Ne yapmam gerekiyor

E_lvan

Herşeyin hayırlısı..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
3.962
7
108
- Yurtdışı

Merhaba geçenlerde yine yazmistim.. 45 gün geçti düsükten beri ve hala adet olmadim.. Sizce ne yapmam gerekir doktor bey.. Daha fazla böyle beklemek istemiyorum neden böyle olmus olabilir..

Önceki sorum;
Merhaba Dr Bey.. Belki gereksizdir takintilarim ama düsünmedende edemiyorum..
6 haftalikti bebegim.. Düsük öncesinde yaklasik 3 hafta az az kahverengi akintilarim oluyordu.. doktor olabilir dedi..

30 Agustos düsük yaptim ve 6 Eylüle kadar devam etti kanamam.. 10 gün sonra tekrar bi kanama basladi busefer çok afedersiniz kati siyah seklinde 5 gün devam etti az miktarlarda.. Doktorumu arayip sordum bana reglindir büyük ihtimalle dedi..

5 gün sonra tekrar basladi busefer daha açik renkte ve biraz daha sivimsi 5 gün sürdü.. 35 gün geçti düsükten beri.. bu kanamalar neyin nesidir.. düsükten 6 gün sonra vajinal ultrasonla bakildi ve parça kalmadigini söyledi doktor.. sonrasinda endiselenip parça kalmismidir diye kan tahlili yaptirmaya gittigimde hcg 3 çikti.
Sizce bu yasadiklarim normalmi? Neye bagli.. Tam olarak nezaman düzene girebilir..
Ilginiz için çok tesekkür ederim simdiden..

Muayene etmeden bir şey söylemem mümkün değil. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…