Ne yapmaya çalışıyor ?

hem burda akıl danışıyosun hem kaybedemem seviyorum diyosun . ne mana ? sevgilisi varken seninle takılan adamdan hayır mı bekliyosun ?

Iliskisi olan insanlara acilanlarin seviyesi bellidir zaten. Ama yuvayi, iliskiyi yikan sey bunlar degil. Bunun gibileri evliligime tehdit olarak gorup korkmuyorum. Eger bende bu seviyede biriyle birlikte olacak koca varsa zaten yanimda durmasin. Ikisi birbirine yakisir cunku. Konu sahibi ve bahsettigi cocukta birbirlerine yakismislar goruldugu uzere.

Tamam da benim nişanlım buluşmadı ki zaten bana atar yapmanızı anlayamadım sadece konu sahibine kızmamın sebebi bir sevgilisi vs bişeyi olduğunu bildiği halde açılması
Sadece 2 sene boyunca onu sevip onu bekledim evet haklısınız sevgilisi varken buluşmamam gerekiyodu ama bu tamamen karşimdakinden kaynaklı bana umut verici konuştu
buluşalim yüzyüze konusalim diyodu sürekli kız arkadaşından sogudunu söylüyodu yani hep umut verici konuusyodu ve ben her seferinde söyluyodum yanlıs oldugunu o hep oyaliyodu

Ufff sizin gibiler bilerek birilerini ayırmaya çalışanlardan bile daha tehlikeli gözümde. Çocuğa pas ver seviyorum de görüş et sonra sanki bilmiyomuş gibi sevgilin var görüşmeyelim de. Cocuk sevgilisinden ayrılıp el mecbur dönünce de napmaya çalışıyor. Ya boşta kalmıştır sevgilisinden tekmeyi yiyince bi sazan sensindir sana dönmüştür ya da ayrıldığı icin intikam alcaktır senden. Bilirsin bu durumları. Sana aşık falan değil yani sakin ol. Ama kaçırma bence hakediyosunuz birbirinizi

Adamda da suç var zaten yüz vermiş

Ya benim tepkim sevgilisi nişanlısı olankişilere açılan kişilere karşı nişanlım gelip bana anlattı gösterdi msjları ben bilerek yapmadım istese bana göstermeden yapabilirdi zaten haklısınız bunda tabiki erkeğinde suçu var ışık yakmış çantada keklik görmüş

ikinizde hatalısınız sevgilisi olan birine açılıp sonra görüşmeye başlamanız onun hatasımı burda ben herseyden habersiz diğer kıza üzüldüm ikinizde karakter bakımından sınıfta kalmıșsınız

Senle birlikte olduğunda da bi başkası mesaj atar ona gider canını sıkma

Sevgilisi olduğunu bildiğiniz bir adama neden hoşlandığınızı söylediniz ki
Hadi bir anlık gaflet ile söylediniz diyelim, neden konuştunuz buluştunuz hala sevgilisi varken?
Adam sizi yedekte tutuyor ve siz bunu haketmisşiniz.

Afedersiniz ama resmen zamanı gelince kullanmak için sizi bir kenara koymuş..
Sevgilisi olduğunu bildiğiniz halde konuşmanızda ayrı bir mesele

Sevgilisi, esi olan birine gidip acilip " birsey bekledigimden degil sadece soyluyorum" demek gercekten masum mu? Birsey beklemeseniz soylemezdiniz. Baskasini aldatan seni de aldatir birgun.
O değilde ben galiba paranoyak oldum . Cevap verme tarzı, kuruduğu cümle yapısı filan dün efsane topigi olan arkadaşa ne kadar benziyor . Ama buraya yazıyorum, ya akrabası ya kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…