ne yapmam gerektiğiyle ilgili yorumlarınız bekliyorum ?

Ben hala anlamadım
Siz zaten en başından biz birbirimizi seviyoruz demediniz mi babanıza hatta abinize
Daha yengen piyasada bile yokken
Sizinkiler de biliyodu durumu
Kimse karşı da çıkmadı
E evlenin o zaman, ne değişti ?

Bi de ailen çok tuhaf
Sen açıkça söylüyosun seviyoruz görüşüyoruz diye
Tamam diyolar
Sonra bi sms görünce de işi namus meselesine dönüştürüyolar
Arkadaş gibiyiz babamla diyodun, ben hiç bi sms görünce tokadı basan bi arkadaş görmedim

Ilk basta Ailenizle yani anneniz ve babanizla arkadas gibi olup, oturup bu kisiyle bi iliskiniz oldugunu gönlünüz oldugunu söyleyip, onlarinda buna saygi gösterip sonradan böyle davranmalari cok tuaf...
Dayinizin siz daha oglanla tanismadan sizi o kisiye istiycemi söyleyip simdi sizin yüzünüze tükürmesi ve oglani dövmesi acayip tuaf...
Abilerinizin görüstügünüzü bilip mesajlardan sonra sizi dövmeleri tuaftanda öte...
Yok bi Mesajdan yola cikarak sizin onunla cinsellik yasadiginizi nasil cikartiyorlar bu ayri bi trajedi...
Yengenizin sizin telefonunuzu her istediginde alip karistirmasida apayri bi terbiyesizlik!!!

Bana kalirsa hani abiniz sevgilinizin Kizkardesini istememis yaaa, bu olayin belki ondan kurtula bilirim diye cikardi, yani aileler birbirine girer nisan atilir oda kurtulur, ama planladigi gibi olmadi... Evlendiler... Kesin sevmedigini ve istemedigini esinede bastan beri ve hala belli ediyorki, yengeniz ve ayni zamanda aday görümceniz bunlari sindiremeyip bütün acisini sizden cikartiyor , sizin onun kardesiyle mutlu bi aile olabilceniz düsüncesi bile onu deli ediyor cünkü onun böyle bi mutlulugu yok!!!

Hepsini gectimde, sevgiliniz Bostonkorkulugumu? O hic size, iliskinize, sevginize destek cikmiyormu? Erkek dedigin yeri geldiginde masaya vurmasini bilecek!!! Telefonunuzu bile kücük cocukmussunuz gibi kurcaliyorlar o size hic destek cikmiyormu, bi hoooppp durun napiyosunuz siz hepiniz demiyormu???

Tuaflik üstüne tuaflik vallah

Son düzenleme:
"bugün çok güzeldi" çok manidar bir mesaj senin hayal dünyası geniş büyüklerin yanlış yorumlamış olabilir.

ya dalga geçin die bişeler sölemioruz. evt msjda yazanı söylüorm . siz hiç birinize böle msj gelmedimi . mutlaka gelmiştir. ozman sizde bana kastdettiginiz seyi yapmış olmuyormusunuz

ya dalga geçin die bişeler sölemioruz. evt msjda yazanı söylüorm . siz hiç birinize böle msj gelmedimi . mutlaka gelmiştir. ozman sizde bana kastdettiginiz seyi yapmış olmuyormusunuz

valla dalga geçmiyorum. tekme tokat giriyorlarsa bunu da yanlış anlarlar.

ya tamda teşhisi koymuyşunuz. olaylar çok tuaftı. abimin baskıları yüznden bu hale geldik. oda tabiki destek oluo ama annesi babası köyde kendiside burda ablasıgilde kaldıgı için bişey diyemedi açıkcası :S

söleki annemgile ben ozman abimE KIZI İSTEYİP BENİ CAYDIRMAYA ÇALIŞIOLARDI BEN BUNLARIN KIZINI ALDIM ONLAR BERDEL GİBİ OLMASIN DİE İSTEMEZLER BENM KIZIMI DİE DÜŞÜNMÜŞ

Yengeni en iyi sen tanırsın canım.
Şimdi burdan evet söyler yada söylemez rahat ol diyemeyiz.
Ama eğer seviyorsanız birbirnizi aileleri ikna etmeye çalışın.

VALA çok saol böle yorumlara ihtiyacım war ama millet sanki yalan söylüormuşum sanki eksik anlatıomuşm gibi yorumlar yapıo. ben burda bişeler yazdıysam zatn tanımıorm da neden gizleyim ki yaşanan şeyleri

Konu sahibinin anlattığına göre maalesef yengenin iki dudağının arasında.
Bize göre saçma ama öyle.

hiç yazdığın yazıyı düzeltmeyi düşünmedin mi hoş verdiğin cevaplardan pek sanmıyorum, biraz yazına dikkat etsen mesela Türkçe yazsan güzel olurdu

hiç yazdığın yazıyı düzeltmeyi düşünmedin mi Hoş verdiğin cevaplardan pek sanmıyorum, biraz yazına dikkat etsen mesela türkçe yazsan güzel olurdu

iş yerindeyim hanım efendi .. Kendi egonuz için mi bakıyorsunuz açılan konulara anlam vermiş değilim. Hızlı yazdıgım için karmaşık doğru ignelemenize ne gerek var ?

