Pişmanım diyorsevgilisi varken size karşılık vermesi zaten onun karaktersizliğini yansıtıyor
sizinle görüşmek için önce ondan ayrılması gerekmez miydi?
Bile bile bulusmadım bana farklı şeyler soylemisti zaten sonra görüşmeyi kestimE seni kullanmış zaten zamanında.
Şimdi mi soruyorsun sevgilisi olduğunu bile bile buluşmuşsun ne sanıyordun kendini iyilik timsali mi?
İyi de sen sevgilisi olduğunu bile bile dayanamayıp sevdiğini söylemişsin.Bile bile bulusmadım bana farklı şeyler soylemisti zaten sonra görüşmeyi kestim
Biliyorum zaten güvenmiyorum ama çok seviyorum kaybetmek istemiyorumİyi de sen sevgilisi olduğunu bile bile dayanamayıp sevdiğini söylemişsin.
Ben söylym de bil hani kafasında olmuşsun.
Seni yedek tutmuş şimdi boşta kalınca gelmiş eskiden sevdiği sarıldığı kıza saydıran bir tip ne bekliyordun ki bu şahıstan? Aklın varsa yol verirsin zaten.
İyi aferin kaybetme sıkı tutBiliyorum zaten güvenmiyorum ama çok seviyorum kaybetmek istemiyorum
18Yas 17 den fazla degil dimi? Lütfen oyle olsun
Sizin gibi kızlar yüzüne sevgilimize nişanlımıza güvenemez olduk madem sevgilisi vardı neden açılıyorsun benimde nişanlıma böyle yapan olmuştu gerçi ben kıza ağzının payını verdim orası ayrı ama bi rahat bırakın eşi sevgilisi nişanlısı olanları ya erkek kıtlığı var sankiii
Ne alakasi var, sevgilisi olan bir erkek "benim sevgilim var, olmaz" der keser atardi gitmez bulusmazdi
Baska kadinlara suc bualacaginiza oynak tiplerle takilmayin olsun bitsin
Tamam da benim nişanlım buluşmadı ki zaten bana atar yapmanızı anlayamadım sadece konu sahibine kızmamın sebebi bir sevgilisi vs bişeyi olduğunu bildiği halde açılması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?