• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam ne düşünmem lazım=(

ZeytinCekirdee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
144
0
96
39
Trabzon
3gun falan oldu terkedildim..sevgilim ankarada ama bende malum trabzondayım..seni çok seviyorum çok bağlanıyorum sana ilerde çok daha zorlanacağız dedi bunu neden daha önceden düşünmedin dedim..çok uzağız artık sensiz çok zorlanıyorum yanımda olmanı istiyorum bu da çok zor dedi..kendini çok sevdirdi çok alıştım ona onsuz çok zorlanıyorum canım çok yanıyo..ayrıldık normalde msn e gelmeyen insan herakşam msn de. 3gün de msn de konuştuk..bana aşık olduğunu söyledi bende onu çok sevdiğimi söyledim o zaman neden bu haldeyiz dedim.ben evlilik düşünmüyorum nası seni oyalayabilirim böyle dedi.aptalsın gercekten diyebildim sadece.ben aklında başkasının oldugunu düşünüyorum aynı yastayız yani o da 23 yaşında ve daha çok genc oldugu için böyle bi ilişki için uğraşmaktansa yakınındakileri tercih ettigini düşünüyorum.hepde kamerada açtık çok özlüyorum ben zor duruyorum..saçımı boyatmıştım dün öyle bakakaldı bana..ben ne izliyosun dedim klip falan actı sanmıştım seni izliyorum dedi hatta su ayrılık mevzusunu bi daha mı düşünsem diye takıldı biraz ama ne yapmalıyım ben simdi=( yani tipimi değiştirmeden önceki gecede konusurken biraz esnek gordum onu sanki üstelesem tamam diyecek gibi sanki birdaha deneyebiliriz gibi ama tekrar böyle olmasından korkuyorum ama gücümde kalmadı sesini duymak istiyorum.kafam çok karısık nolur yardım edin=(

Sevmek dokunmaktır, kokusunu duymaktır.

Evet şehirler arası ilişkiyi yaşayanlar mutlaka vardır ama tahmin edebiliyorum çok zordur.

Kendi adıma böyle bir ilişki yaşamazdım. Sevdiğime dokunamadıktan sonra , msn de yüzünü görmekle, tel de sesini duymakla bu işi yürütemezdim.

Ne sıklıkla yüzyüze görüşebiliyorsunuz ?

Bence erkek arkadaşın, benim gibi düşünüyor. Seni sevdiği belli ama oda sevdiğini yanında istiyor ki, hak vermek lazım.

Sende istemezmisin sürekli yanında olna bir sevgili.

Birde şu var, 23 yaş bir erkek için inanılmaz küçük bir yaş, tamam evlenenler olabilir ama belki istisnadır.

Tabiki bu benim düşüncem.

Herkes bir deilki hayatim, ben sadece senede bir kez gorebiliorum sevgilimi.. Ama ben onu ozlemeyi bile seviorum.. Cok uzak bana ama ben hicbsyi eksik yasamiorum.. Belkide sevgilisi yaninda olan bircok kisilerden bile dha mutluyuz... Uzaklik bnce bahane... Seven insan sonsuza dek kaybetmeyi goze alamazki

3gun falan oldu terkedildim..sevgilim ankarada ama bende malum trabzondayım..seni çok seviyorum çok bağlanıyorum sana ilerde çok daha zorlanacağız dedi bunu neden daha önceden düşünmedin dedim..çok uzağız artık sensiz çok zorlanıyorum yanımda olmanı istiyorum bu da çok zor dedi..kendini çok sevdirdi çok alıştım ona onsuz çok zorlanıyorum canım çok yanıyo..ayrıldık normalde msn e gelmeyen insan herakşam msn de. 3gün de msn de konuştuk..bana aşık olduğunu söyledi bende onu çok sevdiğimi söyledim o zaman neden bu haldeyiz dedim.ben evlilik düşünmüyorum nası seni oyalayabilirim böyle dedi.aptalsın gercekten diyebildim sadece.ben aklında başkasının oldugunu düşünüyorum aynı yastayız yani o da 23 yaşında ve daha çok genc oldugu için böyle bi ilişki için uğraşmaktansa yakınındakileri tercih ettigini düşünüyorum.hepde kamerada açtık çok özlüyorum ben zor duruyorum..saçımı boyatmıştım dün öyle bakakaldı bana..ben ne izliyosun dedim klip falan actı sanmıştım seni izliyorum dedi hatta su ayrılık mevzusunu bi daha mı düşünsem diye takıldı biraz ama ne yapmalıyım ben simdi=( yani tipimi değiştirmeden önceki gecede konusurken biraz esnek gordum onu sanki üstelesem tamam diyecek gibi sanki birdaha deneyebiliriz gibi ama tekrar böyle olmasından korkuyorum ama gücümde kalmadı sesini duymak istiyorum.kafam çok karısık nolur yardım edin=(

