Ne yapmaya calışıyor

Vaktinizi sizden vazgecmis biri icin tuketmeyin. Sonu belli olan bu yasamin kalan suresini, sizi isteyen kisilere ayirin derim. Bir erkek bu kadar zaman donmemisse baska arayislardadir veya coktan bulmustur. Aradigi siz olsaydiniz zaten ayrilik olmazdi. Sevginizi, sizi sevecek olana saklayin..

Sizde onu hala stalkladiginiza göre biseyler bitmemis, neden ayrılmıştınız

Annesi yüzünden ayrılmıştık 6 yıllik ilişkimiz bı gecede aileler birbirine girince bitti sonrasında hiç konusmadik herkes kendi hayatına baktı şimdi nasıl hortladı derseniz ben kendi içimde bitirdim zaten onca saygisizliktan sonra tekrar olamayız ama ben dövmeyi kapattirdim oda kapattirabilirdi başka dovmeyle yada fotografta göstermezdi hayatında biri olsa o dovmeyle sanmıyorum kabul edeceğini

Annesi yüzünden ayrılmıştık 6 yıllik ilişkimiz bı gecede aileler birbirine girince bitti sonrasında hiç konusmadik herkes kendi hayatına baktı şimdi nasıl hortladı derseniz ben kendi içimde bitirdim zaten onca saygisizliktan sonra tekrar olamayız ama ben dövmeyi kapattirdim oda kapattirabilirdi başka dovmeyle yada fotografta göstermezdi hayatında biri olsa o dovmeyle sanmıyorum kabul edeceğini
Erkek kardeşimin kolunda da eski sevgilisinin adı vardı ondan sonra bir sürü kişiyle çıktı sildirmedi sonradan başka bişey yapıp değiştirdi dövmeyi ama o sıralar hayatında biri yoktu bile unutamadığından değil uğraşacak zamanı yoktu ve cidden umursamıyordu o ismi kolunda görmek bile onu etkilemiyordu erkekler bizim gibi değiller önce bunu kabullenirseniz hayatınız daha kolay geçer

Back
X