• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmaya çalışıyor bu erkek

smiLegirL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
226
0
46
Eskişehir
durum şu;
*1yıllık uzaktan süren ilişkimiz anlaşmazlıkla sonuçlandı
*aradan birkaç ay geçtikten sonra erkek başkasıyla birlikte oldu
*o kızla da sanırım yaklaşık 8 9 aylık birlikteliği oldu
*kızla yeni başlamışken beni aradı ve unuttun mu beni diye sordu ben kızdıktan sonra onunla bitirene kadar aramadı
*kızdan ayrıldıktan sonra tekrar beni aradı özlediğini söyledi ve geçmişi daha yeni yaşamış gibi ayrıntılarıyla hatırlıyordu
*sonra bu aramalar ayda ya da 2 ayda bir devam etti
*sadece bir kez gel dememle yanıma geldi ve özlediğimizi fark edip arkadaştan öte davranışlar sergiledik
*birkaç konuşmadan sonra da ben yanına gittim yine arkadaşlıktan öte şeyler yaşandı
*bu konuşmalarda barışacak havası yoktu
*yaşanmamışlıkları içimizde kalanları yaşıyoruz dedi
*şimdi tekrar yanına çağırıyor ? bi önceki konuşmada gelirsen biraz umut olabilir tarzında konuşmuştu

sizce bu erkeğin kafasındaki kalbindeki düşünce nedir ? ve sizce benim nasıl davranmam gerekir ?

ha burada hala inanmak istemiyorum ama seni de senden sonraki kızı da unutamadım karar veremiyorum gibisinden konuştu benimle

yorumlarızı esirgemeyin lütfen gerçekten ihtiyacım var

durum şu;
*kızla yeni başlamışken beni aradı ve unuttun mu beni diye sordu ben kızdıktan sonra onunla bitirene kadar aramadı
*kızdan ayrıldıktan sonra tekrar beni aradı özlediğini söyledi ve geçmişi daha yeni yaşamış gibi ayrıntılarıyla hatırlıyordu
*sadece bir kez gel dememle yanıma geldi ve özlediğimizi fark edip arkadaştan öte davranışlar sergiledik
*birkaç konuşmadan sonra da ben yanına gittim yine arkadaşlıktan öte şeyler yaşandı
*şimdi tekrar yanına çağırıyor ? bi önceki konuşmada gelirsen biraz umut olabilir tarzında konuşmuştu

sizce bu erkeğin kafasındaki kalbindeki düşünce nedir ? ve sizce benim nasıl davranmam gerekir ?

ha burada hala inanmak istemiyorum ama seni de senden sonraki kızı da unutamadım karar veremiyorum gibisinden konuştu benimle

"Yorumlarınıza ihtiyacım var" demişsiniz de bu durumun yorumlanmaya ihtiyacı yok, her şey o kadar açık ki... Siz, her şey bu kadar açıkken bu konuyu açtınız çünkü her şeyin farkında olmanıza rağmen belki fark edemediğiniz olumlu bir yönü vardır durumun diye düşünüyorsunuz ama kesinlikle yok...

İlk olarak... İlişkiniz uzaktan sürüyormuş ve anlaşmazlıkla sonuçlanmış... Uzak mesafe ilişkisi zordur ve bunu yürütemeyen, anlaşamayan çiftler birlikte olanlardan daha çabuk koparlar, sizde de öyle olmuş... Sizden ayrılınca başkasıyla birlikte olmasaydı bile tüm ayrılanlara önerilen duruma sizin de dikkat etmeniz gerekiyor; bir ilişki bittiyse ilişkinin bitiş nedenini ortadan kaldırmadan asla tekrar bir araya gelinmemeli çünkü aynı sonuç tekrar yaşanır ve bu daha yıkıcı olur... Sizin durumunuzda bırakın bu nedeni ortadan kaldırmayı, bundan rahatsızlık duyulmamış ki başkasıyla aylarca süren bir beraberliği olmuş...

Başkasıyla beraberliğini de "Ayrıldıktan sonra sizi ömür boyu bekleyecek hali yoktu ya" diye iyimser olarak yorumlasak... Bu durumda ilişkiye başlarken "Unuttun mu" diye sorması görmezden gelinemeyecek kadar çirkin bir davranış... Siz, onu bu durumda kabul edecek kadar "geniş" olsaydınız, aynı anda hem onunla görüşecek hem de "boş zamanlarında" sizinle iletişime devam edecekti... Bunu yapmayacak bile olsa yeni bir ilişkiye başlayan erkeğin eskisinin nabzını yoklaması sizinle ilişkisi varken de başka nabızlara bakması demektir. Olmuştur ya da olacaktır ve bunun "O öyle bir insan değil" şeklinde bir savunması yoktur çünkü durum ispatıyla ortada...

Kızla ayrıldıktan sonra "Geçmişi ayrıntılarıyla hatırlıyordu" demişsiniz ama bunda şaşılacak, dikkat çekilecek bir durum yok... Zaten 8-9 ay içinde unutacaksa ciddi hafıza problemleri olması gerekir... Üstelik araya bir ilişkiyi daha sığdırdıktan sonra geçmişi olduğu gibi hatırlıyor olması detayının yüceltilecek bir tarafı kalmaz çünkü yaşadıklarınızı o kadar önemsiyor ve unutulmaz buluyor olsaydı ayrılmazdınız ve de başkasıyla beraber olmazdı...

