zorlamamak da gerek siz kayınvalidenizle tartışsanız eşiniz zorlasa nasıl olurdu öyle düşünelim ...1 yıllık evliyim birkaç ay önce babam vefat etti.Babamın hastanede yattığı zaman eşimle annem tartışmıştı .Sonrasında annemden özür de dilemedi hatalıyken neyse Ramazan Bayramında şükür elini öptü.Ama arada yinede bir soğukluk var Bu arada eşim bir ihtiyacı vs olduğunda da kendi akrabalarından da çok yardım görmemiş birkaç kişiyle görüşüyor sadece.Kendi annesine bile mesafeli.Benim aile akraba ilişkilerimde çok iyi her bayramda tatilde memlekette buluşuyor herkes bende eşimi götürmek istiyorum ama 1 günden fazla kalmam bir daha aynı konuyu açma sen gideceksen git erken diyor canım sıkılıyor benimde böyle demesine.Memlekete vidip ırdan tstile gidecez zaten.Tek gitsem kocan nerde diyecek herkes,herkes ailecek geliyor kalıyor annemde 1 gün kalınır mı hiç falan diyor .İlerde çoluk çocuk olunca yine mi kalmayacak böyle.Bir karar verirsem geri adım atmam gibi laflarda ediyor. Ne yapmalıyım ben başına gelen var mı böyle bir durum
Bu tip konularda eşlerin zorlanmasına karşıyım ben. Siz gitmek istiyorsanız gidersiniz, eşiniz gelmek istemiyorsa gelmez. Kimse kimseyi bu tip şeylere zorlamamalı. İki taraf için de geçerli.1 yıllık evliyim birkaç ay önce babam vefat etti.Babamın hastanede yattığı zaman eşimle annem tartışmıştı .Sonrasında annemden özür de dilemedi hatalıyken neyse Ramazan Bayramında şükür elini öptü.Ama arada yinede bir soğukluk var Bu arada eşim bir ihtiyacı vs olduğunda da kendi akrabalarından da çok yardım görmemiş birkaç kişiyle görüşüyor sadece.Kendi annesine bile mesafeli.Benim aile akraba ilişkilerimde çok iyi her bayramda tatilde memlekette buluşuyor herkes bende eşimi götürmek istiyorum ama 1 günden fazla kalmam bir daha aynı konuyu açma sen gideceksen git erken diyor canım sıkılıyor benimde böyle demesine.Memlekete vidip ırdan tstile gidecez zaten.Tek gitsem kocan nerde diyecek herkes,herkes ailecek geliyor kalıyor annemde 1 gün kalınır mı hiç falan diyor .İlerde çoluk çocuk olunca yine mi kalmayacak böyle.Bir karar verirsem geri adım atmam gibi laflarda ediyor. Ne yapmalıyım ben başına gelen var mı böyle bir durum
Yerinizde olsam kendim önceden giderim eşimde sonradan gelir kalacağı bir günde herkesi görür oturur kalkar sonra benide alır tatile gideriz.1 yıllık evliyim birkaç ay önce babam vefat etti.Babamın hastanede yattığı zaman eşimle annem tartışmıştı .Sonrasında annemden özür de dilemedi hatalıyken neyse Ramazan Bayramında şükür elini öptü.Ama arada yinede bir soğukluk var Bu arada eşim bir ihtiyacı vs olduğunda da kendi akrabalarından da çok yardım görmemiş birkaç kişiyle görüşüyor sadece.Kendi annesine bile mesafeli.Benim aile akraba ilişkilerimde çok iyi her bayramda tatilde memlekette buluşuyor herkes bende eşimi götürmek istiyorum ama 1 günden fazla kalmam bir daha aynı konuyu açma sen gideceksen git erken diyor canım sıkılıyor benimde böyle demesine.Memlekete vidip ırdan tstile gidecez zaten.Tek gitsem kocan nerde diyecek herkes,herkes ailecek geliyor kalıyor annemde 1 gün kalınır mı hiç falan diyor .İlerde çoluk çocuk olunca yine mi kalmayacak böyle.Bir karar verirsem geri adım atmam gibi laflarda ediyor. Ne yapmalıyım ben başına gelen var mı böyle bir durum
Tek gidin hem böyle daha rahat olur1 yıllık evliyim birkaç ay önce babam vefat etti.Babamın hastanede yattığı zaman eşimle annem tartışmıştı .Sonrasında annemden özür de dilemedi hatalıyken neyse Ramazan Bayramında şükür elini öptü.Ama arada yinede bir soğukluk var Bu arada eşim bir ihtiyacı vs olduğunda da kendi akrabalarından da çok yardım görmemiş birkaç kişiyle görüşüyor sadece.Kendi annesine bile mesafeli.Benim aile akraba ilişkilerimde çok iyi her bayramda tatilde memlekette buluşuyor herkes bende eşimi götürmek istiyorum ama 1 günden fazla kalmam bir daha aynı konuyu açma sen gideceksen git erken diyor canım sıkılıyor benimde böyle demesine.Memlekete vidip ırdan tstile gidecez zaten.Tek gitsem kocan nerde diyecek herkes,herkes ailecek geliyor kalıyor annemde 1 gün kalınır mı hiç falan diyor .İlerde çoluk çocuk olunca yine mi kalmayacak böyle.Bir karar verirsem geri adım atmam gibi laflarda ediyor. Ne yapmalıyım ben başına gelen var mı böyle bir durum
Ailesiyle aynı şehirdeyiz ama çok sık görüşmüyoruz telefon ediyorum ya da beni arıyor bazen kayınvalide o şekildeSiz nasılsınız eşinizin ailesiyle? Yani farklı şehirdeyseniz yanlarında birgün kalsanız olur tamam der mi? Aynı şehirdeyseniz de kafanıza göre davranabilir misiniz? Eğer öyleyse kalmasın bir günden fazla. Ama kendi ailesinde durum farklıysa aynısını yapar gitmezdim onun geldiğinden fazla.
