Ne yapmam gerekir

yagmurercan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
311
143
33
40
Ben çok yoğun çalışan biriydim birçok işim ve yoğun bir tempoda hayatım vardı işlerim bi anda bitti ve boşlukta kaldım iş bulamıyorum nerden başlayacağımı da bilmiyorum çok sayıda tecrübem var eve kapandım psikolojim bozuldu piyasa çok kötü birsürü iş görüşmesine gittim sorun maddiyat değil ama evde kalamıyorum ya patron sıkıntılı görüşmelerde yada emeğimin karşılığı yok napıcam bilmiyorum

eşimdecokk yogun çalısıyor ama malesef emeğinin karsılığını bulamıyor
vede mesai ücretlerinide almıyor patronları veriyor gösterip kagıt üzerinde vermiyor
Allah tüm iş konusunda sıkıntı yaşayanları yardım etsin iyi bir ekmek kapısı nasip etsin eşimede sizlerede
hayırlı kapılar acsın rabbim
ne diyebilirim üzülüyorum bende onun adına
siz ne işle mesguldunz ve neden ayrıldınz işinzden

Özel bir şirkette çalışıyor olan herkes emin olun emeğinin karşılığını alamıyor. Hayat sırtını devlete yaslayana güzel. Ben de şu krizli dönemde kendi işimi yapmıyorum çok düşük bir maaşla bir şirkette çalışıyorum. Ama en azından çalışıyorum beğenmemezlik yapmamalı daha iyisi çıkana kadar bi yerden başlamalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…