• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya calısıyor

Tribe girdiniz demedim oda size yazarak yoluna bakmıyor değil .Zaten evlenmiş yolunda .Sadece can sıkıntısı onunki.Bu kadar yanlış anlamaniz garip yorumumu iyi forumlar

Arkadaslar.bugun tuhaf bır olay oldu ayrıldıgım eskı flortım ekledı yenı nıkahı olmus bnde ne hakla eklıyosun benı dedım yanlıslıkla eklemıs bnce bılerek ekledı ıyı bırısın dıye ıyı dıleklerde bulundu sonra konusmayı uzatmaya basladı arkadas kalalım dedı bnde yasanmıslık var olmaz dedım engelledım dırek adamın nıkahı olmus hala bana yazıyor konusmaması lazım ne yapmaya calısıyor.
Engelle👍 sonra daha kötü olabilir

Ve eşi sizinle mesajlarınızı vs. Görürse sizde suçlu olabilirsiniz her şey olabilir Türkiye sıkıntılı bir yer dikkatli olun

Daha evlenir evlenmez eşinden sıkılmış, arayışa çıkmış. Tabii eskileri yoklayacak çünkü en kolay onlar dönüş yapar. Oturup böyle birinden kurtulduğunuz için şükredeceğinize diyaloga giriyorsunuz, yaptığı şeyi sorguluyorsunuz. Ciddiye alıp kafa yoruyorsunuz filan. Engeli basın gitsin ne diye elalemin kocasıyla konuşuyorsunuz?
Ztn engeşledım daha oncede ıstek atıp.durdu hep yanlıslıkla dıyor

Daha evlenir evlenmez eşinden sıkılmış, arayışa çıkmış. Tabii eskileri yoklayacak çünkü en kolay onlar dönüş yapar. Oturup böyle birinden kurtulduğunuz için şükredeceğinize diyaloga giriyorsunuz, yaptığı şeyi sorguluyorsunuz. Ciddiye alıp kafa yoruyorsunuz filan. Engeli basın gitsin ne diye elalemin kocasıyla konuşuyorsunuz?

Ne zorla evlenmesi. 🤪🤪 Yıl 2025.
Zorla dedıgım mecazı anlamda

Back
X