• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmaya çalışıyor bu nişanlım beyefendi.

Onunla ilgili kaçıncı konu bilmiyorum. bıktım usandım anormal hareketlerinde. Seviyo mu beni sevmiyor mu bunu artık anlayamıyorum . EvleneceğiZ yakında bi yerde yemek yiyoruz yüzüme bakmıyor . konuşmuyor . Uzun zamandır böyle. Konusmaya çalışıyorum bişey demiyor. Hep bi durgun haller.en sonunda dün patlak verdi yine . sen beni sevmiyor musun dedim seviyorum dedi. Begenmiyo musun dedim yüzüme bakmıyon bi iltifat etmiyon . Demez mi begenmeme değil de ona benzer bişey bazen sana karşı soğuk hissediyorum. Al işte ölür müsün öldürür müsün . Yıllarca peşimde koşturan adam evlenmeye iki ay kala yaptı yapacağını. . Napayım ben ya akıl verin evi bile tuttuk eşyaları aldık düğünü bekliyoduk :KK43:

ben hayatta bana bunu söyleyen biriyle evlenmezdim.

Onunla ilgili kaçıncı konu bilmiyorum. bıktım usandım anormal hareketlerinde. Seviyo mu beni sevmiyor mu bunu artık anlayamıyorum . EvleneceğiZ yakında bi yerde yemek yiyoruz yüzüme bakmıyor . konuşmuyor . Uzun zamandır böyle. Konusmaya çalışıyorum bişey demiyor. Hep bi durgun haller.en sonunda dün patlak verdi yine . sen beni sevmiyor musun dedim seviyorum dedi. Begenmiyo musun dedim yüzüme bakmıyon bi iltifat etmiyon . Demez mi begenmeme değil de ona benzer bişey bazen sana karşı soğuk hissediyorum. Al işte ölür müsün öldürür müsün . Yıllarca peşimde koşturan adam evlenmeye iki ay kala yaptı yapacağını. . Napayım ben ya akıl verin evi bile tuttuk eşyaları aldık düğünü bekliyoduk :KK43:
Ya bunlari cok cesiti var. Emin degilim diyeni, sen daha iyisi hakkediyorsun, ben seni mutlu edememekten korkuyorum, benim cocugum olmaz diyenini bile duydum. Turkcesi is ciddiye binince tirstim. Bence blofunu gorun. Haklisin ben de cok emin degilim, biraz agirdan alalim diyin, bir sure gorusmeyin. Gelirse yalvararak bir degerlendirirsiniz durumu. 1 aya hala duzelme yoksa, defolsun dengini bulup evlensin.

Bu tavırları yüzünden ondan soğuduğunu söyle bak nasıl düşüyor üstüne. Bazıları böyle şekerim kaçarsan kovalar. Senin nişanlın o tipte birine benziyor. Sen sevmiyor musun dedikçe o daha bir yüksekte görmüş bence kendini. Lütuf yapıyor adam sanki devam edelim diyerek.

"Demez mi begenmeme değil de ona benzer bişey bazen sana karşı soğuk hissediyorum."

kadınsal triplerde bulunan erkeklerde yeni türedi. Allah sabrınızı arttırsın. evlendikten sonra bunun daha bir sürü yeni huyu çıkar ortaya. bununla evlenmeden iyi düşünün.

Ya adam senden sogudum diyor ve sen daha halen "ben ne yapayim" mi diyorsun?

Buna ne diyelim bilemedim ki. Bundan dolayi bile ayrilmayan biri, hiç bir zaman ayrilmaz. Bile bile mutsuz bir evlilige dogru kosuyorsun.

kesinlikle ama kesinlikle ayril bacim. bak sonra hic toparlanmaz bu adamlar. nasil basladiysa oyle gider. ev esyasi senin ev huzurundan onemli degil. bak evlenince de suratina bakmaz donup bile. sakun zorlama. tecrubeyle sabit. benimki banada seninle evlendigimde bunalimdaydim derdi. simdi bosaniyirum 17 sene sonra

Ailesi ile hiç bi sorun yaşamadık aksine beni çok seviyorlar ona hep çok şanslısın böyle eşin olacagi için diyorlardı.
Hmm dedigim gibi degil yani,o zaman sorun cok daha farkli,is ciddiye binince gozu korktu yada gercekten aklini celen,senden sogutacak baska mevzulari var nisanlinin.

Kusura bakmayın ama nişanlınız biraz dengesiz mi???

"X aylik evliyim esim cok ilgisiz" konulari acmak istiyorsaniz evlenin... daha evlenmeden sogumus evlendikten sonra sabah capakli gozleriniz kurumus agzinizla gorunce birden aşka gelecek degil ya?
Evlenmeden soguyan evlenince donar, yazik etmeyin hayatiniza...

Ona ait oldugunuzu fazlasiyla hissettirmissiniz sanirim birde nksanliniza gereginden fazla ilgi gostermis olmalisiniz evlilik arefesinde birtakim sorunlar yasadiysaniz bunlarda uzerine tuz biber olmustur malum erkeklerin evlilik fobileri de var nisanlinizin sozleri tum bunlarin urunu olmali .Bence nisanliniza gosterdginiz ilgiyi cekin ve olmasanda olur canimi skarsan nisanida atarim yoluma bakarim moduna gecin o aramadikca siz aramayin aradgndada gormedim dsardayim tarzi kacamak cvplar verin kisaca cilveli ve gizemli olunn unutmayin kacan kovalanirr umarim sorununuzu kisa surede halledersiniz

illaki birşeyler olmusturda konu sahibi eksik anlatıyor gibi geldi adam birden dut yemiş bulbule dönmez ki muhakkak aranızda kafasına takılan bi olay olmuştur..

Sana sürekli kusur bulan görür görmez çok zayıflık yeaa diyen ve soğuduğunu söyleyen bir adam. Neden zorluyorsun ki? Kaç kere nişan atmaya kalkmışsın annesi bile umursamamış sen bilirsin demiş kusura bakma ama iyice laçkalaşmış bu ilişki.

Ayrılık kolay olmasada kendini buna alıştir en kisa zamanda olayı çözümle yani ayril soğuyan adam evlenince hayatin zindan olur 3 ayda bosanirsiniz . Erkek mi yok üzülme. Seni daha çok seven birini bul. Allahin sevdigi kuluymussun ki evlenmeden önce gördün nasıl bi son olacağını allaha sukret kim ne der diye üzülme. Bosandiktan sonra emin ol daha çok konuşulacak ve hep gündemde olup hic unutulmayacaksin. Bu şekilde ilk kısmetinde unutulacaksin. Kaderini degistirmekten korkma. mutsuz olma.

Sende aynı triplere gir arama sorma..onlayken onun yaptığı gibi ilgisiz ol..birebir aynını yap..dışarı çağırdığında gelemiyeceğini söyle falanca arkadaşlarlayım de işim var de geri plana at onu..bakalım etekleri tutuşuyor mu...ay nasıl adam bu..valla benim ki kına gecesinin akşamı bizde kaldı anneleriyle köye evine dönmedi..biz ilcedeyiz..o gece bizde uyudu hemde elimi tutarak o yer yatagında ben çekyatta yattık düsün yani adam heyecandan neler yapıyo..bence altından bir hinlik çıkmaz inşallah seninkinin bacım dikkatli ol..

Back
X