nacizane fikrim sil at bu adamı

şeklin değişince beyefendinin gözüne hitap etmişsin anlaşılan... ilerde yine terk eder bu adam seni:delphin:

sebep senin dediğin gibi ankara güzellerine vakit ayırmak istiyor... evlilik düşünmüyorum demiş... aklı laylaylom ilişkilerde... e aranızda onca mesafa varken seninle gezip tozamazken ne diye yorsun ki beyefendi kendinikötükedihüso

bu adamla irtibatını tamamen kesmen senin için daha iyi...

ayrılık zor gelse de sen onunla doğmadın ,atlatırsın...ileride daha fazla canının yanmaması için şimdi bu acıyı göze almalısınvereliniortak

bu adamda aldatma potansiyeli varmafoldumben

gerçek sevgi aşk ille de dokunmak değildir

bunu herkes yaşayamaz zaten..yürek ister...samimiyet ister

ben senin yerinde olsam bi dk düşünmez bu adamla tüm bağlarımı kopartırdım :umursamaz:
bi insan bi ilişkiye başlıyorsa sonuna kadar o ilişkinin arkasında olmalıı
ne demek ben sana çok alıştım böyle yürümeyecek uzaklık zor bilmem neee :dilcikar:
madem öle düşünüyo neden başlamışş önceden kafası basmıyomuymuş uzak oluşuna zor olacağına
o zaten seni çok sevse uzaklık falan hikayee hiç bişeyi gözü görmezz sonuna kadar giderdi
bide evlilik düşünmüyorum demiş madem öylee aklı gönül eğlendirmekte hiç yanaşmasaydı sana :oklava:
açıkçası söylediklerinin hiç biri mantıklı değil tatlım
üzgünüm ama sanırım seninki sıkılmış biraz başka taraflara doğru yönelmiş gibi geldi bana CADIARZU
şimdi senin yapacağın bu adamı sil defterden konuşma ilgilenme arama sorma
sana seni gerçekten sevdiği için değer veren birini bul bu yarım akıllı gibi süsüne püsüne dış görünüşüne önem veren birini değil....
kendinden başka hiç kimse değerli olmasın canım
aşk acısı die bişe yok valla yenisini bulunca öteki öyle bi unutuluyokiii
sadece içindee ufacık kırıntılar kalıyıo o kadar tatlım inan bana a.s.

su ayrılık mevzusunu bi daha mı düşünsem diye takıldı kafamçokkarıştı Bu ne demek yahu.çocuk oyuncağı mı bu.ne zannediyor kendini.çok kızdım.böyle söyleyen bir adama daha fazla paye verme bence.

karamel dedin ya kendi adıma böyle bi ilişki yaşamazdım diye ben bundan daha da katı düşünüyodum inan bence kesinlikle olmazdı bütün düşüncelerimi aktardım herseye bi cevabı vardı o zaman bi kere olsun düşünmeden hareket edeyim dedim ama olan oldu ya su ayrılık mevzusunu bidahamı dusunsem falan şakasına yapıyodu onu..sonradan dedide sakın yanlış anlama sacını boyattın diye yapmıyorum degişik güzel oldun ama ben seni her halinle seviyorum diye..kafam cok karısık yarım yamalak anlatıyorum belki..cok sagolun yorumlarınız için..navb dedin ya ileride daha fazla canının yanmaması için şimdi bu acıyı göze almalısın diye bende öyle düşünüyorum ama zor duruyorum eğer bi daha deneyelim çok özlüyorum seni falan derse birdaha baslamaya cesaret edebilirmiyim bilmiyorum tekrar aynı guvenın olusacagını sanmıyorum da ama çok sevdim onu kopamıyorum da bi turlu=( evlilik konusuna gelince ona da söyledim aptalmısın sen diye bende evlilik dusunmuyorum allaskına bu yasta zaten ne evliligi ama boyle hem seviyorum hem ayrılalım koyuyo=( sevmiyorum artık dese tamam ama böyle içim gidiyo gercekten=(( belkide bana haksızlık yaptıgının farkında vicdanını rahatlatmak için hala görüşüyo cok agır gelsede bu boyle..ankara guzelleri warken uzaktaki birisi içn neden mücade etsinki..ama cok komık ya daha bikac gun once bana neler diyodu eger beni terkedersen lutfen haber vermeden cık hayatımdan yoksa... vs diyodu anlam veremiyorum ya =(

