• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya calisiyor?

konunu okumuştum gerçekten çok zor yaşadığın, ama şu an yeni olduğu için içini dökmek sövmek istiyosun ama inan atlattığında iyiki konuşmamışmışım diye şükretceksin hatta şu anda harcadığın dakikalara üzüleceksin
Ben sadece indan boyle bi atak bekliyodum :( yine yapacak biliyorum. Ama ne dicek nasil bi savunmasi var hic bi fikrim yok.

inan bana ne yapıp eder altan girer üsten çıkar bir bakarsınız özür dileyen siz olmuşsunuz kendilerini acındırmada bir numaralar:63:
5 ay boyunca ozur falan dilemedim. Bu saatten sonra da buyuk konusmiyim.ama bi damla suya muhtac olsa yuzune tukurmem.

Benim de böyle bi aldatılmam vardı. Söyleyeceklerim içimde kalmasın diye konuştuğumda daha beter üzüldüm, yine söyleyemediğim şeyler oldu, hepsi içimde patladı :)

O yüzden bitmiş gitmiş bi şey için bu kadar üzmeyin kendinizi. Emin olun, karşınızdaki karaktersizse daha fena oluyor her şey.

seki konunu bilmiyordum baktım , cidden kalpten söylüyorum inşallah kabul olur allah belasını versin eski erkek arkaşının serefsiz herif pislik birşey miş , böylelerinin yaşamasını bile istemiyorum , nesilleri tükensin inş.... özet olarak Allahından bulsun sakın konuşma muhattap olma ... kendi çamurunda depelensin do...mz pislik...

seki konunu bilmiyordum baktım , cidden kalpten söylüyorum inşallah kabul olur allah belasını versin eski erkek arkaşının serefsiz herif pislik birşey miş , böylelerinin yaşamasını bile istemiyorum , nesilleri tükensin inş.... özet olarak Allahından bulsun sakın konuşma muhattap olma ... kendi çamurunda depelensin do...mz pislik...
Ohhh agziniza saglik valla... Surunsun kapina kopek olsunda snei bulamasin de oyle de :(

Benim de böyle bi aldatılmam vardı. Söyleyeceklerim içimde kalmasın diye konuştuğumda daha beter üzüldüm, yine söyleyemediğim şeyler oldu, hepsi içimde patladı :)

O yüzden bitmiş gitmiş bi şey için bu kadar üzmeyin kendinizi. Emin olun, karşınızdaki karaktersizse daha fena oluyor her şey.
Ama cok merak ediyorum ne diyecekti acaba

Sen zaten oyun teklifini kabul etmeyerek ona güzel bir cevap vermişsin. En güzel tepki tepkisizliktir.

Suan oyle yaptim ama icim icimi yiyor :KK43:
Böyle ırz düşmanı adi 5 para etmez adamlara küfür etsen yarabbi şükür der gerek yok Allah'a yakın sana uzak olsun ( konunu okudum aldatılmalı vs.. Gercekten muhattap olma bu tipler tehlikeli olur tlf No nu falan nette dağıtır adına soyadına sahte hesaplar açabilir vs.. Kurtuldun boşver)o kızların fotolarını neden biriktiriyor bir düşün onları tehdit etmediğini nerden biliyoruz adi Harifin

Böyle ırz düşmanı adi 5 para etmez adamlara küfür etsen yarabbi şükür der gerek yok Allah'a yakın sana uzak olsun ( konunu okudum aldatılmalı vs.. Gercekten muhattap olma bu tipler tehlikeli olur tlf No nu falan nette dağıtır adına soyadına sahte hesaplar açabilir vs.. Kurtuldun boşver)o kızların fotolarını neden biriktiriyor bir düşün onları tehdit etmediğini nerden biliyoruz adi Harifin
Dogru. Haklisiniz.

en iyisini yapmışsın. Bende aldatıldım, fiziksel olmasada sanal olarak ama genede iğrenç bir şekilde (ki aldatmanın hepsi iğrenç bence) aradan aylar geçti ve bana bir mesaj attı. Aynı senin gibi bekledim bekledim ve değmeyeceğini düşündüm cevap vermedim, zaten bidaha atmaz dedim. Sonra aradan 2 ay geçti doğum günümü kutladı yüzsüz yüzsüz. Gene cevap vermedim, sonra bir kandil günü boş bir mesaj gönderince dedim busefer içimdekileri dökmeliyim 3 oldu çünkü. Ağzının payını verdiğimi düşündüğüm bir mesaj attım. Bana göre okkalı, yerinde olan, okuyunca utancından evden dışarı adımını atmaması gereken bir mesajdı. Ama öyle olmadı be tatlım, sanki o mesajı atınca büyü bozuldu. Güya içimdekileri döktüm ama istediğim tepkiyi alamayınca içimdekiler daha da büyüdü arttı :KK11:

Neyse uzatmayayım. Özetle sana verebileceğim tek tavsiyem, aslaaaa ama aslaaa ona mesaj atma. İçimdekileri dökeyim, ağzının payını vereyim, utandırayım, kıskandırıyım odur budur falan ne olursa olsun cevap verme ona. Alacağın en büyük intikam budur, buda hayatımın tecrübesidir :KK52:

Back
X