ne yapmaya çalışıyor?

Hanımefendi bunalmış olabilir belki ama sanmıyorum cevap yazmak kaç dk kaç saniye yani.şuan uygun değilim ben ararım yazarım da diyebilir.mesaj sevmiyorsa arayabilir neticede

sürekli mesajlaşıyoruz işte.yani sürekli derken dakka başı değil.ama her saat ya da 2 saatte bi mesaj atardı son olanlara kadar
Bir ilişkinin maximum süresi 2 yıldır ve siz bu süreyi epeyce aşmışsınız.
Ve 19 yaşında ki bir kızın 5 yıllık ilişkisinin olması hiç etik gelmiyor bana.
14 yaşında bu ilişkiye başladığında sevgilin de senden 5 yaş büyük olduğuna göre o da 19 yaşında koca delikanlıymış.
Sen hiçmi çocukluğunu yaşamadın okula gitmedin kapı zillerine basıp kaçmadın arkadaşlarınla oynamadın? Daha çocuk yaşında 19 yaşında ki delikanlıya ne verdin? Yada 19 yaşında reşit olgun bir erkek henüz 14 yaşında olan bir çocuktan ne bekledi ne aldı ne istedi?
Birde sen daha büyümeden asker yolumu gözledin?
İnan empati bile kuramıyorum :o
Senin annen baban yokmu canım?
Bende bir anneyim benim de 19 yaşında kızım var ve her attığı adımı bilirim. Ve kızım derslerini etkiler diye Üniversiteye geçmeden hiçbir suretle bir flört edinmek istemediği için okulunun yaşının arkadaşlarının tadını çıkarttı.Daha bu yaşında ilk defa bir erkek arkadaşı oldu kendisinden 1 yaş büyük ve onunla da gayet mesafeli saygılı bir ilişkisi var.Öyle zırt pırt mesajlaşmazlar gereksiz tripler kıskançlıklar olmaz gayet seviyeli bir şekil de davranır ikisi de.
Ama görüyorum ki sen kendini bayağı yıpratmış vede kaptırmışsın.
Senin yaşında ki biri için 5 yıl çok uzun bir süre ve bu yaşta yaşadığın bu ilişki seni bir hayli psikolojik anlamda üzecek gibi.
Sana bir anne tavsiyesi bırak ne hali varsa görsün üstüne düşme derim.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni.

Bir ilişkinin maximum süresi 2 yıldır ve siz bu süreyi epeyce aşmışsınız.
Ve 19 yaşında ki bir kızın 5 yıllık ilişkisinin olması hiç etik gelmiyor bana.
14 yaşında bu ilişkiye başladığında sevgilin de senden 5 yaş büyük olduğuna göre o da 19 yaşında koca delikanlıymış.
Sen hiçmi çocukluğunu yaşamadın okula gitmedin kapı zillerine basıp kaçmadın arkadaşlarınla oynamadın? Daha çocuk yaşında 19 yaşında ki delikanlıya ne verdin? Yada 19 yaşında reşit olgun bir erkek henüz 14 yaşında olan bir çocuktan ne bekledi ne aldı ne istedi?
Birde sen daha büyümeden asker yolumu gözledin?
İnan empati bile kuramıyorum :eek:
Senin annen baban yokmu canım?
Bende bir anneyim benim de 19 yaşında kızım var ve her attığı adımı bilirim. Ve kızım derslerini etkiler diye Üniversiteye geçmeden hiçbir suretle bir flört edinmek istemediği için okulunun yaşının arkadaşlarının tadını çıkarttı.Daha bu yaşında ilk defa bir erkek arkadaşı oldu kendisinden 1 yaş büyük ve onunla da gayet mesafeli saygılı bir ilişkisi var.Öyle zırt pırt mesajlaşmazlar gereksiz tripler kıskançlıklar olmaz gayet seviyeli bir şekil de davranır ikisi de.
Ama görüyorum ki sen kendini bayağı yıpratmış vede kaptırmışsın.
Senin yaşında ki biri için 5 yıl çok uzun bir süre ve bu yaşta yaşadığın bu ilişki seni bir hayli psikolojik anlamda üzecek gibi.
Sana bir anne tavsiyesi bırak ne hali varsa görsün üstüne düşme derim.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni.
5 aylık ..bakalım hayırlısı için bende dua ediyorum.çok teşekkür ederim düşünceniz için..anne yüreği ayrı olur tabi..kızınız içinde en hayırlısı olur inşallah...

5 aylıkmış ilişkisi
O zaman ben bu hamilelikten dolayı iyice kör ve salak olmuşum belli ki :D
Bende ne hayal dünyası varmış ki 5 aylık ilişkiden 5 yıllık dizilere konu olacak senaryo çıkarmışım.
O zaman konu sahibinden özür diliyorum.
M memnunsuz kusura bakma gebelikte bazen böyle kör olup okuduğunu anlamamak olabiliyor.
Ama yinede sana tavsiyem daha çok gençsin gitmek istiyorsa gitsin hiç tutma canım.

Back
X