- 6 Eylül 2025
- 10
- -15
- 1
- 23
- Konu Sahibi yanlizkiz77
-
Yol yakın iken sal gitsin.. Böyle piskopat lar insanın hem enerjisini yiyor hem bünye çökertiyor. Siz her gün acaba beni bugün yine engeller mi hissi ile yaşamak istiyorsunuz. Ama eğer yok herşeye rağmen deneyicem derseniz... kendi düşen ağlamaz derim. Bence Allah önünüze yeterince delil koymuş uzak durman için. Siz onu iyileştiremezsiniz... birde doğru lafa yemin gerek duyulmaz. İnanmayın öyle yemin edene. Müge anlı da katiller Kur'an'a el bile basıyor..(bir tane hoca katil vardı öyle) kısaca sağlığını korumak istiyorsanız uzak durun siz engelleyin...ama yok ben hayatımdan bıktım macera istiyorum derseniz devam. Bol şansTiktokta bir kız burayı yorumluyordu ondan cesaret alarak anlatıyorum .Yaklaşık 4 ay önce bu adamla tanıştık ilk 2 ay herşey rüya gibiydi çok güzel hissettiriyordu bana hatta annesiyle tanıştım konuştum. Ama kendisi bazı psikolojik sorunları olduğunu iddia ediyor ve de benden kaçıyordu bir anda ilgisi azaldı hâlâ belli oranda devam ediyordu iyi olduğunu sorunları olduğunu beni sıkmak istemediğini onu o sıkıntılı hallerinden dolayı ondan soğumamdan korktuğunu söyleyip uzaklaşıyordu bu sebepten dolayı tartıştık kendisiyle ve tartışmamızdan sonra beni engelledi her yerden. Bir hafta sonra beni tekrar aradı özürler diledi bir daha olmayacağına dair yeminler etti. Hatta kendisinin babası vefat etmiş onun üstüne yemin etti bir daha olmayacağına dair çok sürmedi bir hafta sonra kendisi bana gülerek bir günaydın mesajının olduğu ses kaydı attı ve ardından ben daha mesajına dönmeden beni tekrar engelledi . Yaklaşık 20 gün kadar hiç bir şekilde ne engel açtı ne de başka birşey ben onu sosyal medyada arkadaşlarım aracılığıyla izledim. 20 gün sonra beni bir anda kardeşinden aradı bu 20 günlük süreçte onun doğum günü de vardı. Beni aradı ve konuştu çabalamak istediğini herşeye rağmen onu neden hâlâ anlamaya çalıştığımı falan sordu bende bilmiyorum dedim. 1 ay bu şekilde ben ona yazmadan üstüne gitmeden bazen hiç konuşmadan ilerlettik ilişkimizi bu süreçte kendisinin kardeşi bana sosyal medyadan istek attı ve beni takip etmeye başladı. Şuan yine 1 hafta önce durduk yere beni tekrar engelledi. İnsanlara güvenemeyen biriyim o da benim gibi birbirimize dahi güvenmiyoruz . Sorum şu ki ben onu gerçekten istiyorum ne yapmam gerekiyor çok kararsızım bitirmeli miyim yoksa son kez onu dinlemeli sabretmeli miyim?
