kızlar biraz uzun ama şöyle anlatayım olayı size bizim burada yürüyüş parkı var 1 aydır falan da bi çocuk geliyo buraya bende sürekli yürüyüş yapmaya gidiyorum bu parka bi tane çocuk vardı gelip koşu falan yapıyodu bu bakıyodu bana bende görüyodum baktığını sonra bende bakmaya başladım buna geçen salı günü ablamla parktan eve dönüyorduk bu çocuk az önden gidiyodu pardon saat kaç acaba falan diye konuşmaya başladı sonra yolunu uzattı falan şey deedi hatta yarın gelin kesin kaçta gelirsiniz falan filan diye ertesi gün de geldik parka o da ordaydı konuştuk falan sonra dönerken yolu uzatalımmı falan oldu uzatıp gittik baya eve kadar da bıraktı şey dedi ilk günden eve bırakmadı deme falan oldu hatta sonra numara alıştık o gece konuştuk baya böyle yavşakça yazıyodu zaten ertesi gün de whatsapta fotosunu bi kızla değiştirmiş hayırdır sevgilinmi falan diyince evet dedi kaldım zaten bi dedim kız arkadaşın varken benimle konuşma izlenmi verdin diye oda ole bi izlenim verdiysem özğr dilerim falan dedi biz yine gittik parka merhabakaşıyoruz falan ama çok konuşmuyoruz bide hala bakıyo arkadaşımda dedi bu hala bakıyo diye anlayamadım napmaya çalışıyo sevgilin varsa geldin niye konuştun yavşakça ve bayadır da bakıyordu sevgilin varsa niye bakıyon öküz gibi bide tanışmadan önce bi arkadaşıyla şey konşmuş arkadaşıyla bi bahane bul da konuşalım tarzında ablam da duymuş bunu napmam gerekiyo yada çocuk napmaya çalışıyo nolur bi akıl verin kaç gündür bunu düşünüyorum aklımdan da çıkmıyo :///