- 31 Ocak 2017
- 72
- 14
- 3
- Konu Sahibi kanadikirikkelebek
Merhaba arkadaşlar benim derdi su ki ben birseylere hayır diyemiyorum kiramiyorum kimseyi ama aileme karsi böyle degilim ailem dışındaki insanlara karşı böyleyim. Mesela eski sözlum ile çok firtinali donemler gördük geçirdik. Sözü attik yine konuştuk o mesaj attı birkaç ay ara ile ama hep geri terk etti beni son ayrilikta kalbimi çok kirdi ama bi şekilde yüz yüze gelip ayrilmayi basardik birbirmizi engellememistik o bama brmi unut demişti oysa ben onun beni sevmesini udilerdimayi dilerdm neyse bikac gün geçti ben aktif oldu mi bana baktı mi bilmem ne filan resmen kafayı yiyecegm eskisi kadar sevmesemde yine de zoruma gidiyor yani wp yi siliyorum onu engeelliyorum sonra engeli hemen kaldıryorum filan Allaha yalvardim bana br yol işaret göster Allahım dedim ama yok yani adam gibi bir arkadaşım da yok fikir danisayim en sonunda mesaj attim beni engelle engelliyemiyorum yanlış anlar kirilirsin diye dedim o da anlıyorum seni istedigin gibi yap kirilmam ben dedi bende ona bir suru birseyler yazdım hala gormedi ama ne bilim merak ediyorum o bana çok eziyet etti ben ona edemiyorum engelleyemiyorim bile unutmayaa ne zaman yelteyeltensem geri döndü ve ben silersem geri yazmam bunun için de sindiremiyorum bitirmeyi ben ne yapacagim bilmiyorum beni binlerce kez kirsa bile ona sırt donemiyorun alıştım nede olsa önce o donsun sirtini diyorum ama canım aciyor okuyanlara şimdiden teşekkür ederim