Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardım edin

Evli.

Ayni sorun bende de var ve hiç gerek yok tamamen bitir ne istediğini bilmeyen birisi seni yıpratmaktan baska hicbir sey yapmaz.

Adam zaten psikolojik sorunları olduğunu söylemiş ki zaten davranışlarına bunu net bir şekilde gösteriyor… kendinize neden bunu yapıyorsunuz ?

49272393 kere daha engellenmen lazım yarabandı konu sahibesi sabret

Bide siz bitirmemissiniz ilişkiyi zaten ortada ilişki yok karabatak gibi gelen giden biri var üzülmez yani sizin gittiginizi bile anlamaz zaten hayatında biri vardır ondan arada yazar arada engeller siler sizi
Sizinle işi bitince biter bu konuşma dediğiniz şeyler aradaki önemsiz yani cok sıradan kusura bakmayın her gün çevrilen filmler gibi .İnsanlara guvenmiyorsunuz anladimda güveninizi kazanacak birşey yapmamiski zaten.Bu güven konusu değil duygularınıza kapılıp gitme konusu

Evet öyle git gel yaban biri ama bu kez tamamen bittiğini düşünüyorum sadece uzun zaman sonra birine güvenmek istedim araya başka insanlar alınıyor mu bilmiyorum tekrar döner mi bilmiyorum normalde asla böyle şeylere gelemeyen biriyim ama bu adamda kararsızlığa düşüyorum

Senin silmen gerekirdi muhtemelen bitti ne hala umudun mu vardı vermişsin ipleri eline at koşturuyor istediği gibi pez. . Önüne bak bir sürü erkek var.
Evet gerçekten umudum vardı kendisine dair çünkü onun aldığı yaraları gördüm ve merhametime oynadı biraz da mesele başka bir erkek olamaması değil istersem etrafımda çok seçenek var ama nadiren birine bağlanıyorum güven problemlerine sahibim ve evet tekrar dönseydi bitiren taraf olmayı planlıyordum hatta konuşmamı dâhi hazırlamıştım. Ama bugün kardeşinin de takipten çıkmasıyla tamamen bittiğini düşünüyorum

Çok zarar göreceksin, bazen başına gelecekleri anlamak için bir şeyleri tecrübe etmen gerekmez. Senin hayatının içine edeceğine dair bas bas bağırıyor. Bir de muhtemelen bitti diyorsun, kızım dünyada başka adam mı yok?

onun aldığı yaraları gördüm

Kimsenin yarasını sarmaya gerek yok sana ne boşver kör iyileşince ilk bastonunu kırarmış zayıf olduğu dönemi hatırlattığı için. Herkes kendini iyileştirip ilişkiye başlasın. Sen onu incitmedin inciten düzeltsin zamanını ona harcama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…