Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum :(

kanadikirikkelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
72
14
3
Merhaba arkadaşlar benim derdi su ki ben birseylere hayır diyemiyorum kiramiyorum kimseyi ama aileme karsi böyle degilim ailem dışındaki insanlara karşı böyleyim. Mesela eski sözlum ile çok firtinali donemler gördük geçirdik. Sözü attik yine konuştuk o mesaj attı birkaç ay ara ile ama hep geri terk etti beni son ayrilikta kalbimi çok kirdi ama bi şekilde yüz yüze gelip ayrilmayi basardik birbirmizi engellememistik o bama brmi unut demişti oysa ben onun beni sevmesini udilerdimayi dilerdm neyse bikac gün geçti ben aktif oldu mi bana baktı mi bilmem ne filan resmen kafayı yiyecegm eskisi kadar sevmesemde yine de zoruma gidiyor yani wp yi siliyorum onu engeelliyorum sonra engeli hemen kaldıryorum filan Allaha yalvardim bana br yol işaret göster Allahım dedim ama yok yani adam gibi bir arkadaşım da yok fikir danisayim en sonunda mesaj attim beni engelle engelliyemiyorum yanlış anlar kirilirsin diye dedim o da anlıyorum seni istedigin gibi yap kirilmam ben dedi bende ona bir suru birseyler yazdım hala gormedi ama ne bilim merak ediyorum o bana çok eziyet etti ben ona edemiyorum engelleyemiyorim bile unutmayaa ne zaman yelteyeltensem geri döndü ve ben silersem geri yazmam bunun için de sindiremiyorum bitirmeyi ben ne yapacagim bilmiyorum beni binlerce kez kirsa bile ona sırt donemiyorun alıştım nede olsa önce o donsun sirtini diyorum ama canım aciyor okuyanlara şimdiden teşekkür ederim :( :(

onun gozunde cantada keklik olmussunuz. ne demek ben seni engelliyemiyorum sen beni engelle. biraz iradeli olun. hic mi kendinize deger vermiyor sunuz? hic mi kendinizi sevmiyor sunuz?
sevgide askta bile gurur olmali. aslinda sadece asta sevgide gurur olmali bence. aileye arkadasa gurur yapilmaz asil sevgiliye yapilir. kendinizi kucultmeyin daha fazla bence. birakin biraz dirayetli olun lutfen. boyle gaddar yazdigima bakmayin ben de ask acisindan cok agladim. ellerimi isirirdim sesim cikmasin annem duymasin agladigimi diye. ama catlasam da aramazdim msj yazmazdim. bir deneyin kaybetmezsiniz asla emin olun.

onun gozunde cantada keklik olmussunuz. ne demek ben seni engelliyemiyorum sen beni engelle. biraz iradeli olun. hic mi kendinize deger vermiyor sunuz? hic mi kendinizi sevmiyor sunuz?
sevgide askta bile gurur olmali. aslinda sadece asta sevgide gurur olmali bence. aileye arkadasa gurur yapilmaz asil sevgiliye yapilir. kendinizi kucultmeyin daha fazla bence. birakin biraz dirayetli olun lutfen. boyle gaddar yazdigima bakmayin ben de ask acisindan cok agladim. ellerimi isirirdim sesim cikmasin annem duymasin agladigimi diye. ama catlasam da aramazdim msj yazmazdim. bir deneyin kaybetmezsiniz asla emin olun.
Bana benim değerli olduğuma kimse beni inandirmadi o yüzden ben kendi canıma çok deger vermiyorum veremiyorum bu beni terk eden insan için intihar edip yoğun bakımda bile yattım ama insanın zorunagidiyor bu kadar değer verip de yarı yolda kalmak ailemden dayaklar yedim dudagim patladı bacaklarimda geçmeyen morluklar duruyor hala. Yaşım oldu 21 ve beni kimse mutluluga inandiramadi değerli olduğumu da hiç dusunmedim bu yüzden.

Bana benim değerli olduğuma kimse beni inandirmadi o yüzden ben kendi canıma çok deger vermiyorum veremiyorum bu beni terk eden insan için intihar edip yoğun bakımda bile yattım ama insanın zorunagidiyor bu kadar değer verip de yarı yolda kalmak ailemden dayaklar yedim dudagim patladı bacaklarimda geçmeyen morluklar duruyor hala. Yaşım oldu 21 ve beni kimse mutluluga inandiramadi değerli olduğumu da hiç dusunmedim bu yüzden.
21 yaşı öyle bir yazmışsınız ki sanki 21 yaşında değilde 81 yaşında bir kadınmışsınız gibi.
Önünüzde kocaman bir hayat var, yaşayacak çok güzel günleriniz olacak, karşınıza size hak ettiğiniz değeri verecek biri de çıkacak, bu genç yaşta bu kadar karamsar olmayın, hayat eski sözlüden ibaret değildir.