karamel dedin ya kendi adıma böyle bi ilişki yaşamazdım diye ben bundan daha da katı düşünüyodum inan bence kesinlikle olmazdı bütün düşüncelerimi aktardım herseye bi cevabı vardı o zaman bi kere olsun düşünmeden hareket edeyim dedim ama olan oldu ya su ayrılık mevzusunu bidahamı dusunsem falan şakasına yapıyodu onu..sonradan dedide sakın yanlış anlama sacını boyattın diye yapmıyorum degişik güzel oldun ama ben seni her halinle seviyorum diye..kafam cok karısık yarım yamalak anlatıyorum belki..cok sagolun yorumlarınız için..navb dedin ya ileride daha fazla canının yanmaması için şimdi bu acıyı göze almalısın diye bende öyle düşünüyorum ama zor duruyorum eğer bi daha deneyelim çok özlüyorum seni falan derse birdaha baslamaya cesaret edebilirmiyim bilmiyorum tekrar aynı guvenın olusacagını sanmıyorum da ama çok sevdim onu kopamıyorum da bi turlu=( evlilik konusuna gelince ona da söyledim aptalmısın sen diye bende evlilik dusunmuyorum allaskına bu yasta zaten ne evliligi ama boyle hem seviyorum hem ayrılalım koyuyo=( sevmiyorum artık dese tamam ama böyle içim gidiyo gercekten=(( belkide bana haksızlık yaptıgının farkında vicdanını rahatlatmak için hala görüşüyo cok agır gelsede bu boyle..ankara guzelleri warken uzaktaki birisi içn neden mücade etsinki..ama cok komık ya daha bikac gun once bana neler diyodu eger beni terkedersen lutfen haber vermeden cık hayatımdan yoksa... vs diyodu anlam veremiyorum ya =(

yıkmak kolaydır her zaman

evlenmeyeceksiniz de ömür boyu uzaktan mı götüreceksiniz ilişkinizi? telefon msn ile... bu durumda sizin için ayrılmak en iyisi olmuş gerçekten... ikiinizde evlenmeyi düşünmüyorsunuz , geleceği olmayan bi ilişki için niye zahmet çekeceksinizakannehir

evlenmeyi düşünmüyor bu yüzden de senin uzak bi ilişki olmuyor işte... o yanında olan birini istiyor. kilometrelerce uzakta olan birini değil...kaydirigubbakcemile

artık senden ayrı ve istediği biri ile gününü gün edebilir... belki sen hayatında iken vicdan azabı duyacaktı seni aldattığı için

sevgi bunun neresinde? ben göremiyorum:1ninca:

"seviyorum" demek kolay... altı üstü bir kelime ... "seni seviyorum " diyene inanmayacaksın:olmaz:

ama hissetmek zor..hele hele hissettirmek daha zor:delphin:

ayrılman en iyisi olmuş canım
uzaktan uzağa zaten zor oluyordur
hem madem ayrılmak istemiş tekrar konuşmak seni daha çok üzer
konuşmayıda bitirmelisin bence
konuşarak unutamazsın hiç bi zaman
üzme kendini bitmiş öyle olması gerekiyomuş demekki
ayrılık kolay değil umarım çok kolay atlatırsın

tüm irbitanı kesmen ilerdeki sorunlar için emin ol yanına kardır...
uzaklıkdaki ilişki emin ol catırdıyor zamanla....
Test edilmiş onaylanmış var karşında:1closedeyes:

