Ne yapmam lazım nasıl yoluna girer ??

cereeren92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
15
2
1
Merhaba kızlar;Benim 1.5 yıllık bir ilişkim var şuan'lık iyi devam ediyor erkek arkadasımla eskisi gibi sık konuşmuyoruz o çalışıyor ben okuyorum bu sebepten dolayı bu beni rahatsız ediyor bunu da karşı tarafa çok sık yansıtıyorum ve bu durumdan arayası bile gelmiyor ne yapmam lazım

Birbirinize uzakmısınız yoksa buluşalım dediğinizde buluşabilecek kadar yakın mı?

İstediğim her an görüşme şansımız var
Çok sık konuşmaktan kastın her saat başı falan mı,?Bence günde 2 bilemedin 3 kere konuşmak makbul hem birbirinizide özlersinizz buluşunca konuşacak konunuzda olur bence bu kadar problem yapıp hem kendini hemde sevgilini daha fazla yıpratma ama dersenki bazen oluyo hiç konuşamıyoruz 1 gün boyunca o zman işler değişir valla 6 yıllık evliliğimde 1 günüm telefonda konuşmadan geçmemiştir günde 1 kere dahi olsa yoğunluktan ya eşim arar ya ben ararım hiç aramamanın bnce açıklaması olmaz

Hakkını da yiyemem işte arayamasa bile arada napıyosun ne ediyosun naptın diye sorar bir kerede olsa sesini duyarım ama korkularım var sanki hiç konusmasak aramıza mesafe giricek gibi ama yan yanayken çok güzeliz aslında benden 4 yaş büyük bunları sorun olucak konu olarak düşünmüyor ne yapıcam bu kuruntuları atıcam

Bak sana birşey anlatayım ben eşimle ilk tanıştığımda 18 yaşındaydım kendisi bnden 6 yaş büyüktü ve ben dershaneye gidiyodum araya yaz tatili girdi aramızdada 45 dklık bir mesafe vardı.Ben annemin korkusuna bir türlü buluşmaya gidemiyodum düşün böle tam 4 ay geçti tabi sürekli telefonda konuşuyorduk ama ne o bnden vazgeçti nede ben ondan şuan da evliyiz ve 2 tanede boncuğumuz var demem o kii seven insanın önüne bırak telefonu mesafeler bile giremiyo sen sevgilinden eminsen aklını hiiiç bulandırma bölr saçma şeylerle

Çok güzel örnek verdin biraz da olsa içim rahatladı ama insan korkularının önüne nasıl geçer bazen bilemiyor bide ben çok tecrübesizim

Korkularının üzerine gitmezsen yenemezsin.Birkaç gün sakin davran aklına kötü şeyler gelince ben ona güveniyorum ve seviyorm oda beni seviyo hrm arıyo ya hiç aramayıp ilgisiz olsaydı diye kendini telkin edebilirsin inan bana zamanla kendine ve ona ne kadar haksızlık yaptığını anlıyacaksın

çok tesekkür ederim , abla ilişkide inişler cıkışlar olur tabi bunu biliyorum ama nasıl devamı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…