- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
yok berdel değil.
başka biriyle evlenirse bi gün nasip olursaortada başka bi damat adayı yok henüz
üşenmedim okudumbu kızcağız halasının oğluyla görüşüyomuş 4 yıldır.aileler biliyomuş.bi gece abisi mesajlarını okumuş sewgilisiyle birlikte olduklarını düşünmüş (ama olmamışlar) arkadaşı dövmüşler olaylar büyümüş.bi ara ayrılmışlar şimdi tekrar birliktelermiş.kızın annesi ve oğlanın annesi istemiyomuş evlenmelerini.istemeye gelicez diyomuş çocuk ama sürekli bahaneler çıkıyomuş.konu sahibesi de ayrılmak istiyo ama etrafındaki herkes bu ilişkiyi bildikleri için gelecekteki evleneceği kişiye bu olanları anlatırlarmı diye çekiniyo ne yapayım diye kk üyelerine soruyo...ohh bee.buyrun arkadaşlar söz sizin
Konuda bahsettiği kişi ile niye evlenmeyi düşünmüyor muş?
Yengesinin kardeşi olduğu için mi?
Karışık bir konu.
aslında konunun başında aileden herkes onları birbirine yakıştırıyor .mesaj olayından sonra (mesajın içeriği nedir pek anlamdım.baba ve anne normalde birbirlerini sevdiklerini biliyor.konu sahibinin atladığı paylaşmadığı şeyler var bence.) evlenmelerini aileden hiç kimse istemiyor.eniştesi abisinin düğününde çekmiş konuşmuş .neden böyle böyle oldu vs.
pardonda gelininiz niye ortada henüz olmayan damat adayı için görümcem işte benim abimle böyle böyle yaptı desin.bide başata yazmışsınız babam annem biliyor.işte babam beni çekti bi köşe onu seviyormusun dedi bende evet dedim.başta çok güzel arkadaş gibiyiz babamla annemle falan demişsiniz.ee sonrada tekme tokat
Hmmmm anladım.
Sabrın için teşekkürler Miskamber.
Madem aileler yakıştırıyordu ne olduda herkes kızın sevgilisine cephe aldı?
Bence de konu sahibesi msj içeriği hakkın da herşeyi yazmamış o zaman.
Eğer ailem beni sevgilimle yakıştırıyorsa ve msj gördülerse mutlu olmaları lazım değil mi?
Ama msj da ne yazıyordu?:26:
konu sahibi halasının oğlunu seviyor görüşüyorlar.o sırada abisi için görüştü çocuğun kız kardeşini nişanlıyorlar.bir gün telefondan mesajını okuyor abileri.tekme tokat olaya dalıyorlar.abisi evleniyor.ve hala görüşüyorlar bu süreçte.konu sahibide soruyor sevgili kk hatunlarına yarın bir gün evlenirsem yengem eşime dermi bu benim abimle böyle böyle yaptı halam ve eniştem olanları anlatırmı??*
Seni seviyorum öptüm gibi seyler yaziyormus sanirim
Ama sırf böyle masum bir msj dan ortalık ayağa kalkar mı?:26:
Konuda eksikler var galiba.
Anlamadığım başta zaten ailen seni sewgilinle yakistiriyorlarmis. Sonra baban sana sormuş o çocukda gönlün war mi die ee buraya kadar normal tamam da mesajlari görünce abinler falan nie delirdi seni dövdüler.
Ne yazıyordu ki o mesajlarda cinsel içerikli konuşmalar falan mı ??
Ama sırf böyle masum bir msj dan ortalık ayağa kalkar mı?:26:
Konuda eksikler var galiba.
hayır söyle izah edeyim cinsel içerik yok dio işte bugun çok güzeldi seni çok seviyorum hadi sen uyu öpüorm snei die bi msj yazıo bunun bugn çok güzeldi yazdıgı için bunlar yanlış anlıolar :S
Konuda bahsettiği kişi ile niye evlenmeyi düşünmüyor muş?
Yengesinin kardeşi olduğu için mi?
Karışık bir konu.
yoo düşünüorum da ailem sogumam için baskı yapıo bnm istememin sebebide şu hem sevgim hemde diyelim başkasıyla evlensem laf söz olur ben gine kötü olurum die
yoo düşünüorum da ailem sogumam için baskı yapıo bnm istememin sebebide şu hem sevgim hemde diyelim başkasıyla evlensem laf söz olur ben gine kötü olurum die
yengesi söylerse eline ne geçecek ki true.Yengeni en iyi sen tanırsın canım.
Şimdi burdan evet söyler yada söylemez rahat ol diyemeyiz.
Ama eğer seviyorsanız birbirnizi aileleri ikna etmeye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?