• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya calisiyor?

sorcia8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
628
169
83
Kizlar onceki konularimdan aldatildigimi hatta igrenc bi sekilde aldatildigimi bilmeyen yoktur sanirim. 6. Gun bugun ve tuhaf bi sekilde surekli oynadigim bi oyun var. Ustelik eski erkek arkadasimlada surekli oynadigimiz bi oyun. Surekli birbirimizi yenmek icin mucadele ettigimiz.. Bugun kahvaltidan sonra telefonuma bi baktim oyun istegi. Ve sizce kimden? Evet evet tamda o kisi. Eski sevgilim! Once bi affalladim noluyor dedim kendi kendime sonra biraz dusundum oturdum kalktim kizlara danistim ve sonunda istegi reddettim. Arkasindan bi istek daha gelmedi. Ne diyecekti ne yapacakti bilmiyorum. Sonradan pisman oldum keske kabul etseydim de sovseydim (oyunun sohbet kismi var genelde ordan konusurduk) dedim. Ardindan bana yaptiklarini dusunup buna bile degmeyecegini anladim. Eminim bi kez daha bana boyle bi atakta bulunacak. Sizce dogru mu yapmisim kizlar?

Diğer konunuzu bilmediğim için sedece bu konuyla ilgili yazacağım.
iğrenç şekilde aldatılmak ve sonrasından o iğrenç insanla karşılıklı konusmak yapabileceğin en büyük hatadır.

Doğru yapmışsın, hiç muhattab olmamak senin için daha iyi olacaktır...

Ben olsam konuşmam.
Ya ben hic icimdekileri soyleyemedim.ama. Fotograflari yuzume vurdu soyleyecegini soyledi gitti. Bende soyleseydim ben hic susmam normalde boyle durumlarda. Ama o an ki sokla bisey diyemedim simdi icimde dag gibi buyudu.

Bazi oyunlarda istek coklu gonderiliyo. Benimde oynadigim bi oyun var facebookta o kadar kisiyi tek tek elemedigim icim toptan gonderiyorum herkeae istegi. Acaba boyle bi durum olabilir mi?

Bazi oyunlarda istek coklu gonderiliyo. Benimde oynadigim bi oyun var facebookta o kadar kisiyi tek tek elemedigim icim toptan gonderiyorum herkeae istegi. Acaba boyle bi durum olabilir mi?
Yok yok kesinlikle. Bu kisiye ozel yollaniyor. Facebook uzerinden falan da degil birebir online bi oyun.

Asla son soylediklerini soylemezdi it. Kesin pidmanim.ben sinirimden soyledim onlari onlar eski fotograflar dicekti kopek.
konunu okumuştum gerçekten çok zor yaşadığın, ama şu an yeni olduğu için içini dökmek sövmek istiyosun ama inan atlattığında iyiki konuşmamışmışım diye şükretceksin hatta şu anda harcadığın dakikalara üzüleceksin

Back
X