Severse çok güzel sever gibi hissetmiştim ama sanırım manipülasyondan dolayı böyle hissediyorum çünkü kendisi bana kimse senin gibi yaklaşmadı herkes sırtını döndü sen beni anlamaya çalışıyosun tarzı konuşmalar yaptıYol yakın iken sal gitsin.. Böyle piskopat lar insanın hem enerjisini yiyor hem bünye çökertiyor. Siz her gün acaba beni bugün yine engeller mi hissi ile yaşamak istiyorsunuz. Ama eğer yok herşeye rağmen deneyicem derseniz... kendi düşen ağlamaz derim. Bence Allah önünüze yeterince delil koymuş uzak durman için. Siz onu iyileştiremezsiniz... birde doğru lafa yemin gerek duyulmaz. İnanmayın öyle yemin edene. Müge anlı da katiller Kur'an'a el bile basıyor..(bir tane hoca katil vardı öyle) kısaca sağlığını korumak istiyorsanız uzak durun siz engelleyin...ama yok ben hayatımdan bıktım macera istiyorum derseniz devam. Bol şans
Yaptığı manipülasyon değil. Salak yerine koymuş sizi. Çok eğlendiğine eminim. İnsanlar yanlış davranışlarına sürekli manipülasyona uğradım deyip duruyor. Ama gerçekten uğrayan bunu zaman geçmeden anlayamaz. Sizinki al gülüm ver gülüm durumu.Severse çok güzel sever gibi hissetmiştim ama sanırım manipülasyondan dolayı böyle hissediyorum çünkü kendisi bana kimse senin gibi yaklaşmadı herkes sırtını döndü sen beni anlamaya çalışıyosun tarzı konuşmalar yaptı
Bunlar boş laflar. Herhalde öyle diyecek.. sende herkes gibisin dese sen uzaklaşacaksın. Erkekler böyle... tanıdığı kadına da tek seni böyle sevdim sen başkasın filan diyecek ki avına düşürsün. Lütfen kendine gel...senin ayarlarını bozan biri ile devam etmek sağlıklı bir şey değil. Sen onu engelle bakalım napıyor.. görsün nasıl bir duygu. Götü sıkışınca engeli kaldırıyor...sen onun oyuncağı değilsin. Acırsan sen acınacak duruma gelirsin. Kardeşini de engelle.. herkesi engelle kökten bitir yani.... yinede sen bilirsin... ben hiç bir insana güvenmiyorumSeverse çok güzel sever gibi hissetmiştim ama sanırım manipülasyondan dolayı böyle hissediyorum çünkü kendisi bana kimse senin gibi yaklaşmadı herkes sırtını döndü sen beni anlamaya çalışıyosun tarzı konuşmalar yaptı
Nereden bulursunuz böyle antin kuntin insanları bilmemTiktokta bir kız burayı yorumluyordu ondan cesaret alarak anlatıyorum .Yaklaşık 4 ay önce bu adamla tanıştık ilk 2 ay herşey rüya gibiydi çok güzel hissettiriyordu bana hatta annesiyle tanıştım konuştum. Ama kendisi bazı psikolojik sorunları olduğunu iddia ediyor ve de benden kaçıyordu bir anda ilgisi azaldı hâlâ belli oranda devam ediyordu iyi olduğunu sorunları olduğunu beni sıkmak istemediğini onu o sıkıntılı hallerinden dolayı ondan soğumamdan korktuğunu söyleyip uzaklaşıyordu bu sebepten dolayı tartıştık kendisiyle ve tartışmamızdan sonra beni engelledi her yerden. Bir hafta sonra beni tekrar aradı özürler diledi bir daha olmayacağına dair yeminler etti. Hatta kendisinin babası vefat etmiş onun üstüne yemin etti bir daha olmayacağına dair çok sürmedi bir hafta sonra kendisi bana gülerek bir günaydın mesajının olduğu ses kaydı attı ve ardından ben daha mesajına dönmeden beni tekrar engelledi . Yaklaşık 20 gün kadar hiç bir şekilde ne engel açtı ne de başka birşey ben onu sosyal medyada arkadaşlarım aracılığıyla izledim. 20 gün sonra beni bir anda kardeşinden aradı bu 20 günlük süreçte onun doğum günü de vardı. Beni aradı ve konuştu çabalamak istediğini herşeye rağmen onu neden hâlâ anlamaya çalıştığımı falan sordu bende bilmiyorum dedim. 1 ay bu şekilde ben ona yazmadan üstüne gitmeden bazen hiç konuşmadan ilerlettik ilişkimizi bu süreçte kendisinin kardeşi bana sosyal medyadan istek attı ve beni takip etmeye başladı. Şuan yine 1 hafta önce durduk yere beni tekrar engelledi. İnsanlara güvenemeyen biriyim o da benim gibi birbirimize dahi güvenmiyoruz . Sorum şu ki ben onu gerçekten istiyorum ne yapmam gerekiyor çok kararsızım bitirmeli miyim yoksa son kez onu dinlemeli sabretmeli miyim?