1 yıllık evliyim birkaç ay önce babam vefat etti.Babamın hastanede yattığı zaman eşimle annem tartışmıştı .Sonrasında annemden özür de dilemedi hatalıyken neyse Ramazan Bayramında şükür elini öptü.Ama arada yinede bir soğukluk var Bu arada eşim bir ihtiyacı vs olduğunda da kendi akrabalarından da çok yardım görmemiş birkaç kişiyle görüşüyor sadece.Kendi annesine bile mesafeli.Benim aile akraba ilişkilerimde çok iyi her bayramda tatilde memlekette buluşuyor herkes bende eşimi götürmek istiyorum ama 1 günden fazla kalmam bir daha aynı konuyu açma sen gideceksen git erken diyor canım sıkılıyor benimde böyle demesine.Memlekete vidip ırdan tstile gidecez zaten.Tek gitsem kocan nerde diyecek herkes,herkes ailecek geliyor kalıyor annemde 1 gün kalınır mı hiç falan diyor .İlerde çoluk çocuk olunca yine mi kalmayacak böyle.Bir karar verirsem geri adım atmam gibi laflarda ediyor. Ne yapmalıyım ben başına gelen var mı böyle bir durum
İleriyi boş verin, önceliksiniz şimdi olsun zaman ne getirir bilinmez. Siz önden gidin elimiz arkadan gelsin o geldikten sonra bir gün kalır gidersiniz. Belki zamanla kendi erken gitmek ister.1 yıllık evliyim birkaç ay önce babam vefat etti.Babamın hastanede yattığı zaman eşimle annem tartışmıştı .Sonrasında annemden özür de dilemedi hatalıyken neyse Ramazan Bayramında şükür elini öptü.Ama arada yinede bir soğukluk var Bu arada eşim bir ihtiyacı vs olduğunda da kendi akrabalarından da çok yardım görmemiş birkaç kişiyle görüşüyor sadece.Kendi annesine bile mesafeli.Benim aile akraba ilişkilerimde çok iyi her bayramda tatilde memlekette buluşuyor herkes bende eşimi götürmek istiyorum ama 1 günden fazla kalmam bir daha aynı konuyu açma sen gideceksen git erken diyor canım sıkılıyor benimde böyle demesine.Memlekete vidip ırdan tstile gidecez zaten.Tek gitsem kocan nerde diyecek herkes,herkes ailecek geliyor kalıyor annemde 1 gün kalınır mı hiç falan diyor .İlerde çoluk çocuk olunca yine mi kalmayacak böyle.Bir karar verirsem geri adım atmam gibi laflarda ediyor. Ne yapmalıyım ben başına gelen var mı böyle bir durum
Anladım, konuda yazmışsınız eşim annesiyle de mesafeli diye atlamısım orayı. Bende bu konulara önem veriyorum, ailenin yanında bir günden fazla kalmam diyen eş benim içinde sıkıntı olurdu açıkçası ama istemiyorsa pek yapılacak birşey yok. Zorla gelse keyifte vermez zaten.Ailesiyle aynı şehirdeyiz ama çok sık görüşmüyoruz telefon ediyorum ya da beni arıyor bazen kayınvalide o şekilde
Eşim doğru düzgün mutlu bir aile ortamında büyüyememiş çocuk yapmak istiyoruz yaşımız 30lu yaşlar ama bende bu sebepleri düşününce endişe ediyorum acaba yapmasam mı diye ailecek akraba ortamlarına giremeyecek miyiz çocuk nasıl öğrenecek gibi endişeler duyuyorum.Ben eşlerin böyle konularda birbirini zorlamasını hiç doğru bulmuyorum. Annenizin müdahalesi de yersiz ve haksız. Beklenti arttıkça mutluluk azalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?