- 23 Aralık 2012
- 7.914
- 53.007
- 748
- Konu Sahibi yanlizkiz77
-
Evli.Tiktokta bir kız burayı yorumluyordu ondan cesaret alarak anlatıyorum .Yaklaşık 4 ay önce bu adamla tanıştık ilk 2 ay herşey rüya gibiydi çok güzel hissettiriyordu bana hatta annesiyle tanıştım konuştum. Ama kendisi bazı psikolojik sorunları olduğunu iddia ediyor ve de benden kaçıyordu bir anda ilgisi azaldı hâlâ belli oranda devam ediyordu iyi olduğunu sorunları olduğunu beni sıkmak istemediğini onu o sıkıntılı hallerinden dolayı ondan soğumamdan korktuğunu söyleyip uzaklaşıyordu bu sebepten dolayı tartıştık kendisiyle ve tartışmamızdan sonra beni engelledi her yerden. Bir hafta sonra beni tekrar aradı özürler diledi bir daha olmayacağına dair yeminler etti. Hatta kendisinin babası vefat etmiş onun üstüne yemin etti bir daha olmayacağına dair çok sürmedi bir hafta sonra kendisi bana gülerek bir günaydın mesajının olduğu ses kaydı attı ve ardından ben daha mesajına dönmeden beni tekrar engelledi . Yaklaşık 20 gün kadar hiç bir şekilde ne engel açtı ne de başka birşey ben onu sosyal medyada arkadaşlarım aracılığıyla izledim. 20 gün sonra beni bir anda kardeşinden aradı bu 20 günlük süreçte onun doğum günü de vardı. Beni aradı ve konuştu çabalamak istediğini herşeye rağmen onu neden hâlâ anlamaya çalıştığımı falan sordu bende bilmiyorum dedim. 1 ay bu şekilde ben ona yazmadan üstüne gitmeden bazen hiç konuşmadan ilerlettik ilişkimizi bu süreçte kendisinin kardeşi bana sosyal medyadan istek attı ve beni takip etmeye başladı. Şuan yine 1 hafta önce durduk yere beni tekrar engelledi. İnsanlara güvenemeyen biriyim o da benim gibi birbirimize dahi güvenmiyoruz . Sorum şu ki ben onu gerçekten istiyorum ne yapmam gerekiyor çok kararsızım bitirmeli miyim yoksa son kez onu dinlemeli sabretmeli miyim?
Ayni sorun bende de var ve hiç gerek yok tamamen bitir ne istediğini bilmeyen birisi seni yıpratmaktan baska hicbir sey yapmaz.Tiktokta bir kız burayı yorumluyordu ondan cesaret alarak anlatıyorum .Yaklaşık 4 ay önce bu adamla tanıştık ilk 2 ay herşey rüya gibiydi çok güzel hissettiriyordu bana hatta annesiyle tanıştım konuştum. Ama kendisi bazı psikolojik sorunları olduğunu iddia ediyor ve de benden kaçıyordu bir anda ilgisi azaldı hâlâ belli oranda devam ediyordu iyi olduğunu sorunları olduğunu beni sıkmak istemediğini onu o sıkıntılı hallerinden dolayı ondan soğumamdan korktuğunu söyleyip uzaklaşıyordu bu sebepten dolayı tartıştık kendisiyle ve tartışmamızdan sonra beni engelledi her yerden. Bir hafta sonra beni tekrar aradı özürler diledi bir daha olmayacağına dair yeminler etti. Hatta kendisinin babası vefat etmiş onun üstüne yemin etti bir daha olmayacağına dair çok sürmedi bir hafta sonra kendisi bana gülerek bir günaydın mesajının olduğu ses kaydı attı ve ardından ben daha mesajına dönmeden beni tekrar engelledi . Yaklaşık 20 gün kadar hiç bir şekilde ne engel açtı ne de başka birşey ben onu sosyal medyada arkadaşlarım aracılığıyla izledim. 20 gün sonra beni bir anda kardeşinden aradı bu 20 günlük süreçte onun doğum günü de vardı. Beni aradı ve konuştu çabalamak istediğini herşeye rağmen onu neden hâlâ anlamaya çalıştığımı falan sordu bende bilmiyorum dedim. 1 ay bu şekilde ben ona yazmadan üstüne gitmeden bazen hiç konuşmadan ilerlettik ilişkimizi bu süreçte kendisinin kardeşi bana sosyal medyadan istek attı ve beni takip etmeye başladı. Şuan yine 1 hafta önce durduk yere beni tekrar engelledi. İnsanlara güvenemeyen biriyim o da benim gibi birbirimize dahi güvenmiyoruz . Sorum şu ki ben onu gerçekten istiyorum ne yapmam gerekiyor çok kararsızım bitirmeli miyim yoksa son kez onu dinlemeli sabretmeli miyim?
