Hepsini okuyamadım,gözlerim yoruldu.
Hiç birşey.....................
okudum ama okuduğumu anlıyamadım valla halası varmış galiba oğluyla konu sahibi sevgili sevgilisininde kardeşi konu sahibinin abisiyle evli halasıda konu sahibini istemiyor anladığım kadarıyla
ayy çok karmaşık canım ya bırak memlekette başka insan mı yok anasıda istemiyormuş babası da neler yapmışlar bırak başını derde sokma hiç..
okudum ama okuduğumu anlıyamadım valla halası varmış galiba oğluyla konu sahibi sevgili sevgilisininde kardeşi konu sahibinin abisiyle evli halasıda konu sahibini istemiyor anladığım kadarıyla
ayy çok karmaşık canım ya bırak memlekette başka insan mı yok anasıda istemiyormuş babası da neler yapmışlar bırak başını derde sokma hiç..
hepsini azimle okudum yanlış anlamadıysam şöyle. Arkadaşımız ile halasının oğlu arasında bir gönül meselesi var. Aynı şekilde Abisi ile de bu sevdiği kişinin kardeşi, yani halasının kızı evli. Aileler hem akraba hem de sevgililerin işlerine çok müdahale etmişler. Arada yaşanan olaylar var. Mesela kızın mesajlarını okuyup, aile, kız ile halasının oğlu arasında bir şey geçtiğini zannedip dövmüşler, baskı kurmuşlar. Aile arkadaşımınızn hem gönlü olduğunu biliyor kuzenine hemde cezalandırıyor. Arkadaşımızda diyor ki , ben artık yoruldum canımdan can gidiyor. İleride başka birisi olsa hayatımda, evlenmek istesem, gelinimiz ( abisinin evlendiği sevdiği kişinin kız kardeşi) yaşanan herşeyi biliyor, evleneceğim kişiye anlatır. Ne yapacağımı bilmiyorum diyor.. Özetle böyle. Bende yanlış anlamadıysam eğer
konu sahibi halasının oğlunu seviyor görüşüyorlar.o sırada abisi için görüştü kızın kız kardeşini nişanlıyorlar.bir gün telefondan mesajını okuyor abileri.tekme tokat olaya dalıyorlar.abisi evleniyor.ve hala görüşüyorlar bu süreçte.konu sahibide soruyor sevgili kk hatunlarına yarın bir gün evlenirsem yengem eşime dermi bu benim abimle böyle böyle yaptı halam ve eniştem olanları anlatırmı??*
Berdel gibi bişey mi?
Başka biriyle mi evlenmeyi düşünüyormuş konu sahibesi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?