- Konu Sahibi pekmez_akilli
-
Babanız turşunuzu kuracak değil elbet yaşınız geldiğinde anlaştığınız, size iyi bir eş olacak ve mutlu edecek adamla evleneceğinizi biliyor annenizi hiç karıştırmayın babanızla direk konuşun böyle bir niyetiniz varsa ve annenizin bilmediğini söyleyin "baba önce senin öğrenmeni istiyorum benim tanışıp anlaştığım biri var hayatımda böyle böyle de bir niyetim var razı olursan" filan tatlı dille girersiniz konuya... sakın kaçmak filan bu tarz şeyleri seçenek olarak görmeyin kendinize, her baba kızını zor verir.
aynı ben
vermem sizi kimseye dıyor
tursumuzu kuracak belli.
biri soruyor yakında evlilik olur falan dıye o da evlenmekten bahsetme dıyor.
ne bıleyım ben akısına bıraktım
annem soylese hem annemle arası acılacak hem benımle bılıyorum..
o yüzden sevgılım de görücü usulü gıbı ısteyelım dıyor kımse krılmadan olsun dıye.
bu mantıklı işte bana gore. sen de oyle yap istersen
Şehirler farklı olunca saçma olur bizde. Ailelerin hiiiiç alakası yok birbiriyle
ne anlarsın kızım takmıssın nişanı oradan konusmak kolayAnnenizi hiç arada bırakmayın derim
Alın ailenizi karşınıza konuşun
Korkulcak bi durum yok ortada
Kötü birşeyde yapmıyorsunuz
Babanızın bişi bilmediğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz bence oda biliyor
Adamın arkasından iş çevirmektense çıkıp karşısına ''baba böyle böyle biri var ,ciddiyiz '' demeyi tercih etmeniz sizin açınızdan iyi olur
Kaç yaşındasın ki? Küçüksün falan diye mi baban tepki gösterir? Sonuçta seninde bir hayatın var evlenip yuva kurmak herkes gibi senin de hakkın. Bunda ters bir şey yok,bence baban zamanla alışacaktır. Annen "kızımızında bir mürvetini görsek ne de güzel olur" falan deyip ağzını arasa babanın? Gerçekten bu da zor bir durum. Umarım en kısa zamanda hallolur..
ne anlarsın kızım takmıssın nişanı oradan konusmak kolay
kimi babalar aynı degıl
sırf bu yüzden bosanan bılıyorum ya hu
18 yaşındayım şu an. Yok yaşımdan olduğunu sanmıyorum çünkü üni sınavını kazanamazsan oturur evde kısmet beklersin demişliği de var. Şüphelerinden dolayı sanırım evde yüzüme hiç bakmyo
İlk başta annem sevgilim olduğunu söyledi de ondan böyle diye düşündüm anneme sordum yok söylemedim bişey dedi.
Aslında söylemiş olsaydı çok rahatlayacaktım hiç bu korkularım kalmayacaktı çünkü annemle şua an araları gayet güzel. En azından sadece bana tavırlı davranıyo zamanı gelince alır karşısına konuşur benimle diye düşünürdüm
Ayrı yerlerde olmalarının ne önemi var :44:
Hele babası arkadaşı olduğunu bi kabullensin de sen o zaman gör olacakları
Karşı tarafın ciddiliğini o zaman daha iyi anlayacak
Seviyorsa ve ciddiyse adam , tutacak ailesinin kolundan ; getiricek kız babasının evine
Tabi kız söyleyebilirse
Sanki hiç farklı şehirlerde yaşayıpta evlenenler yokmuş gibi yorum yapma cetvelini kırarım
Annenizi hiç arada bırakmayın derim
Alın ailenizi karşınıza konuşun
Korkulcak bi durum yok ortada
Kötü birşeyde yapmıyorsunuz
Babanızın bişi bilmediğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz bence oda biliyor
Adamın arkasından iş çevirmektense çıkıp karşısına ''baba böyle böyle biri var ,ciddiyiz '' demeyi tercih etmeniz sizin açınızdan iyi olur
gercekten benım icin zor ama.
elbette farklı yerlerde olup evlenenler var
ama benım babam cok aksidir
öyle boyle degıl
bizim de öyle.
ama ıste buradan bır tanıdık vardı da oyle ogrendık falan derler heralde.
baska cözüm yok benım ıcın sanırım
Bir iki gün surat asıp laf ederler
Ertesi günde baba,kızına kıyamaz heee der geçer gider
gercekten benım icin zor ama.
elbette farklı yerlerde olup evlenenler var
ama benım babam cok aksidir
öyle boyle degıl
Onu diyebilmem için sevgilimin bi iş düzenini kurması gerekiyo söyleyebilmek için onu bekliyorum ben de.
Bana tepki göstersin ona bişey demem evladıyım sonuçta eninde sonunda affedecektir ama anneme kıyamıyorum
Arada bırakmamaya karar verdim zaten
Yaşından ötürü biraz problem çıkartabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?