ne yapmam lazım anlamadım

kaira

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
289
0
116
Ankara
Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. benim sorunum iş arkadaşlarımla. biz dört bayan beraber çalışıyoruz. benim hepsi ile aram iyidir. ama amirimiz konumundaki arkadaşım ile diğer arkadaşların bir tanesinin arası bozuldu. Amir konumundaki arkadaş ile konuşmuyor.mesele de burda başlıyo!!! benim amir ile aram iyi diye benimle de muhabbeti bıraktı ne selam ne sabah hiç bişey yok.ama diğer 3.arkadaşla muhabbeti iyi yani ben ve amir ile konuşmuyo anlamadım şimdi neyapmam lazım. artı haksız olan kendisi Sonucunda kaç yaşına gelmiş birisi niye küstünmü dicem lütfen görüşlerinizi merak ettim

ilginç...siz tamamen masumsunuz yani...o zmaan küsen şahıs problemli demekki...

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. benim sorunum iş arkadaşlarımla. biz dört bayan beraber çalışıyoruz. benim hepsi ile aram iyidir. ama amirimiz konumundaki arkadaşım ile diğer arkadaşların bir tanesinin arası bozuldu. Amir konumundaki arkadaş ile konuşmuyor.mesele de burda başlıyo!!! benim amir ile aram iyi diye benimle de muhabbeti bıraktı ne selam ne sabah hiç bişey yok.ama diğer 3.arkadaşla muhabbeti iyi yani ben ve amir ile konuşmuyo anlamadım şimdi neyapmam lazım. artı haksız olan kendisi Sonucunda kaç yaşına gelmiş birisi niye küstünmü dicem lütfen görüşlerinizi merak ettim

siz selam verdiniz mi hiç CADIARZU

Amaaaan konuşmazsa konuşmasın!!!:umursamaz:
Neden bu kadar dert ettiniz ki?
Heee benim için önemli bir şahsiyetti derseniz kapanıverin ayaklarına..:gitme:

amirle niye küstü ki?
eğer suçlu amirse ve siz de ona hak veriyor gibi görünüyorsanız onun için sizle de konuşmuyor olabilri.
bir de çok önemli mi konuşmaması
bırakın konuşmasın

ben masum oldumu düşünüyorum sabah odaya bigeldim bihava bitafra çıktı gitti şimdi ne oluyo diye peşinemi gideyim yaniiii bilmiyorum aslında özel hayatımda görüştüğüm birisi de değil ama aynı ortamda çok hoş olmuyo üstelik suçumuda bilmiyorum

ben masum oldumu düşünüyorum sabah odaya bigeldim bihava bitafra çıktı gitti şimdi ne oluyo diye peşinemi gideyim yaniiii bilmiyorum aslında özel hayatımda görüştüğüm birisi de değil ama aynı ortamda çok hoş olmuyo üstelik suçumuda bilmiyorum

bu kadar merak ettiyseniz gidin sorun...en basit yolu bu...zorlamaya gerenk yok...

amirle niye küstü ki?
eğer suçlu amirse ve siz de ona hak veriyor gibi görünüyorsanız onun için sizle de konuşmuyor olabilri.
bir de çok önemli mi konuşmaması
bırakın konuşmasın

sorunda burda suçlu olan amir değil diğer arkadaş tavır alması çok garip. evet bende ona hak veriyorum yaniii tamam ikiside arkadaşım ama sezarın hakkını sezara vermek lazım konuşması çok önemli değilde bu sebepten konuşmaması çok komik oluyo

bende selam verince almayan kişiye sinir olur bi daha ne selam veririm ne yüzüne bakarım. bırak kime tavır yaparsa yapsın sonuçta kendinden eminmisin ona bak sen.

evet ben kendimi suçlu hissetmiyorum amirle ikisi arasındaki iş meselesine benim yorum yapmam yada ikisinden birine tavır almam hoş olmaz oyüzden ben normal davranıyodum ama dedim yaa o küstü beni görünce yokmuşum gibi geçiyo yanımdan walla hiç işim olmaz kendi bilir

sen farklı davrnma selamnı ver günaydınını de iyi akşamlarını dile bakalım cevap vermiyorsa bir problem mı var selamımı almıyorsun dersin..

sen farklı davrnma selamnı ver günaydınını de iyi akşamlarını dile bakalım cevap vermiyorsa bir problem mı var selamımı almıyorsun dersin..

ilk zaman günaydın dedim karşılaştımızda da selam verdim ama karşılık vermedi.az öncede koridorda gördüm gülümsedim yokmuşum gibi geçti yanımdan eeee daha napim kimseyi nazlayamam walla

ilk zaman günaydın dedim karşılaştımızda da selam verdim ama karşılık vermedi.az öncede koridorda gördüm gülümsedim yokmuşum gibi geçti yanımdan eeee daha napim kimseyi nazlayamam walla
e nazlama o zamanmadem nazlamıcaksın madem dert etmiceksin ne tavsiyesi istiyorsun ben anlamadım?

İnsan değer verip de değer verdikten sonra kaybettiklerine üzülür...Anlaşılan çok sevdiğiniz birisi... acaba erkek mi...

Back
X