Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardım edin

Yaraları sen mi açtın sarmaya gönüllüsün,merak etme sözde o yarayı saracak cebinde senin gibi "saf" onlarca kız vardır ne ilksin ne son ne de özelsin.Ne zaman özel olursun biliyor musun? Kendine saygı duymaya başladığında,hayatının merkezine kendini koyduğunda,sürekli gelip gidene her seferinde kapını açmadığında ,sınır koyduğunda.Bunların tersini yaparsan asla gerçek seveni bulamaz böyle itlerin elinde oyuncak olursun.....

Bitirmem onu üzermi vicdanım bazı noktalarda el vermiyor onu üzen kişi olmak istemiyorum

neyi bitireceksiniz?
bir ilişkiniz olduğunu falan mı sanıyorsunuz?
adam dengesiz engelleyip duruyor engeli açıyor aa siz olduğunuz yerdesiniz. bu böyle sürer gider.çünkü siz bıraktığı yerde bekliyorsunuz.
üzüleceğine inanıyor olmanız komik.

daha kendinizi tanımıyorsunuz.
güven probleminiz falan yok olsa engelleyip ortadan kaybolan birine güvenemezsiniz.
sizin kaçanı kovalama probleminiz var.

daha kendinizi tanımıyorsunuz.
güven probleminiz falan yok olsa engelleyip ortadan kaybolan birine güvenemezsiniz.
sizin kaçanı kovalama probleminiz var.
Sizin de okuduğunuzu anlama problemi var galiba zaten güvenmediğimi söylemişim güvenmiyorum sadece uzun zaman sonra güvenmek bağlanmak istediğim birisi oldu benim için. Kaçanı kovalayacak olsam peşinden ayrılmam bir çok yol bulur ona ulaşırım ki kendisi her seferinde ona ulaşmam için bana belli başlı açık kapılar bırakıyor ama ben bunu yapmıyorum kendisi gelmedikçe ben onun etrafında dahi değilim bana kendisi geliyor ve kendisi gidiyor ne kal ne de git diyorum. Benim isteğim onun bu git gel yapmasının sebebini bulmak ve belki de doğru düşündüğüm şeylerin birer hata olup beni yormaması.

Güvenmediğin adamı niye her geldiğinde kabul ediyorsun?? Niye bu adam her istediğinde sana kolayca ulaşıyor, her istediğinde kolayca engelliyor?? Adamın elinde oyuncak olmuşsun haberin yok.Hala adamın yaptığı aşağılamanın sebebini merak ediyorsun.Leşin teki olduğu aklına gelmiyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…