Ne yapmam lazım bilemedim

Bence söylediği gibi arkadaşına yardımdır farklı bi amaç olsa illaki bi yerden anlardınız fakaaat bu işin ucu iyi yerlere gitmez. Tehlikeli sularda yüzerse sonra balon balığı neden beni ısırdı demesin/demeyin :bicak:

Arkadaşlar herkese selam derdim büyük uyku tutmadi dun esimin pc yi karistirayim dedim ucretli bi sohbet sitesine girilmiş tikladim kullanici adi ve sifresi kayitliydi siteye girdim resimler esimin arkadasina aitti onun adina acilmis ama sıkıntı surda eşim arkadasina kiz ayarlamak icin kadinlarla kendisi konuşmuş sabah neden yaptin dedim arkadasin bu islerde becerisi yok yardımcı oldum diyo evlenecek hayir isi bu diyo yazışmaları da okudum aslında cinsellik felan konusulmamis abes birseyde yok ama esimin sebeb ne olursa olsun baska kadinlarla konusmasi beni rahatsiz etti birde bi insan arkadasinin konusup ayarladigi bi kadinla nasil evlenebilir yarin bize gelseler esim ne dusunur ben mi abartiyorum siz bu durumu nasil yorumlarsiniz ne yapmami onerirsiniz
İnandınızmı eşinizin açıklamasına ? Yani şu eşinizin yaptığı saçma sapan açıklamayı ergenler yapmazda inanmaz da..ne yani omu kadınla evlenecek huyunu suyunu tanıyacak sonra arkadaşına yazıştığı sohbet ettiği kızı evlen bununla kankaa çok iyi hoş kız diye tavsiye edecek o şapşik arkadaşta kabul mu edecek.....eşiniz biraz yaratıcı olma konusunda çok tecrübeli değil..hem eşiniz milletin evliliği için kendi evliliğinimi tehlikeye atıyor..Ne hayırlı arkadaşlar var yaaa

Back
X