- Konu Sahibi ZeytinCekirdee
3gun falan oldu terkedildim..sevgilim ankarada ama bende malum trabzondayım..seni çok seviyorum çok bağlanıyorum sana ilerde çok daha zorlanacağız dedi bunu neden daha önceden düşünmedin dedim..çok uzağız artık sensiz çok zorlanıyorum yanımda olmanı istiyorum bu da çok zor dedi..kendini çok sevdirdi çok alıştım ona onsuz çok zorlanıyorum canım çok yanıyo..ayrıldık normalde msn e gelmeyen insan herakşam msn de. 3gün de msn de konuştuk..bana aşık olduğunu söyledi bende onu çok sevdiğimi söyledim o zaman neden bu haldeyiz dedim.ben evlilik düşünmüyorum nası seni oyalayabilirim böyle dedi.aptalsın gercekten diyebildim sadece.ben aklında başkasının oldugunu düşünüyorum aynı yastayız yani o da 23 yaşında ve daha çok genc oldugu için böyle bi ilişki için uğraşmaktansa yakınındakileri tercih ettigini düşünüyorum.hepde kamerada açtık çok özlüyorum ben zor duruyorum..saçımı boyatmıştım dün öyle bakakaldı bana..ben ne izliyosun dedim klip falan actı sanmıştım seni izliyorum dedi hatta su ayrılık mevzusunu bi daha mı düşünsem diye takıldı biraz ama ne yapmalıyım ben simdi=( yani tipimi değiştirmeden önceki gecede konusurken biraz esnek gordum onu sanki üstelesem tamam diyecek gibi sanki birdaha deneyebiliriz gibi ama tekrar böyle olmasından korkuyorum ama gücümde kalmadı sesini duymak istiyorum.kafam çok karısık nolur yardım edin=(