Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
.........................................................................................

Son düzenleme:
valla tatlım zor bır durum ama bence sen ona bıraz unıversıte okumaynca yasayacı zorluklardan bahsetmelısn. senın unıye gıdıp onun gıtmemesının aranızda kultur farkı yaratacagı ıstedgnız heran gorusemeycegız kendı ısının patronu olunca omuzlarına daha cok yukun bınecegınden falan soz etmelısın. tabı hayat onun hayatı ama bır gelecek dusunuyorsanızda bırlkte hareket etmek gerek dıe dusunuyorum...

Üniversite okumuycam demiyor ikisini bir arada yürütürüm hem derslerime çalışırım hemde oraya giderim diyor fakat ben zor olcağını söylüyorum okul dershane bile yoruyor insanı.
Geçici bi heves diye düşünüyorum onu düşündüğümüde çok iyi biliyorda kendisi farklı düşünceler içinde her şeyin farkında aslında ama neden böyle yapıyor anlamadım.s

erkekler bole ne yazıkkı kendı ayakları ustunde durmak babalarından para almak zorlarına gıttıgı ıcın kendılerı bısıler yapmak ıstıyor. braz bı denesın sende destek ol smdlk zaten zorlanırsa kendıde derslerden kalmaktansa okulda okumayı tercıh eder. ben unıden yenı mezun oldum ama sole bır tehlıkede var bnm okuldakı arkadaslarımn pek cogu calısıp para kazanmaya baslaynca okuldakı derslerı bosladı ve en sonunda ne yazkkı okulu brakıp calısma hayatna devam ettı dılerm erkek arkadasn ole yapmaz (

üniversite sınavı bence ciddiyet ister öyle boş zamanlarımda bakimle olmaz ki
erkek arkadaşına ben sınavı kazanır sen kazanamazsan ailem beni vermez şek
linde duygusala bağlayıp fikrinden vazgeçirebilirsin diye düşünüyorum
umarım en kısa sürede sıınava yönelir tamam üni okumak herşey değil ama en
azından kolunda bileziğin olur

Onu kararından döndürmeye çalışmak yerine derslerine sıkı sarıl başını kurtar o nasıl olsa erkek her türlü bi yolunu bulur. dediğin gibi kararlıysa eğer dediğini yapacaktır zaten.. diyelim ki sen onu kararından döndürdün sınava hazırlandı girdi başarısız olursa senin üstüne yıkabilir..

ben de senin geçtiğin yollardan geçtim benim de sevgilim kendisi kazanamayıp da ben kazanınca gururuna yedirememişti o zaman ayrıldık ama iyi ki de ayrılmışız üniversitede hayatımın aşkını buldum.

Aslında bende biraz ondan korkuyorum geçici bi heves gibi geliyor ama belkide para kazanmaya başlayınca okulu bırakmayı bile düşünür diye korkuyorum.
Tabiki kendi geleceği benim onu daha çok düşünmem saçma belkide 18 yaşında kendi kararlarını verebilcek olgun biri.
Ailesi duyarsa çok kızar o yüzden zorluk yaşar bırakır diye düşünüyorum bu işe hiç başlamasa daha iyi olucak...

Haklısınız en azından ikimizde aynı kültürlerde oluruz aramızda bu tür bi problem olsun istemiyorum ama sadece benim düşünmemle olmaz.
Umarım fikrinden vazgeçer...

Bencede kararlarına saygı duy ve sen yapman gerekenı yap. Ders çalışmak gb. Her koyun kendı bacagından asılır. Yaptıklarımzın bedelını bızden baskası odemez herkes kendı yaptıgının bedelını odeyecek yasa geldınde zaten aklı selım sedyler yapmaya baslar cunku bılırkı sonunda olan kendısıne olacak.

kafaya koyduysa zaten yapar sen sebep olma bence bırak dıledıgnı dıledgı gıbı yasasın zorlanırsa zaten yapamaz. hem calısp hem okumak herkesn harcı degl uykusuz geceler derste uyumalar unıversıtede hoca oglum kalk uyuma demez anltır gıder sınavlarda yapamaynca anlar ztn hatasını. oluruna bırak derm ben...

Zaten eğer ben kazanıp o kazanamazsa arada sorun olucak diye düşünüyorum bu fikrinden vazgeçerde umarım aklı başına gelir...
Hayatının aşkını bulmak çok güzel ne zaman nerde kimin karşına çıkcağı belli olmuyor :)

Doğru diyorsunuz sonunda olan kendisine olucak o kendini düşünmüyorsa ben ne yapabilirimki.

Oluruna bırakmak en iyisi galiba belkide zamanla hatasını anlar ve akıllanır doğru olanı yapar...

arkadaşların dediği gibi üniversite okumazsan ailem vermez yada beni seviyorsan başarırsın diyerek ikna etmeye çalış.
Eğer ikna edemezsen zorlama çünkü bir raddeden sonra sınava girmeyi istese de başarı elde edemeyecektir diye düşünüyorum
Sonuçta sınavı kazanmak özveri ve disiplin ister.
Bu yaşında aile desteği olmadan değil iş kurmak , şuradan şuraya gidemeyeceğini anladığında 1 senesi çöpe gitmiş olacak belkide

Sen kendi derslerine konsantre ol . Düşünme bunları ... Su akar yatağını bulur :112:

üniversite okuması şart mı anlayamadım. sadece okuyanlar mı mutlu başarılı olur ve iyi evlilik yapar.
ne okumayı düşünüyorsunuz merak ettim. hangi mesleğin sizi ve geleceğinizi nereye taşıyacağını düşünüyorsun.
canı çalışmak istiyorsa çalışsın. hakkınızda hayırlısı. neyin daha iyi olacağını baştan bilemiyoruz ne yazık ki

Sevgilim 2 gün önce dükyan açmaktan vazgeçtiğini artık derslerine daha sıkı sarılıcağını geleceğimizi düşündüğünü söyledi ve ben çok sevindim umarım kararından vazgeçmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…