soracaksin inkar edersem naparlar diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polisin benden gizli aldığı ifadeyi bile ailemden gizli olduğu için herşeyi anlattım bu olay hariç, avukat gidip aileme okumuş boşverseneAvukatina soracaksin inkar edersem naparlar diye
Devletin verdiği avukat var. Konu hakaret tehdit basit yaralama. Akrabam ile benim kız olmadigim 13 yaşında yaptığım bu hatayi konuşmuş ben inkar ediyorum işte ekran görüntüsü aldık bunları da vericez savcılığa
Bende öyle düşünüyorum ama 13 yaşında diyince iş değişiyor bunun da farkındayım genital muayene ye gitmek istemiyorum istemiyorumavukata sormadınız mı ?
inkar yolu ile değilde tehdit hakaret vs ile olaya girin sonuçta sizin bakire olup olmamanız mahkemeyi ilgilendiren bir durum değil.. yaptığını haklı göstermez ki..
Bende öyle düşünüyorum ama 13 yaşında diyince iş değişiyor bunun da farkındayım genital muayene ye gitmek istemiyorum istemiyorum
Bana hep küfür ediyordu yani ağza alınmayacak küfürler. Birde seni millete rezil edicem o...u edicem felan diyordu bunlar??Mahkeme konusunun sizin eskiden yasadiginiz olayla baglantisi var mi?
Hakaret ve tehditin konusu sizin 13yasinda yasadiginizi gundeme getirmesi mi ,degilse mahkeme muayene istemez gibime geliyo.
Ben gerçi birden oldu ve durumun farkında değildim fakat karşımdaki erkek 18 yaşında herşeyi idrak edebilecek yastaydi. Şikayetçi olsam itiraf etsem ceza alır fakat ben ailemin yüzüne bakamam okumak istiyorum olamaz yapamam anlatamamMahkeme seni muayeneye gönderir eğer bakireyim dersen yalan söylemiş olursun ceza alırsın..
13 yaş çok küçük ya
Zorla mı seninle birlikte olmuştu ? Çünkü o yaştaki bi çocuğun isteyerek yapacağını sanmıyorum eğer zorla birlikte olmuşsa cezası artar
İnş hayırlısıyla atlatırsınız..
Bana hep küfür ediyordu yani ağza alınmayacak küfürler. Birde seni millete rezil edicem o...u edicem felan diyordu bunlar??
Teşekkür ederim sanırım psikolojimi azda olsa düzelten yorum bu oldu. Ben mahkemenin seyrine göre olmadı herşeyi itiraf edicem hayırlısı olsun..Mahkemede sakin ol birak o istedigini soylesin hakim ona gereken cevabi verir,hem o boyle soyledi diye seni muayeneye falan yollamaz hakim cunku bunun konuyla alakasi yok.O eski konulari acarak kendini savunmaya calisacak ama isler oyle gitmiyo.
Okumak istemen cok guzel,moralini bozma okuluna dort elle saril.
Bozuk ne yaa ne kadar kaba bir tabir. Kendine yakıştırdığın bu mu.Kızlar ben 13 yaşında bi hata yaptım. Bunu da erkek arkadaşıma söyledim güvendim. Oda beni ayrılırsam herkese anlatmak ile tehdit etti. Akrabalarıma kadar ulaştı benm fotoğraflarımı adımla dağıtt. Beni zaten millete rezil etmekle tehdit ediyordu yaptı da. Benim adıma konuştu milletle. Şuan mahkemeye çıkacağız zaten. Şuan 17 yaşındayım ve çocuk benim 13 yaşından beri bozuk olduğumu mahkemede söyleyecek. ben inkar etmek durumundayım. Peki mahkeme bu çocuğun bu anlatımına göre ben inkar ettiğim halde doğrulamak için beni genital muayeneye gönderir mi?
Bende kendime bu soruları soruyorum fakat sadece soruyorum işin içinden çıkamıyorum oldu bir kere önemli olan bundan sonrasıBakire olup olmadigin kimi ilgilendiriyor ki mahkeme acisindan? Gondermez herhalde ama iddia oalrka gecerse gonderebilir doktora. Ve yasin küçük oldugu icin ve tesbiti icinde gönderebilir.
13 yasinda nasil becerdiniz bu isi? Koca kcoa kadinlarin bile buna korkusu var birsuru vajimus hastalari var.
Ne diyim...
Neden erkek arkadasina deme geregi duydunki 17 yasindasin birde . Sanki 17 yasinda evleneceksinde ciktigin kisi ile durust olma geregi duymussun. 25-30 yasinda olsan ciddi ikiskin olsa tamam dicem durust olmus anlatmissin ama 17 yasinda oyle onemli birseyi demek ne buyuk aptallik