Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum.

Bencede Yardım Almalısın Bu Böyle Gitmez Ailene Anlatmalısın Veya Annenize O Pislik Herifi Ne Kadar Görmezseniz O Kadar İyi olur Uzak Durun Çünkü Gördükce O Anları Hatırlar Ürkersiniz Doğal Olarak

ALLAH herkesi böyle adilerden korusun.....yaşamadan ahkâm kesmek çok zor,ama senin yerinde olsaydım şu anda tüm cesaretimi toplayıp,o adamın karşısına geçerim ve çocukken bana yaptıklarını hatırlıyorum ve hayatım boyunca yüzünü görmek istemiyorum..bir daha evime girersen herkes bunu öğrenecek derdim.... herşeye rağmen için bir nebze rahatlar

bende uzmandan yardım al.söylemen birşey değiştirmez gibi geldi.5 yaşını nasıl hatlıyorsun?şimdi mi dank etti?neden sustun?vs vs vs gibi bir sürü soruyla seni suçlayacaklar daha çok bunacaksın gibi geldi.bilmiyorum tamamen içgüdüsel olarak yazıyorum...söylediğinde çözülmek yerine daha da karışacak hayatın,psikolojin:((((
evet en doğrusu sanırım psikoloğa gideceğim :43:
Bencede Yardım Almalısın Bu Böyle Gitmez Ailene Anlatmalısın Veya Annenize O Pislik Herifi Ne Kadar Görmezseniz O Kadar İyi olur Uzak Durun Çünkü Gördükce O Anları Hatırlar Ürkersiniz Doğal Olarak
2-3 aydır görüşmüyoruz zaten :/ ama o geldiği zaman odama kapanıyorum ben
ALLAH herkesi böyle adilerden korusun.....yaşamadan ahkâm kesmek çok zor,ama senin yerinde olsaydım şu anda tüm cesaretimi toplayıp,o adamın karşısına geçerim ve çocukken bana yaptıklarını hatırlıyorum ve hayatım boyunca yüzünü görmek istemiyorum..bir daha evime girersen herkes bunu öğrenecek derdim.... herşeye rağmen için bir nebze rahatlar
bu birşeyi değiştirmez ama rahatlasam da :43:

canım annene anlat bilsin,gelirlerse kovsun,çok utanıp konuşamam kelimeler boğazıma dizilir diyorsan bir kağıda yaz ve anne deki anne sana uzun zamandır anlatmak istdeim ama anlatamıyorum bir problemim var bu kağıda yazdım al oku de başka odaya geç,o anki yüz ifadesini görmek istemiyorsan tabii,sonra yanına gelir konuşursunuz ,üzülme lütfen senin hiçbir kabahatin yok,başkasınada bunları yapmıştır o pislik vebirileri yoluna çıkmazsa devam edecektir, söyle annene

Son düzenleme:
canım annene anlat bilsin,gelirlerse kovsun,çok utanıp konuşamam kelimeler boğazıma dizilir diyorsan bir kağıda yaz ve anne deki anne sana uzun zamandır anlatmak istdeim ama anlatamıyorum bir problemim var bu kağıda yazdım al oku de başka odaya geç,o anki yüz ifadesini görmek istemiyorsan tabii,sonra yanına gelir konuşursunuz ,üzülme lütfen senin hiçbir kabahatin yok,başkasınada bunları yapmıştır o pislik vebirileri yoluna çıkmazsa devam edecektir, söyle annene

öneriniz için çok teşekkür ederim gerçekten :43:

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim.
Ben küçüklüğümde yaşadığım talihsiz bir olayı sürekli yaşıyormuşum gibi hissediyorum...
Olay şu,ne kadar utansam da anlatmaktan...
5 yaşındaydım daha,eski evimizde oturuyorduk. Komşumuz vardı,60 65 yaşlarında şu an.
Beni yalnız gördüğü zaman ya da mahalleden arkadaşlarımla oynarken beni alırdı yanına. Özellikle akşam vakitleri... Beni taciz ederdi,ki bu olayı o zaman anneme tam anlattım mı hatırlamıyorum. O zamanlar onun kötü birşey olduğunu bilmiyordum. Sonra o evden taşındık,yeni evimizin tadilatıyla o adam ilgilendi. Ki hala ailem onlarla görüşüyor. Ben o adamdan nefret ediyorum. Sürekli kabuslarımda o anları görüyorum ve durup dururken bile gözümün önüne geliyor. Çok kötü durumdayım. Bunları anneme anlatmak istiyorum ama kötü birşeyler olmasından korkuyorum. Nasıl anlatmalıyım ?

benzer bir durumda 12 sene sonra anlatabildim anneme, çok üzüldü keşke o zaman söyleseydin seni tedavi ettirirdik (psikolojik anlamda) dedi. Allah'tan o kişiyle yıllardır karşılaşmadım. en son gördüğümde bile neredeyse düşüp bayılıyordum. çok kötü bir durum, Allah yardımcın olsun.

benzer bir durumda 12 sene sonra anlatabildim anneme, çok üzüldü keşke o zaman söyleseydin seni tedavi ettirirdik (psikolojik anlamda) dedi. Allah'tan o kişiyle yıllardır karşılaşmadım. en son gördüğümde bile neredeyse düşüp bayılıyordum. çok kötü bir durum, Allah yardımcın olsun.

amin çok teşekkür ederim beni anlayan birilerini bulmuş olduğuma çok seviniyorum

Back
X