Bu bir dürtüdür bence arastirip öyle kleptomoni hakkinda yorum yap degersiz seylerde degerli seylerde farketmiyo ihtiyaci olmadan planlamadan o anki dürtüyle yapilan bisey bu 6 sene önce olmustu birde ozamanda aldigim siradan bir kolyeydi sahte olanlardan hirsizlik yapsam pişman olmaz ortadan kaldirirdim ama ozamanda pisman olup o sahte kolyeyi aldigim kisiye olayi anlatip wermistim bilmem anlatabildim mi bunun savunulacak bir tarafi yok yaptigimda bende rahatsiz ve pişman oluyorum
Doktora gitmedigm icin raparum yok gitsem tabiki olur cünkü bile isteye yapmiyorum dedigim gibide sürekli basima kakilmasini istemedigim icin anlatmamistm simdiki cöp kaybolsa beni aramalarindan korktugum icin bilhassa yapmayacagimi düsündügm icin..Ben çokta inanmadim. Boyle bir teshisi doktor koysaydi raporda alirdiniz cunku bu durtu yuzunden basiniz belaya bile girebilirdi. Ayriyetten karsi koyamadigin bir duygu olsaydi (ki karsi koyabilsen hasta olmazsin) bunu evlenirken saklamazdin cunku birgun tekrar yapabilir ve yakalaninca zan altında kalacaginida dusunebilirdin pekala.
Pisman olup vermedin onlar sorunca tutustun ve soyledin pisman olsan cidden onca sure ertelemezdin koymayi
Doktora gitmedigm icin raparum yok gitsem tabiki olur cünkü bile isteye yapmiyorum dedigim gibide sürekli basima kakilmasini istemedigim icin anlatmamistm simdiki cöp kaybolsa beni aramalarindan korktugum icin bilhassa yapmayacagimi düsündügm icin..
Zaten hemen ertesi gün haberleri olmustu ki ama dedigim gibi kimseye belli etmeden ben koymak istemistim yapamadmBen çokta inanmadim. Boyle bir teshisi doktor koysaydi raporda alirdiniz ( teshisi kendiniz koymussunuz zaten) cunku bu durtu yuzunden basiniz belaya bile girebilirdi. Ayriyetten karsi koyamadigin bir duygu olsaydi (ki karsi koyabilsen hasta olmazsin) bunu evlenirken saklamazdin cunku birgun tekrar yapabilir ve yakalaninca zan altında kalacaginida dusunebilirdin pekala.
Pisman olup vermedin onlar sorunca tutustun ve soyledin pisman olsan cidden onca sure ertelemezdin koymayi
Bu kadr emin olmasam konuyu buraya böyle acmazdm we kim oldugm belli degil böyle byle yaptim ne yapmam gerek derdimBu kadar eminsen doktora gidebilirsin sonrada esine bu şekilde aciklayabilirsin. Gecmis olsun :)
Göründügü üzere ve epilepsiyle ilgili raporum var esim bu hastaligimi biliyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?