Ne yapmaya çalışmıştır sizce ?

Dern08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2020
245
49
48
Evet arkadaşlar daha önce bisey danışmıştım iş yerinde konuştuğum biri vardı bi anda konuşmayı kesti açıklamada yapmadı tanıma aşamasındaydık iş yerinde hicbisey olmamış gibi davraniyodu iş arkadaşımızın düğünündede hic yüzüme bakmadı ben artık yazdım bi açıklama neden yapmadığını sordum kafam çok karışık iyi değilim o yüzden açıklama yapmakiçin iyi olmayı bekliyodum dedi beni tanimaktan vazmi gectin dedim net bisey söylemedi dedim ya iyi degilim şu durumda senide kirmak istemem dedi bide en son ki ilişkisi mezhep yüzünden bitmiş seviyomuş sanırım ve 3 gün önce son görülmesini açmış gece 3 e kadar hergün sürekli whatsapta amacı nedir kizlar beni yedekten tutmaya çalışıyor

Bana ciddi bi iliski yasayacak kafada degil gibi geldi. Sendende o tarz bi enerji aldiysa falan bide kesin bitirmemis ki kafanda belirsizlik oluşturmuş eger amaci buysa ki ulaşmış. Çünkü kadinlar boyle durumlarda daha cok dusunuyo karsisindakini bence mesela net olarak bitirseydi en azindan kafanda soru olmazdi. Ciddi iliskisi bitmis özel sebeplerden bence kafa dagitmak istiyo olabilir.

Senin önünü kesin olarak kesmiyo ama gece 3e kadar aktif diyorsun bilemedim yani baskalariylada konusuyo olabilir tabi bu bi tahmin

Işte daha yanıma aşamasındayken bir anda kesti konuşmayı net bisey de söylemedi açık açık demekki eski sevgilisiyle konuşuyor degilmi yoksa bi erkek neden gecelere kadar çevrimiçi dursunki

Işte daha yanıma aşamasındayken bir anda kesti konuşmayı net bisey de söylemedi açık açık demekki eski sevgilisiyle konuşuyor degilmi yoksa bi erkek neden gecelere kadar çevrimiçi dursunki
Demek istedigim eski sevgilisi olmak zorunda degil yeni birileride olabilir o kisiyle özel bi sebepten bitmis belki tekrar onla konusmaz ama dedigim gibi bunlar olasılık kafam karisikti demesi falan bilmiyorum ben hep acikca konusulmasindan yanayim ama erkekler bitirme konusunda bunu yapmiyo çogunlugu sanirim kafami toplayinca konuscaktimda ne zaman yani sorumlukluktan kacmak resmen

Çok doğru söylüyosun kesinlikle

Geçmiş olsun seni sevmiyor beğenmiyor istemiyor
Zorda kalırsa yazar keyiflikkk

O kadar cok ihtimal var ki... Sizi onemsememesi, kafasinin karismasi falan hic bulasmyin. Yollarinizi daha tanima evresindeyken ayirin. Net insan sevdiğimden boyle tutarsizliklari okuyunca bile sinirlerim bozuluyor.

Şuna eminim ki , birini gerçekten istiyorsa bir erkek ısrarla peşinden gidiyor , yok gerçekten kişisel sorunları varsa o saatlere kadar mesajlaşmada işi olmaz .
Sorun şu : Sizi şimdilik yeterince istemiyor , siz üzerine gittikçe ve orada olduğunuzu bildikçe daha da emin olacak , uzaklaşmaya çalışın , hiç ısrar etmeyin ve kendi yaşamınızın onsuz devam ettiğini gösterin.

Ya eski sevgilisini unutamamıştir, ya sevgilisiyle hala görüşüyordur ya da sizle ilgili fikirleri değişmiştir. Takip etmeyi ve bu adamla ilgilenmeyi bırakın bence

Yedekte tutmuyo ki bildiğin pas vermiyor işte. Nasıl yedekte tutmak bu:)

Yalnız net bişeyde söylemiyo dikkat edersen
Ettim. Ama adam birden konuşmayı kesmiş, düğünde yüzünüze bakmamış.Davranislari ile anlatmış zaten her şeyi. Gidip bir de sözel olarak duymak için sormanız garip. Belki de korkağın teki ve konuşmak ıstemiyorim diyemiyor ya sa başka bir şey her neyse. Ama davranışları çok net anlatıyor. Illa yazılı belgeye gerek yok

Sorup sormamak bana kalmış zaten de duymak için.v.s değil konuyu gerçekten nasıl okudunuz merak ediyorum biri size açıklama yapmadan gitsen veya açıklama yapmadan size karşı hic bisey olmamış gibi davransa nasıl rahat bi şekilde durcaksiniz merak ediyorum ben geniş bi insan olmadigim için.

Olayın genislikle ne ilgisi var? Flört başlangıcı imiş sadece. Sanki evlenme vaadi vermiş. Uzun süre konuşmuş vs da gitmiş. Her şeye de genişlik demeyin alakası da olmayan. Gururla alakalı bit şey bu... ve gitmesini istememekle... geniş olmayan değil ama gururu olan anlar sormaz zaten. Ne istediği belli. Belli.

Güldürme beni ya net bi zaman soylemismiyim ben sana bu neyin hıncı ya sen bir insanın sana haksızlık etmesine kabullenip susuyosan o sana kalmış bu gururluk bisey değil okey ben evet rahat değilim sorgularım aa oldu bitti demem yani neyse daha fazla yorum yapmanı istemiyorum soruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…