Ne diyecek ki, seni tavlamaya çalışırken ne diyecek yani, sende herkes gibisin mi diyecek, sen beni anlamıyorsun mu diyecek, tabii ki seni yağlayip ballayacak, ne zannediyorsunuz ki siz, iki tatlı sözle çok güzel sevecek büyük aşk yaşayacağız boy boy çocuk yapıp yaslanacagiz mi?Severse çok güzel sever gibi hissetmiştim ama sanırım manipülasyondan dolayı böyle hissediyorum çünkü kendisi bana kimse senin gibi yaklaşmadı herkes sırtını döndü sen beni anlamaya çalışıyosun tarzı konuşmalar yaptı
Ben saf gibi her şeye inanıyorum diyemeyen herkes karşı tarafı manipülasyon ustası ilan ediyor.Severse çok güzel sever gibi hissetmiştim ama sanırım manipülasyondan dolayı böyle hissediyorum çünkü kendisi bana kimse senin gibi yaklaşmadı herkes sırtını döndü sen beni anlamaya çalışıyosun tarzı konuşmalar yaptı
Eee bu adamın hayatında ki tek siz değilsiniz. Yedekli yedekli devam ediyor. Bir o tarafa engel bir bu tarafa engel. Aklınızı başınıza toplayın ve 2 - 3 aylık bir adam için üzülüp kendinizi yıpratmayın. Gerçekten sizi sevip size değer verini bulun. Haa diyorsanız ben illa bu adamı istiyorum yedek olmaya devam edinTiktokta bir kız burayı yorumluyordu ondan cesaret alarak anlatıyorum .Yaklaşık 4 ay önce bu adamla tanıştık ilk 2 ay herşey rüya gibiydi çok güzel hissettiriyordu bana hatta annesiyle tanıştım konuştum. Ama kendisi bazı psikolojik sorunları olduğunu iddia ediyor ve de benden kaçıyordu bir anda ilgisi azaldı hâlâ belli oranda devam ediyordu iyi olduğunu sorunları olduğunu beni sıkmak istemediğini onu o sıkıntılı hallerinden dolayı ondan soğumamdan korktuğunu söyleyip uzaklaşıyordu bu sebepten dolayı tartıştık kendisiyle ve tartışmamızdan sonra beni engelledi her yerden. Bir hafta sonra beni tekrar aradı özürler diledi bir daha olmayacağına dair yeminler etti. Hatta kendisinin babası vefat etmiş onun üstüne yemin etti bir daha olmayacağına dair çok sürmedi bir hafta sonra kendisi bana gülerek bir günaydın mesajının olduğu ses kaydı attı ve ardından ben daha mesajına dönmeden beni tekrar engelledi . Yaklaşık 20 gün kadar hiç bir şekilde ne engel açtı ne de başka birşey ben onu sosyal medyada arkadaşlarım aracılığıyla izledim. 20 gün sonra beni bir anda kardeşinden aradı bu 20 günlük süreçte onun doğum günü de vardı. Beni aradı ve konuştu çabalamak istediğini herşeye rağmen onu neden hâlâ anlamaya çalıştığımı falan sordu bende bilmiyorum dedim. 1 ay bu şekilde ben ona yazmadan üstüne gitmeden bazen hiç konuşmadan ilerlettik ilişkimizi bu süreçte kendisinin kardeşi bana sosyal medyadan istek attı ve beni takip etmeye başladı. Şuan yine 1 hafta önce durduk yere beni tekrar engelledi. İnsanlara güvenemeyen biriyim o da benim gibi birbirimize dahi güvenmiyoruz . Sorum şu ki ben onu gerçekten istiyorum ne yapmam gerekiyor çok kararsızım bitirmeli miyim yoksa son kez onu dinlemeli sabretmeli miyim?
