- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
- Konu Sahibi Mutlu_sonn
Merhaba kizlar. Benim problemim su bu siralar. Esim kendi isinde calisiyor ve yogun calisiyor birlikte zaman geciriyoruz desem o da evde kahvalti yaparken ve yatarken yani neredeyse o kadar. Cunku isinin saati olmadigi icin aksam yemeklerine bile gelemiyor bazen. Simdi benim bugun de basimi agritan olay su. Esim asiri inatci ve bir kuslugumuz oldugunda hep ilk adimi atan ben oluyorum. Bazen ben hakli bile olsam adam surat yapip inat ediyor. Bende gece eger aramiz bozuksa ve o horul horul uyurken ben uyuyamiyorum sinirden.
Simdi dun bir yere yemege gidecegiz ailecek annemler falan bende soyledim bana dedi ki benim macim var yemekten sonra kalkarim. Tabi ben delirdim mac denildigi zaman akan sular duruyor ve asla ödun vermiyor. Sonra bana herkes onu sorunca aciklama yapmak zorunda kaliyorum ve bu durum beni cok yoruyor.Normalde asla kaba, kotu konusan biri degil ve ben ne dersem de yapar ama bu isi cozemiyorum. Sizce ne yapmaliyim ve asla kendini haksiz gormuyor ve bir kavgada ben konusmayinca belki bir hafta evde konusmadan geziyoruz ta ki ben laf atana kadar. Bana bir akil verin lutfen ya gercekten bu ara cok bunaldim