ne yapmam gerekiyo

evlenip ayrılmış olması önemli değil bende evlenip ayrıldım sorun aradaki yaş farkı ve benim ona aşık olmamam

pardon görmedim bunu
ama yaş farkı çok fazla yani anlaşmak sorun olur
çocuklarıyla nerdeyse denksiniz..bence geri çevirin bu isteğini..

Daha yaşın çok genç canım, karşına senin seviyende senin yaşıtlarında bir insan mutlaka çıkar... Acele etme ve bu kişiye sakın evet deme, adamın az çok zihniyeti ortada çocuğu yaşında bir kıza sevgili gözüyle bakabilecek bir insan...

Siz bu insanla arkadaş mısınız?
Bu cesareti nerden aldı ki?

Bence onun kırılacağını düşünerek daha fazla cesaret bulmasına izin vermeyin..
İstemediğinizi açık açık belli edin..

merhaba kızlar düşündüm düşündüm bana sadece kk üyeleri yardımcı olur dedim ve buraya yazmaya karar verdim benden 17 yaş büyük biri var bugün bana aşık olduğunu benimle ciddi düşündüğünü benden başka kimseyi istemediğini söyledi ne yapıcam bilmiyorum ben onu bi abi gibi görüyorum geçen günde evleniceğin kişi çok zengin mi olsun istersin demişti yok evi olsun sigortalı güzel bi işi olsun yeter demiştim bu yüzden bana evde alıcam diyo üstelik bu kişi evlenip ayrılmış ve 2 çocuğu var biri 20 diğeri 16 yaşında

abla anne önerisi arkana bakmadan uzaklas

ha yok ben sevıyorum asıgım dıyorsan yaşa ve gör hayatını mahvedısını

büyük çocuğu senden 4 yaş küçük...ve arada 17 yaş fark var..

hani sende sevsen,aşık olsan neyse diycem ama sen onu abi gibi görmeye devam et bence.

evet bende öyle düşünüyorum aşık olabileceğimi sanmıyorum

siz hiç evlendiniz mi?
yani ''ben evlenmeyi düşünmüyorum''derseniz ikna etmeye çalışır
direk söyleyin''kendim gibi ilk kez evlenecek biriyle evlenmek isterim ben''de

evet bende 2 kere evlenip ayrıldım

daha çok gençsin ve bu adam kırklarında feleğin çemberinden geçmiş, iki çocuğun sorumluluğunu yıllarca yaşamış
ben çok karamsar olmak istemem ama bu adam seninle evlenmez
çünkü yırmılı yaslarda evlenmıs bıkmıs senın de guvenını kazanmak ıcın bu sekılde yaklasıyor olabılır
cok klasık geldı tavrı
tabı bılemıyorum ama samımı gelmedı yaklasımı senın agzından laf alıp ona gore palnlarını kurup daha da basını dondurebılr
uzak dur derım

hiç bilmiyorum bakışları filan bana çok gerçekçi geldi

sen bu olayı nasıl bu duruma kadar getırdın merak ettım çunku 41 yasında bır adam nerdeyse çocugu yasındakı bı kıza nasıl evlılık teklıfı etmeye cesaret eder sızın ılk evlılıgınız olacak sanırım ben ce aranızdakı mesafeyı ıyı korumalısınız ve onu abi gibi gordugunuzu acıkca soyleyebılırsıınız

yok benim ilk evliliğim olmucak

güzelim sen dalga mı geçiyorsun.
24 yasındaymıssın. gencliğinin baharındasın resmen.
hadi evlenmeyi düşünüyorsun böyle bir adamla niye evlenesin görende evde kalmıssın sanacak.
senden 17 yas büyük biri iki de cocuğu var iikiside boyun kadar. lafını dinlemezler kavga ederler dövmelere kalkarlar.
temizlik çamasır bulasık .
verilen vaatlerin tutulmaması.
üstelik adam kendine baktıracak hizmetci arıyor bence. asık olsa bile davul bile dengi dengine derler.
7 yas olsa 8 yas olsa hadi on yas de neyse.
ama sen 17 yaştan bahsediyorsun.
hadi zengin olsa trilyoner olsa hiç düşünme hayatını kurtar madem sevdiğin biride yok dicem ama :D
töbe yarabbi tabi bu sakaydı . ama ne yapayım bi kız 17 yaş farkı biriyle evlense evlense bana göre paraası için evlenir ama bunda parada yokmus bebişim bence vazgeç sen bu sevdadan.

hayatını karartma zindan yapma kendine :(((

üzüldüm valla ya. annene babana yazık :(((

Son düzenleme:
bence adam kendine eş değil yaşlanacağı zamanlar için yanında olacak genç bir bakıcı arıyor..

bunu teklif etmesi bile büyük saçmalık..

Arkadaşlar bayan 2 kez evlenip ayrılmış cesareti buradan alıyor...

evet aynen katılıyorum yıne anca benım gıbısıne varır dıye dusunuyodur benden ıyısını mı bulacaktır dıyodur :)) 2 kere degıl 7 kere de evlensen yıne de hem duygusal hem de mantıkı olaraka aklına yatan bırını tercıh et derım

güzelim sen dalga mı geçiyorsun.
24 yasındaymıssın. gencliğinin baharındasın resmen.
hadi evlenmeyi düşünüyorsun böyle bir adamla niye evlenesin görende evde kalmıssın sanacak.
senden 17 yas büyük biri iki de cocuğu var iikiside boyun kadar. lafını dinlemezler kavga ederler dövmelere kalkarlar.
temizlik çamasır bulasık .
verilen vaatlerin tutulmaması.
üstelik adam kendine baktıracak hizmetci arıyor bence. asık olsa bile davul bile dengi dengine derler.
7 yas olsa 8 yas olsa hadi on yas de neyse.
ama sen 17 yaştan bahsediyorsun.
hadi zengin olsa trilyoner olsa hiç düşünme hayatını kurtar madem sevdiğin biride yok dicem ama :D
töbe yarabbi tabi bu sakaydı . ama ne yapayım bi kız 17 yaş farkı biriyle evlense evlense bana göre paraası için evlenir ama bunda parada yokmus bebişim bence vazgeç sen bu sevdadan.

hayatını karartma zindan yapma kendine :(((

üzüldüm valla ya. annene babana yazık :(((
yoo dalga geçmiyorum :53:
evet 17 yaş çok büyük bi fark bencede

evet aynen katılıyorum yıne anca benım gıbısıne varır dıye dusunuyodur benden ıyısını mı bulacaktır dıyodur :)) 2 kere degıl 7 kere de evlensen yıne de hem duygusal hem de mantıkı olaraka aklına yatan bırını tercıh et derım

haklısın bende öyle düşünüyorum bu sefer çok seçici olmam lazım bidaha boşanmak gibi bi şansım olmucak

abla anne önerisi arkana bakmadan uzaklas

ha yok ben sevıyorum asıgım dıyorsan yaşa ve gör hayatını mahvedısını

yok ya ne aşık olucam benden kaç yaş büyük nasıl aşık olabilirim

ben nasıl aşık olabilirim ki benden 17 yaş büyük benim sorunum onu kırmadan bunu nasıl söyleyebilirim ne yapıcam bilmiyorum

Onu kırmadan söylemeye çalışmamaktan başlayabilirsin işe:34:

Kırmamak için sarfettiğin her çabanın karşılığında karşı tarafta yeni bir acaba mı? oluşur ve şansını denemeye devam eder.

Aklımdan bugüne kadar sizinle ilgili böyle bir düşünce geçmedi,bugünden sonrada geçmez deyiverin olsun bitsin:ssz:

Back
X