Sadece bir kez "gel" demenizle yanınıza gelmiş... İnanın, değil bir ilişkiniz olması, bugün uzaktaki birine netten, bir sohbet kanalında bile bir ışık yaksanız kilometreleri aşıp gelecek insanlar var... Bırakın o tip basit insanları, ilkokulda muhabbetinizin iyi olduğu bir erkek arkadaşınızla hiç görüşmeseniz ve yıllar sonra hesabınıza ekleseniz sadece netten görüşmek istediğinizi yazsanız, o bile yanınıza gelebiliyor... Demek istediğim yaptıklarından sonra yanınıza gelmesi de size değer verdiğinin göstergesi değil, olağan bir durum... Zaten başka bir ilişkisi varken bile bir yandan unutulmaz olduğunu duymak isteyen bir adamdan bahsediyoruz, bu kadar rahat bir insan gel dendiğinde gelecek elbet, gelmeli...

Birkaç konuşmadan sonra siz de yanına gitmişsiniz üstelik... Buna rağmen barışacak havası yokmuş, yaşanamamışları yaşadığınızı söylemiş... Başkası varken arayan kendisi, bir koltuğa iki karpuz sığdıracak potansiyeli olan, iletişim kuran o, buna rağmen kendini ağırdan satıp potansiyel aday ve durumlara istinaden yaşadıklarınıza bir anlam vermenize, beklenti içine girmenize kendince önlem de almış, geleceğe yönelik değil de geçmiş için bir arada olduğunuzu söylemiş... Bunu normalde kadınlar söyler, eğer erkek söylüyorsa "Seninle görüşüyorum ama bundan bir anlam çıkarma, birbirimizin yanına gider geliriz ama bu duruma bir ad koymayalım ki daha müsait bir aday olursa benim yolumu kapatma" demek istiyordur... Üstüne bir de yanına çağırıp "Gelirsen umut olabilir" demesi zaten facia... Allah razı olsun ondan, demek umut var, mazallah onun vereceği umut olmadan nasıl yaşarsınız... Bunu söylemesi, sizin için umut ışığı yakabileceğini ifade etmesinin "tek" anlamı ona muhtaç olduğunuzu, ondan vazgeçemediğinizi ve beklentilerini karşılarsanız "belki" onun için de bu durumun bir şeyler yaşanabileceğini gösteriyor... Trajedi... Adam başka biriyle beraberken "Unuttun beni" diye unutulmazlığını teyit etmeye çalışmakla kalmamış, kendisi kadar harika bir erkek için "belki" umut besleyebileceğinizi de "müjdeliyor"... Buna gerçekten "Allah razı olsun" denebilir ancak...

Ve son bombası... Sizi de sizden sonraki kızı da unutamadığına dair şeyler söylemiş... Yukarıda yazdım ya, o harika ve vazgeçilmez bir erkek ve seçeceği "şanslı" kıza karar veremiyor, dişi varlıklar için gönderilmiş bir nimet olduğundan kimi sevindireceğini bilemiyor... Kara mizahı bir yana bırakırsak bahsettiğiniz kişinin psikolojik sorunları var gibi duruyor, ek olarak tatminsizlik de yaşıyor... Buraya kadarki kısmı bir yana bırakırsak normal şartlarda kendini çapkın sanan sadakatsiz erkekler kimi seçeceğine karar veremez iki kişiyi de idare eder ama bunu ikisine de belli etmez, saman altından su yürütür... Bu adam ise sizin ondan her ne olursa olsun vazgeçemeyeceğinizden o kadar emin, sizi ona karşı koyma konusunda o kadar zayıf buluyor ki "genişlikte" çığır açmış... Bu kişinin egosunu daha fazla beslerseniz üçüncü, dördüncü kızı da bulur, aranızda eleme yapmaya, yarışma düzenlemeye kadar gider bu iş... Siz umut ışıkları ararken zaman geçiyor, aranızdaki durumun adı konmuyor, o potansiyel adayları ararken hatta onlarla ilişki yaşarken sizin ömrünüz, yıllarınız boşa gidiyor... Fazlasıyla uzattım ki tekrar kafanızı karıştırmak isterse sizin yazdıklarınıza binaen yazdıklarımı okur belki bu kadar net olan durumda yolunda giden ya da geleceğe dönük bir şeyler yaşama fikrinden tamamen vazgeçersiniz ve sadede gelirsek... Kesinlikle tüm iletişim yollarını kapatın... Acilen... :ssz:

Her şey cidden açık.
Kaç kurtul.
Birine tutunma ihtiyacı olan bir erkek sadece bu.
Sen olmasan öteki olur.
Arkadaşlıktan öte tavırlara asla anlam yükleme.
Sana değer vermiyor.

sen bu kadar değersiz misin ?hiç kendine değer vermiyor musun ?gel gel git git . nedir bu yani . hiç uzak mesafe bahanelerini yeme . yürüten yürütüyor ayrıca uzak mesafe ilişkileri daha sağlamdır ..çünkü insan elinin altında olunca sevgilisi daha az mücadale veriyor . uzaksa ve hala seninleyse gerçekten seviyordur bana göre ... bu adam çok saçma davranıyor .. senleyken başkasını unutamadığını söylüyor . ikizler burcu mudur nedir ?mutsuz eden erkek modeli bu ... senin zaaflarını kullanıyor ...

durum şu;

Sizi hayatında bir seçenek olarak görüyor onun için vazgeçilmez filan değilsin boş zamanlarını seninle harcıyor...
Boşuna uğraşma...

yorumlarınız için çoook ama çook teşekkür ederiiim. evet hepiniz haklısınız ve karşı koydum gelmicem dedim artık bu tarz şeyler yaşamak istemiyorum bitti bizim hikayemiz diye konuştum yollarımızı ayırdık tamamen :)

Back
X