Ne yapmaya çalışıyor ?

serraikz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
13
2
1
27
Benim hoslandığım bir çocuk vardı 2 sene boyunca sevdim yanlız onun sevgiliisi vardı bu nedenle hiç açılamadım en sonunda dayanamayıp sevdiğimi söyledim bi karşılık beklemediğimi vs. Sonra o da bana karşılık verdi konustuk dışarda buluştuk bana çok iyi davranıyodu sonra bi gün artık konuşmamız gerektigini söyledim sevgilisi olduğunu bunun yanlıs olduğunu o da haklısın dedi bıraktı 5 ay falan konuşmadık hiç. 1 hafta önce bana mesaj attı sevgilisinden ayrıldığını söyledi konuşuyoruz normal ama hâlâ arada ondan bahsediyo boşuna zaman harcamışım ona diyo sizce hâlâ aklında o mu var beni kullanıyor mu ne yapmalıyım ?

Sizi yedeğe almış ayrılınca gelmiş. Sevse veya birşey hissetse zaten ayrılırdı.
He bir de sevgilisi varken sizinle konuşan, sizinle sevgiliyken de başkasıyla konuşup kendine yedek ayarlar.

Adam karaktersizmiş zaten sevgili varken senle iletişim kurmuş .
Sırf bu sebepten dolayı görüşme.

Bile bile bulusmadım bana farklı şeyler soylemisti zaten sonra görüşmeyi kestim
İyi de sen sevgilisi olduğunu bile bile dayanamayıp sevdiğini söylemişsin.
Ben söylym de bil hani kafasında olmuşsun.
Seni yedek tutmuş şimdi boşta kalınca gelmiş eskiden sevdiği sarıldığı kıza saydıran bir tip ne bekliyordun ki bu şahıstan? Aklın varsa yol verirsin zaten.

Biliyorum zaten güvenmiyorum ama çok seviyorum kaybetmek istemiyorum

Sevgilisi olan adama ne diye duygularınızı açıyorsunuz? Madem beklentiniz yoktu ne diye görüştünüz? Sizle o kızı aldattı, onla sizi aldattı. Sonra dank etmiş bitirmişsiniz filan bunlar ne ucuz davranışlar böyle. Şimdi de ayrıldı bana geldi diyorsunuz. E buyrun siz olun şimdi asıl sevgili. Bu süreçte de birbirinizi aldatmaya devam edersiniz nasil olsa sorun görmüyorsunuz. Mutluluklar şimdiden :)

Sizin gibi kızlar yüzüne sevgilimize nişanlımıza güvenemez olduk madem sevgilisi vardı neden açılıyorsun benimde nişanlıma böyle yapan olmuştu gerçi ben kıza ağzının payını verdim orası ayrı ama bi rahat bırakın eşi sevgilisi nişanlısı olanları ya erkek kıtlığı var sankiii

(yazdığım yorum yanlış yorumlandı kızmamın sebebi hayatında biri varken açılması duygularını söylemesi ışık yakması)

Son düzenleme:

Ne alakasi var, sevgilisi olan bir erkek "benim sevgilim var, olmaz" der keser atardi gitmez bulusmazdi
Baska kadinlara suc bualacaginiza oynak tiplerle takilmayin olsun bitsin

Konu sahibesi, eleman sizin sevdiginizi zaten biliyor
Hem de yeni ayrilmis
Bence yaninda yakininda olun ama caktirmayin hicbir sey soylememissiniz gibi yapin. Cagirdiginda gidin ama orali olmayin sevgili gibi davranmayin, Sanki o size gelecek gibi duruyor. Zaten bir yol yapmis sanki hani o iliskimin de bitmesi iyi oldu gibi

Son düzenleme:
Ne alakasi var, sevgilisi olan bir erkek "benim sevgilim var, olmaz" der keser atardi gitmez bulusmazdi
Baska kadinlara suc bualacaginiza oynak tiplerle takilmayin olsun bitsin

Tamam da benim nişanlım buluşmadı ki zaten bana atar yapmanızı anlayamadım sadece konu sahibine kızmamın sebebi bir sevgilisi vs bişeyi olduğunu bildiği halde açılması

Tamam da benim nişanlım buluşmadı ki zaten bana atar yapmanızı anlayamadım sadece konu sahibine kızmamın sebebi bir sevgilisi vs bişeyi olduğunu bildiği halde açılması

Ablacim madem nisanlinla derdin yok neden konu sahibesine tepki gosteriyorsun

Kaldi ki onceki mesajinda yazmissin ki sen gidip kizi kovalamissin, nisanlina sahip! cikmissin. Madem hayatin gulluk gulistanlik, nisanlina guvenin tam bu konuya da he der gecerdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…