Adam zaten psikolojik sorunları olduğunu söylemiş ki zaten davranışlarına bunu net bir şekilde gösteriyor… kendinize neden bunu yapıyorsunuz ?Tiktokta bir kız burayı yorumluyordu ondan cesaret alarak anlatıyorum .Yaklaşık 4 ay önce bu adamla tanıştık ilk 2 ay herşey rüya gibiydi çok güzel hissettiriyordu bana hatta annesiyle tanıştım konuştum. Ama kendisi bazı psikolojik sorunları olduğunu iddia ediyor ve de benden kaçıyordu bir anda ilgisi azaldı hâlâ belli oranda devam ediyordu iyi olduğunu sorunları olduğunu beni sıkmak istemediğini onu o sıkıntılı hallerinden dolayı ondan soğumamdan korktuğunu söyleyip uzaklaşıyordu bu sebepten dolayı tartıştık kendisiyle ve tartışmamızdan sonra beni engelledi her yerden. Bir hafta sonra beni tekrar aradı özürler diledi bir daha olmayacağına dair yeminler etti. Hatta kendisinin babası vefat etmiş onun üstüne yemin etti bir daha olmayacağına dair çok sürmedi bir hafta sonra kendisi bana gülerek bir günaydın mesajının olduğu ses kaydı attı ve ardından ben daha mesajına dönmeden beni tekrar engelledi . Yaklaşık 20 gün kadar hiç bir şekilde ne engel açtı ne de başka birşey ben onu sosyal medyada arkadaşlarım aracılığıyla izledim. 20 gün sonra beni bir anda kardeşinden aradı bu 20 günlük süreçte onun doğum günü de vardı. Beni aradı ve konuştu çabalamak istediğini herşeye rağmen onu neden hâlâ anlamaya çalıştığımı falan sordu bende bilmiyorum dedim. 1 ay bu şekilde ben ona yazmadan üstüne gitmeden bazen hiç konuşmadan ilerlettik ilişkimizi bu süreçte kendisinin kardeşi bana sosyal medyadan istek attı ve beni takip etmeye başladı. Şuan yine 1 hafta önce durduk yere beni tekrar engelledi. İnsanlara güvenemeyen biriyim o da benim gibi birbirimize dahi güvenmiyoruz . Sorum şu ki ben onu gerçekten istiyorum ne yapmam gerekiyor çok kararsızım bitirmeli miyim yoksa son kez onu dinlemeli sabretmeli miyim?
Bitirmem onu üzermi vicdanım bazı noktalarda el vermiyor onu üzen kişi olmak istemiyorumAyni sorun bende de var ve hiç gerek yok tamamen bitir ne istediğini bilmeyen birisi seni yıpratmaktan baska hicbir sey yapmaz.
Bende biyle düşündüğüm icin bitiremiyorum ama inanki bitir yoksa o üzülmez sen üzülürsünBitirmem onu üzermi vicdanım bazı noktalarda el vermiyor onu üzen kişi olmak istemiyorum
Peki sende bir değişme oldu mu olmadı mıBende biyle düşündüğüm icin bitiremiyorum ama inanki bitir yoksa o üzülmez sen üzülürsün
49272393 kere daha engellenmen lazım yarabandı konu sahibesi sabretTiktokta bir kız burayı yorumluyordu ondan cesaret alarak anlatıyorum .Yaklaşık 4 ay önce bu adamla tanıştık ilk 2 ay herşey rüya gibiydi çok güzel hissettiriyordu bana hatta annesiyle tanıştım konuştum. Ama kendisi bazı psikolojik sorunları olduğunu iddia ediyor ve de benden kaçıyordu bir anda ilgisi azaldı hâlâ belli oranda devam ediyordu iyi olduğunu sorunları olduğunu beni sıkmak istemediğini onu o sıkıntılı hallerinden dolayı ondan soğumamdan korktuğunu söyleyip uzaklaşıyordu bu sebepten dolayı tartıştık kendisiyle ve tartışmamızdan sonra beni engelledi her yerden. Bir hafta sonra beni tekrar aradı özürler diledi bir daha olmayacağına dair yeminler etti. Hatta kendisinin babası vefat etmiş onun üstüne yemin etti bir daha olmayacağına dair çok sürmedi bir hafta sonra kendisi bana gülerek bir günaydın mesajının olduğu ses kaydı attı ve ardından ben daha mesajına dönmeden beni tekrar engelledi . Yaklaşık 20 gün kadar hiç bir şekilde ne engel açtı ne de başka birşey ben onu sosyal medyada arkadaşlarım aracılığıyla izledim. 20 gün sonra beni bir anda kardeşinden aradı bu 20 günlük süreçte onun doğum günü de vardı. Beni aradı ve konuştu çabalamak istediğini herşeye rağmen onu neden hâlâ anlamaya çalıştığımı falan sordu bende bilmiyorum dedim. 1 ay bu şekilde ben ona yazmadan üstüne gitmeden bazen hiç konuşmadan ilerlettik ilişkimizi bu süreçte kendisinin kardeşi bana sosyal medyadan istek attı ve beni takip etmeye başladı. Şuan yine 1 hafta önce durduk yere beni tekrar engelledi. İnsanlara güvenemeyen biriyim o da benim gibi birbirimize dahi güvenmiyoruz . Sorum şu ki ben onu gerçekten istiyorum ne yapmam gerekiyor çok kararsızım bitirmeli miyim yoksa son kez onu dinlemeli sabretmeli miyim?
