- 12 Temmuz 2014
- 156
- 22
- 118
- 33
Biri var benimle tanismak için ugrasti konuşmaya calisti tanimak istiyorum seni dedi bende bi sure konuştum onunla 10 gün sonra falan birden numarami sil dedim. Çünkü değişik biriydi mesajlarima 4 5 saat sonra cevap veriyordu günde 3 tane bile mesaj atmiyordu nerdeyse. E sevgilisi de değilim sonuçta noluyor diye soramadim kendi kendimi yiyordum muhabbetimi kestim bende. Sana guvenemedim dedim geç cevap verdiği için bitirdiğini söylemedim yani.
Neyse 1 ay sonra bu bana mesaj atti ama o 1 ay içinde benimde aklim ondaydi mesaj atinca heyecanlandim. Belki düzelmiştir diye yeniden konuşmaya basladim baktim yine aynı 4 5 saat sonra cevap veriyor en sonunda dayanamadim sordum neden boylesin diye o da calisiyorum seninle mi ilgilenicem işimle mi falan dedi ben kendimi kotu hissettim normal olarak. Gecen gün yine dayanamadim mesaj attim seninle olan muhabbetimi kesmek istiyorum diye. Yine ben bitirdim yani. Ve bana hicbisey yazmadi. Sizce amaci nedir? O kadar tanismak istedi neden simdi boyle yapiyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neyse 1 ay sonra bu bana mesaj atti ama o 1 ay içinde benimde aklim ondaydi mesaj atinca heyecanlandim. Belki düzelmiştir diye yeniden konuşmaya basladim baktim yine aynı 4 5 saat sonra cevap veriyor en sonunda dayanamadim sordum neden boylesin diye o da calisiyorum seninle mi ilgilenicem işimle mi falan dedi ben kendimi kotu hissettim normal olarak. Gecen gün yine dayanamadim mesaj attim seninle olan muhabbetimi kesmek istiyorum diye. Yine ben bitirdim yani. Ve bana hicbisey yazmadi. Sizce amaci nedir? O kadar tanismak istedi neden simdi boyle yapiyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.