söyledikleriniz o kadar mantıklı o kadar doğruki cevap bile veremiyorum=( evet evlenmek gibi bi niyet yok daha cok erken oldugunu düşünüyorum böyle birseyi dile getirmek için bile ama 8ay oldu ve cokda güzeldi o 8ay yanımda olmasada sıcaklığını hissettirdi.çok büyük konuştum zamanında heralde böyle cok sacma bi olaya giriştim ve tutuldum kaldım=(( bugun gene konustuk söylediklerinizi düşündüm kalbime hak vermesi için cabalarken soguk konuştum bana bi yabancıymısım gibi davranma dedi..ne bekliyosun benden dedim arkadasız artık daha fazlasını bekleme dedim.hayır ben eski ZeytinCekirdee ni istiyorum karsımda dedi..ben daha fazlasını yapamam dedim seni çok seviyorum dedi.bende seni çok seviyorum ama bu hiçbişeyi çözmüyo dedim.gel elini ver tekrar bana dedi=( bana bırak herseyi dedi çok özlüyorum seni böylede yapamıyorum dedi.bilemiyorum dedim nası güvenebilirim sana tekrar.bugece düşün dedi kafam çooookk karışıııkkk mafoldumben ne halt yiycem simdi ben

Ne güzel de kılıfını uydurmuş ayrılma sebebine..
Sana çok bağlandım,ondan ayrılıyorum..Hadi ya ?
Seven insan ilişkisine sahip çıkar,terk etmeyi düşünmez.
Onunla iletişimi tamamen kes bence,böyle adamlar bir öyle bir böyle konuşup kafanı karıştırıp,ilgini kaybetmemek için ayrılmasa mıydım vb cümleler kurar.
Bunun sebebi de sevgi değil,ilgiye karşı olan açlıklarıdır.

bu dediğinizi yapabilmeyi o kadar çok istiyorum ki=( inşallah kandıramaz beni yenik düşmem..çünkü hepiniz haklısınız mantığımda bana aynı şeyleri diyo ama biri kalbimi durdursun =((

Bence üç kuruşkuk değeri olana beş kuruşluk değer verirsen artan iki kuruşa seni satar..
Değerini bilene değer ver canım..

seni çok seviyorum ama ilerde daha bağlanıcaz birbirmize daha zor olucak..

bu ne ya sevgi böle bişeymi, bukadar basitmi :uhm:

yapmayın ALlah aşkına seven adam neleri göze alır, sizinki bi mesafeye göğüs gerememiş :umursamaz:

bide diosunki bi kişide dememiş bikere daha şans ver:umursamaz: iide adam size geri dönmüoki beni affet bile demioki sen şimdiden bunun derdine düşmüşsün..

hem senle geleceği göze alamayan biri için değer buna şeyi kafaya takmak..

ama yinede hayat senin, bizden sana sadece tavsiye, dinleyip dinlememek sana kalmış... :hulya:

uff gerçekleri duymak ne kadr zor =(( niye kimse bi kere daha dene bi şans daha ver demio ya =(((

ben diyorumm hadi git ona bi şans daha verrr :1closedeyes:
seni bu kadar üzen ilerde bağlanırız die senden ayrılan
seninle evlilik düşünmeyen seni terk edip dış görünüşüne göre yeniden başlayalım diyen :oklava:
senin kalbini oyuncak zannedip bi ayrılalım bi barışalım diyen adama
BİR ŞANS DAHA VER diyorummm :mymeka:
şu da bir dip not olsun buraya :delphin:
bi kaç ay sonra çıkıp yine terk edildim sevgilim yapamayacağımızı söyledi böyle uzaktan uzağa zor geldiğin benden artık soğudum bana karşı eski sevgisinin kalmadığını söyledi
veya bende aldatıldım
yada ben nerde yanlış yaptım die bi konuyla çıkarsın karşımıza artıkk -tatlicadiarzu-
ne diyim sakalımız yokki sözümüz geçsinn :umursamaz:
hayat senin hayatın
ama şunu unutma sevgi hak edene verilir
3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen üzülen sen olursun sonunda :olmaz:

çok haklısınız =(( cevap bile veremiyorum söylediklerinize hepsi doğru biliyorum..çok sağolun =(( sanırım ben artık kapılarımı tamamen kapatıyorum..

Back
X