Bu arada abisi de bu çocuğun kızkardeşiyle evliymiş.

sonrasında olayı abarrtıkları için babamda bana cephe aldı

biraz karmaşık. ama alay konusu olcak bişey yok deilmi ortada. :S nese k.bkmayın gözleriniz yordugum için

Seni seviyorum öptüm gibi seyler yaziyormus sanirim

hayır söyle izah edeyim cinsel içerik yok dio işte bugun çok güzeldi seni çok seviyorum hadi sen uyu öpüorm snei die bi msj yazıo bunun bugn çok güzeldi yazdıgı için bunlar yanlış anlıolar :S

tum bu alıntıları yaptıgım arkadaslar cok tesekkur ederim,
hırs yapıp konuyu hızlıca okudugum halde 6sayfayı okumak cok daha iyi geldi.
oyle guzel ozet cıkarmıssınız ki konu sahibi bile detayları sizin ozetlerinize ek yaparak anlatmıs.

gelelim yoruma,
konundaki detayları tarayarak okudugum icin atlamıs olabilir ama sen neden bu cocukla devam etmeye calısmıyorsun da baska biri olursa yengem ne der diye dusunuyorsun?

madem namus derdine dustuler once dayak sonra pesine hemen sizi evlendirmek yerine ayrı kalmanızı tercih ediyorlar? hem de ilk basta iliskinize razı olmuslarken...

Son düzenleme:
iş yerindeyim hanım efendi .. Kendi egonuz için mi bakıyorsunuz açılan konulara anlam vermiş değilim. Hızlı yazdıgım için karmaşık doğru ignelemenize ne gerek var ?

aynen nerden bildiniz. yazarken v yerine w yaza bildiğinize göre iş yerinde olmanızın bir önemi yok bence neyse tuhaf konunuzla size mutluluklar

söyle izah edeyim.. Annem istemedi böle olunca . Evlendirme konusu açıldı ama annem halam biraz dedikoducudur. O yüzden seni ezerler vs vs . Die istemiyor. Ayrıca ben anneme hiç bişey olmadıgını anlayınca da ben inat ettim vermicem gibi bi davranış içine girdi. Işte bu tutumunu bende anlamıyorum. Ve ayrıca ben zaten başka birisi olsun demiyorum annemler başkasıyla evlen falan diyorlar ya ben de sizlere diyorum ki durum böyleyken ben ne yapmam gerek ki şuan sevdigim çocukla evlenebileyim. ( en başta başka biriyle evlendirirlerse durumu bildigimi neler yaşıyacagımı izah etmeye çalıştım ama yanlış anlaşıldım sanırım )

soyleyin annenize madem oyle o dedikoducunun kızını almayacaktı, ne fark var?
size gelince gelin ezilmiyor ama sen gidersen ezerler...

belli ki annen bu gelin alma mevzusunda sinir olmus onlara. yengenin dedikodusundan da usanmıs.
bir de kendi kıymetlisini onlara verip ezdirmek istemiyor.
burada tercih yapacak, kızının yeni damata laf yetistiren gelin nedeniyle adı mı cıksın
yoksa sevdigi adama verip ezilse de hem kızı mutlu olacka hem de aileye laf gelmeyecek sekilde cozume mi gidecek.

AYNEN.. şuan bn ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. :S bekliyorum

AYNEN.. şuan bn ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. :S bekliyorum

bekle. baktın konu soguyor tekrar canlandırırsın. elbet verecekler.
vermezlerse de adım cıkacak diye degil de ben olsam o cocugu nasıl unutacagım diye dusunurdum.
simdiden konuyu kapatmaya hazırsın da laf olur diye ısrar ediyormus gibi yazıyorsun.

ya ti ye alanlar var ne biliym insanlar bi tuaf.. :S sinirlerim bozuldu.. sanki bişeyler saklıyormuşum gibi itham ettikleri için konunun kapatılmasını rica ettim.. yoksa düşündüğünüz gibi bişe değil .. insanın 4 yılda o kadar şey değişio ki benim duygularım karmakarışık bi hal aldı. ama kimse kimsenin yerine kendini koyupta düşünmüyor.

ben de sakladıgınızı dusundum ki.
once onay verip sonra siddetle karsı cıkmaları cok sacma duruyordu cunku.
uzuun uzuun yazdıklarınız arasında baska bir detayı vermeyi bilincli olarak es gectiginizi dusundum.
ta ki "guzel birgun" e kadar... yine de yeterli gelmedi ama sizin anlattıgınız kadar yorumlayabilir insanlar.

doğru ama işte insan yazarken nereyi atlamış olduguna dönüp bakıo ama o an aklına gelmemiş olabiliyo. bu tamda öyle bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…