Ne yapmam gerektigini bilmiyorum galiba.

Mutlu_sonn

Allah Var Gam Yok 🌸
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
653
307
323
Merhaba kizlar. Benim problemim su bu siralar. Esim kendi isinde calisiyor ve yogun calisiyor birlikte zaman geciriyoruz desem o da evde kahvalti yaparken ve yatarken yani neredeyse o kadar. Cunku isinin saati olmadigi icin aksam yemeklerine bile gelemiyor bazen. Simdi benim bugun de basimi agritan olay su. Esim asiri inatci ve bir kuslugumuz oldugunda hep ilk adimi atan ben oluyorum. Bazen ben hakli bile olsam adam surat yapip inat ediyor. Bende gece eger aramiz bozuksa ve o horul horul uyurken ben uyuyamiyorum sinirden.🙄 Simdi dun bir yere yemege gidecegiz ailecek annemler falan bende soyledim bana dedi ki benim macim var yemekten sonra kalkarim. Tabi ben delirdim mac denildigi zaman akan sular duruyor ve asla ödun vermiyor. Sonra bana herkes onu sorunca aciklama yapmak zorunda kaliyorum ve bu durum beni cok yoruyor.Normalde asla kaba, kotu konusan biri degil ve ben ne dersem de yapar ama bu isi cozemiyorum. Sizce ne yapmaliyim ve asla kendini haksiz gormuyor ve bir kavgada ben konusmayinca belki bir hafta evde konusmadan geziyoruz ta ki ben laf atana kadar. Bana bir akil verin lutfen ya gercekten bu ara cok bunaldim😔

Eşinizle rahatsız olduğunuz konulardan bahsetmeniz eğer anlamıyorsada ve gerekirse kavga sonrası onun yaptığı gibi taviz vermeden beklemenizi öneriyorum. İnsanlar kendi hatalarını başkalarının üzerinden görmedikçe anlayamaz bazen..

Eşinizle rahatsız olduğunuz konulardan bahsetmeniz eğer anlamıyorsada ve gerekirse kavga sonrası onun yaptığı gibi taviz vermeden beklemenizi öneriyorum. İnsanlar kendi hatalarını başkalarının üzerinden görmedikçe anlayamaz bazen..
Bahsediyorum ama bu mac konusunun onune asla gecemiyorum. Gecen de yine bir yere gittik mac var diye kalkti gitti o zaman da 5 gun kus kaldik ve ben dayanamadim yine. Bu sefer de boyle olacak biliyorum gece de donup uyuyoruz yani yabanci gibi. Benim inat huyum hic yok ama eskiden uc gunden sonra dayanamazdim artik bir haftaya cikti bu sure ama bir ay da gecse adamin keci gibi inadi var ve asla cozulmuyor... Umarim basarabilirim dediginizi. Tesekkurler.

Bahsediyorum ama bu mac konusunun onune asla gecemiyorum. Gecen de yine bir yere gittik mac var diye kalkti gitti o zaman da 5 gun kus kaldik ve ben dayanamadim yine. Bu sefer de boyle olacak biliyorum gece de donup uyuyoruz yani yabanci gibi. Benim inat huyum hic yok ama eskiden uc gunden sonra dayanamazdim artik bir haftaya cikti bu sure ama bir ay da gecse adamin keci gibi inadi var ve asla cozulmuyor... Umarim basarabilirim dediginizi. Tesekkurler.
Benim eşim trabzonlu , tahmin edersiniz ki ts maçlarını kaçırmıyoruz. Maç olmadığı günler bir şeyler planlıyoruz bizde böyle bir çözüm bulduk artık 😄

Yani onlarin macina uymamiz gerekiyor oyle mi diyorsunuz 😁
Evet eşimin hayattaki tek hobisi bende kişisel alanına saygı duyuyorum bazen eşler bireysel alanlarında mutlu olmak istiyor çünkü ne kadar evlensekte hala kendi başlarına bir bireyiz. Oda benim özel hobilerime saygı duyar plan yapmaz aslında her şey karşılıklı anlayış. Tek taraflı değil ..

Yani onlarin macina uymamiz gerekiyor oyle mi diyorsunuz 😁
Hatta onunla birlikte izleye izleye öğrendikçe bende fanatik oldum diyebilirim benimle beraber izlemek daha çok hoşuna gidiyor benimde onunla beraber izlemem birlikte anı biriktirmemiz gibi bişey aynı zamanda

Hatta onunla birlikte izleye izleye öğrendikçe bende fanatik oldum diyebilirim benimle beraber izlemek daha çok hoşuna gidiyor benimde onunla beraber izlemem birlikte anı biriktirmemiz gibi bişey aynı zamanda
Ama benimki izlemek degil oynamaya gidiyor ☺️ ve ailecek yapilan bir plandan bahsettigimde maca gidecegim dediginde cildiriyorum zaten bende 🙄 Orta yolu bulmayi zor da olsa basarmaya calisacagim insallah

Adam o kadar yogun clisiyo bi mac keyfi olmasin mi. Beraber gidin kafelerde mac yayini oluyor. Hem mac izler hem muhabbet edersiniz. Pür dikkat izleyecek hali yok ya 😁

Bahsettiğiniz özellikler fazlasıyla benim eşimde de var.Aşırı fanatik,aşırı inatçı ve haksız olsa bile daima o triplidir.Onun dışında hiçbir sorunumuz yok.Biz 12 senelik evliyiz ve ben eşimin nelerden hoşlanıp,nelerden hoşlanmadığını çok iyi bildiğim için bu konuda suyuna gidiyorum.Çünkü erkekler bu konuda taviz vermezler,bu konuda düzelmesini beklemeyin.Belli ki adamın en büyük zevki futbol,o yüzden siz de planlarınızı onun maç izleme periyoduna göre düzenleyin.

bAdam o kadar yogun clisiyo bi mac keyfi olmasin mi. Beraber gidin kafelerde mac yayini oluyor. Hem mac izler hem muhabbet edersiniz. Pür dikkat izleyecek hali yok ya 😁
Kucuk bir yerde yasadigim icin burda anca kahvehanede mac izleniyor oraya da gidemiyorum haliyle 😁 Valla erkekler maci pur dikkat izliyor hic sahit olmadiysaniz 😁

Bahsettiğiniz özellikler fazlasıyla benim eşimde de var.Aşırı fanatik,aşırı inatçı ve haksız olsa bile daima o triplidir.Onun dışında hiçbir sorunumuz yok.Biz 12 senelik evliyiz ve ben eşimin nelerden hoşlanıp,nelerden hoşlanmadığını çok iyi bildiğim için bu konuda suyuna gidiyorum.Çünkü erkekler bu konuda taviz vermezler,bu konuda düzelmesini beklemeyin.Belli ki adamın en büyük zevki futbol,o yüzden siz de planlarınızı onun maç izleme periyoduna göre düzenleyin.
Evet benim de inat konusu disinda bir problemim yok cok sukur. Galiba haklisiniz ama nedense arada sirada benim disinda gelisen aile planlari a uymasini bekledigimde de mac konusu one cikinca sinirleniyorum🥺

Back
X