İlerlettik derken? Nasıl ilerliyor acaba bu şekilde. Şu ilizyondan çıksanız keşke senin ilişkin yok. Bunun adı ilişki değil.1 ay bu şekilde ben ona yazmadan üstüne gitmeden bazen hiç konuşmadan ilerlettik ilişkimizi
Bitirmem onu üzermi vicdanım bazı noktalarda el vermiyor onu üzen kişi olmak istemiyorum
Bugün kardeşi de beni takipten çıkmış zaten tamamen bitti muhtemelen aramızdaki şeyAdam seni milyon kere engellemiş umrunda olmamışsın sen rehabilitasyon merkezi misin biraz kendine acısan? Üzülmez o tipler zerre. Empati duyguları yok.
Senin silmen gerekirdi muhtemelen bitti ne hala umudun mu vardı vermişsin ipleri eline at koşturuyor istediği gibi pez. . Önüne bak bir sürü erkek var.Bugün kardeşi de beni takipten çıkmış zaten tamamen bitti muhtemelen aramızdaki şey
Okul okuyor musun mesleğin var mıBitirmem onu üzermi vicdanım bazı noktalarda el vermiyor onu üzen kişi olmak istemiyorum
Matematik öğretmeniyimOkul okuyor musun mesleğin var mı
Kendi dilini yazamıyorsun
Bütün soru ekleri bağlaçlar birleşik, “yalnız”ı da yanlış yazmışsın gözüm kanadı
Evet bekarBekarmi bu görüştüğünüz kişi
Evet öyle git gel yaban biri ama bu kez tamamen bittiğini düşünüyorum sadece uzun zaman sonra birine güvenmek istedim araya başka insanlar alınıyor mu bilmiyorum tekrar döner mi bilmiyorum normalde asla böyle şeylere gelemeyen biriyim ama bu adamda kararsızlığa düşüyorumBide siz bitirmemissiniz ilişkiyi zaten ortada ilişki yok karabatak gibi gelen giden biri var üzülmez yani sizin gittiginizi bile anlamaz zaten hayatında biri vardır ondan arada yazar arada engeller siler sizi
Sizinle işi bitince biter bu konuşma dediğiniz şeyler aradaki önemsiz yani cok sıradan kusura bakmayın her gün çevrilen filmler gibi .İnsanlara guvenmiyorsunuz anladimda güveninizi kazanacak birşey yapmamiski zaten.Bu güven konusu değil duygularınıza kapılıp gitme konusu
Evet gerçekten umudum vardı kendisine dair çünkü onun aldığı yaraları gördüm ve merhametime oynadı biraz da mesele başka bir erkek olamaması değil istersem etrafımda çok seçenek var ama nadiren birine bağlanıyorum güven problemlerine sahibim ve evet tekrar dönseydi bitiren taraf olmayı planlıyordum hatta konuşmamı dâhi hazırlamıştım. Ama bugün kardeşinin de takipten çıkmasıyla tamamen bittiğini düşünüyorumSenin silmen gerekirdi muhtemelen bitti ne hala umudun mu vardı vermişsin ipleri eline at koşturuyor istediği gibi pez. . Önüne bak bir sürü erkek var.
Çok zarar göreceksin, bazen başına gelecekleri anlamak için bir şeyleri tecrübe etmen gerekmez. Senin hayatının içine edeceğine dair bas bas bağırıyor. Bir de muhtemelen bitti diyorsun, kızım dünyada başka adam mı yok?Evet gerçekten umudum vardı kendisine dair çünkü onun aldığı yaraları gördüm ve merhametime oynadı biraz da mesele başka bir erkek olamaması değil istersem etrafımda çok seçenek var ama nadiren birine bağlanıyorum güven problemlerine sahibim ve evet tekrar dönseydi bitiren taraf olmayı planlıyordum hatta konuşmamı dâhi hazırlamıştım. Ama bugün kardeşinin de takipten çıkmasıyla tamamen bittiğini düşünüyorum
onun aldığı yaraları gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?