Merhaba arkadaşlar benim derdi su ki ben birseylere hayır diyemiyorum kiramiyorum kimseyi ama aileme karsi böyle degilim ailem dışındaki insanlara karşı böyleyim. Mesela eski sözlum ile çok firtinali donemler gördük geçirdik. Sözü attik yine konuştuk o mesaj attı birkaç ay ara ile ama hep geri terk etti beni son ayrilikta kalbimi çok kirdi ama bi şekilde yüz yüze gelip ayrilmayi basardik birbirmizi engellememistik o bama brmi unut demişti oysa ben onun beni sevmesini udilerdimayi dilerdm neyse bikac gün geçti ben aktif oldu mi bana baktı mi bilmem ne filan resmen kafayı yiyecegm eskisi kadar sevmesemde yine de zoruma gidiyor yani wp yi siliyorum onu engeelliyorum sonra engeli hemen kaldıryorum filan Allaha yalvardim bana br yol işaret göster Allahım dedim ama yok yani adam gibi bir arkadaşım da yok fikir danisayim en sonunda mesaj attim beni engelle engelliyemiyorum yanlış anlar kirilirsin diye dedim o da anlıyorum seni istedigin gibi yap kirilmam ben dedi bende ona bir suru birseyler yazdım hala gormedi ama ne bilim merak ediyorum o bana çok eziyet etti ben ona edemiyorum engelleyemiyorim bile unutmayaa ne zaman yelteyeltensem geri döndü ve ben silersem geri yazmam bunun için de sindiremiyorum bitirmeyi ben ne yapacagim bilmiyorum beni binlerce kez kirsa bile ona sırt donemiyorun alıştım nede olsa önce o donsun sirtini diyorum ama canım aciyor okuyanlara şimdiden teşekkür ederim :KK43: :KK43:
Afedersin ama adamin sadece egosunu sisiriyoaun yi akisina birak biraz lutfen kendine bi hobi gibi kendine mesgale bulamadigindan ona sariyosun bence

yasiniz daha 21 ne kadar kucuksunuz. soze degerli oldugunuzu biri hissettiremez siz oyle hissetmeyi ogrenmelisiniz. her kadin terk edilir yada terk eder siz daha ne kadar gencsiniz daha ne asklar yasarsiniz. ohoooo oo. bak bana da boyle soylerlerdi icimden " siz beni anlamiyosunuz diye sinirlenirdim. ama dogruymus ne asklar yasadim gercej aski 26 da buldum bak. 30 da evlendim. kisaca daha onunde ne guzel uzun bir hayat var. cok sanslisin aslinda ah bir bilebilsen
.bir tane adam.ugruna deger mi? insanlari 2 cocugunun babasi terk ediyo siz demek ki mazallah kafaniza sikardiniz. biraz guclu olun hayatta daha cok zorluklar var yasanacak
ama bir o kadar da guzel seyler

ben de ne asklar yasadim yazmisim gobul yazarim sanki kendi yazdigima kendim anlam veremedim. yillarin boncuk pavypnunda calismis gibi. tobe esta firullah yahu gece gece sapittim valla :confused:

Ayrıl barış, ayrıl barış yaptıkça insanların ne birbirlerine ne de ilişkikerine saygısı kalmıyor. Unutmak için çaba sarf etmiyorsunuz ki unutasınız. Siz her ayrılıkta geri ne zanan döner diye beklemeye alışmışsınız sanırım. Silin heryerden, yoluna çıkmayın, onun da sizin yolunuza çıkmasına izin vermeyin ve bakın o zaman nasıl unutuyorsunuz.
Ve lütfen bir dahakine noktalama işareti kullanın ki bizler için anlaşılması daha kolay bir yazı olsun.

Ayrıl barış, ayrıl barış yaptıkça insanların ne birbirlerine ne de ilişkikerine saygısı kalmıyor. Unutmak için çaba sarf etmiyorsunuz ki unutasınız. Siz her ayrılıkta geri ne zanan döner diye beklemeye alışmışsınız sanırım. Silin heryerden, yoluna çıkmayın, onun da sizin yolunuza çıkmasına izin vermeyin ve bakın o zaman nasıl unutuyorsunuz.
Ve lütfen bir dahakine noktalama işareti kullanın ki bizler için anlaşılması daha kolay bir yazı olsun.
Aynen öyle. mesela ayrıldık ama geri dondugunu bildigim için sanki geri gelecekmis gibi geliyor ve o geldiğinde onu unutmus olursam gelmesinin bir anlamı kalmaz zaten gelmesi anlam içermiyor gerçi öyle değil mi haklısın aslında unutmak gerek

Back
X