iyi ki güvenmiyormuşsun bir de güvensen neler yaacaksın demek ki.Tiktokta bir kız burayı yorumluyordu ondan cesaret alarak anlatıyorum .Yaklaşık 4 ay önce bu adamla tanıştık ilk 2 ay herşey rüya gibiydi çok güzel hissettiriyordu bana hatta annesiyle tanıştım konuştum. Ama kendisi bazı psikolojik sorunları olduğunu iddia ediyor ve de benden kaçıyordu bir anda ilgisi azaldı hâlâ belli oranda devam ediyordu iyi olduğunu sorunları olduğunu beni sıkmak istemediğini onu o sıkıntılı hallerinden dolayı ondan soğumamdan korktuğunu söyleyip uzaklaşıyordu bu sebepten dolayı tartıştık kendisiyle ve tartışmamızdan sonra beni engelledi her yerden. Bir hafta sonra beni tekrar aradı özürler diledi bir daha olmayacağına dair yeminler etti. Hatta kendisinin babası vefat etmiş onun üstüne yemin etti bir daha olmayacağına dair çok sürmedi bir hafta sonra kendisi bana gülerek bir günaydın mesajının olduğu ses kaydı attı ve ardından ben daha mesajına dönmeden beni tekrar engelledi . Yaklaşık 20 gün kadar hiç bir şekilde ne engel açtı ne de başka birşey ben onu sosyal medyada arkadaşlarım aracılığıyla izledim. 20 gün sonra beni bir anda kardeşinden aradı bu 20 günlük süreçte onun doğum günü de vardı. Beni aradı ve konuştu çabalamak istediğini herşeye rağmen onu neden hâlâ anlamaya çalıştığımı falan sordu bende bilmiyorum dedim. 1 ay bu şekilde ben ona yazmadan üstüne gitmeden bazen hiç konuşmadan ilerlettik ilişkimizi bu süreçte kendisinin kardeşi bana sosyal medyadan istek attı ve beni takip etmeye başladı. Şuan yine 1 hafta önce durduk yere beni tekrar engelledi. İnsanlara güvenemeyen biriyim o da benim gibi birbirimize dahi güvenmiyoruz . Sorum şu ki ben onu gerçekten istiyorum ne yapmam gerekiyor çok kararsızım bitirmeli miyim yoksa son kez onu dinlemeli sabretmeli miyim?
fena manipüle etmiş seni yol yakınken vazgeçTiktokta bir kız burayı yorumluyordu ondan cesaret alarak anlatıyorum .Yaklaşık 4 ay önce bu adamla tanıştık ilk 2 ay herşey rüya gibiydi çok güzel hissettiriyordu bana hatta annesiyle tanıştım konuştum. Ama kendisi bazı psikolojik sorunları olduğunu iddia ediyor ve de benden kaçıyordu bir anda ilgisi azaldı hâlâ belli oranda devam ediyordu iyi olduğunu sorunları olduğunu beni sıkmak istemediğini onu o sıkıntılı hallerinden dolayı ondan soğumamdan korktuğunu söyleyip uzaklaşıyordu bu sebepten dolayı tartıştık kendisiyle ve tartışmamızdan sonra beni engelledi her yerden. Bir hafta sonra beni tekrar aradı özürler diledi bir daha olmayacağına dair yeminler etti. Hatta kendisinin babası vefat etmiş onun üstüne yemin etti bir daha olmayacağına dair çok sürmedi bir hafta sonra kendisi bana gülerek bir günaydın mesajının olduğu ses kaydı attı ve ardından ben daha mesajına dönmeden beni tekrar engelledi . Yaklaşık 20 gün kadar hiç bir şekilde ne engel açtı ne de başka birşey ben onu sosyal medyada arkadaşlarım aracılığıyla izledim. 20 gün sonra beni bir anda kardeşinden aradı bu 20 günlük süreçte onun doğum günü de vardı. Beni aradı ve konuştu çabalamak istediğini herşeye rağmen onu neden hâlâ anlamaya çalıştığımı falan sordu bende bilmiyorum dedim. 1 ay bu şekilde ben ona yazmadan üstüne gitmeden bazen hiç konuşmadan ilerlettik ilişkimizi bu süreçte kendisinin kardeşi bana sosyal medyadan istek attı ve beni takip etmeye başladı. Şuan yine 1 hafta önce durduk yere beni tekrar engelledi. İnsanlara güvenemeyen biriyim o da benim gibi birbirimize dahi güvenmiyoruz . Sorum şu ki ben onu gerçekten istiyorum ne yapmam gerekiyor çok kararsızım bitirmeli miyim yoksa son kez onu dinlemeli sabretmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?