Ne yapmaya çalıştı sizce ?

Sizce ne yapmaya çalışıyor?

• Hoslanmıyor

OY: 3 7,7%
  • Öylesine ekledi

OY: 19 48,7%
  • Başkasıyla birlikte olabilir

OY: 3 7,7%
  • Çekingen

OY: 14 35,9%

• Ankete Katılan
    39
Platoniğin umut veren sıradan davranışları..İyi akşamlar afiyet olsun dedi falan :KK53:

Böyle heyecanlar güzel ama çok da kaptırmayın kendinizi. Ne zaman kadın erkek eşittir diye düşünüp ilk adımı ben atsam bir şekilde olumlu olmadı. Ben yüz yüze gelsem konuşurum ancak sosyal medyadan sohbet başlatmam.

De mi ya. Hayır madem yazmıcaksın niye ekliyorsun kardişim 😂😂
Yaş kaç? Nerdesiniz küçük şehir mi? Ben lise sonda dersaneye giderken bana hoşlandım diye haber gönderip sevgilisinden ayrılmayan çocuk geldi aklıma. Uzatmayım şimdi bazıları seviyor böyle egosunu okşatmayı. Beklemekten başka çaren yok

İyi aksamlar, afiyet olsun medeni insan cumlelerıdır. Hoslanmadıgımız asık olmadıgımız insanlara da ıyı aksamlar deriz.
Aynı ortamda sohbet ettigimiz insanları gene Hoslanmadıgımız asık olmadıgımız halde ekleriz sosyal medyadan.

Ne yapmaya calısıyor demıssın ya, hıcbısey.

Siz oltaya yemi takmışsınız , balık da yemi kapmış. Hemen tavaya atıp pişircek misiniz? Yoksa fanusa koyup izlicek misiniz? Acele etmeyin yavas yavas👀

Merhaba arkadaşlar. Çalıştığım işyerinde bir çocuk var. Aynı odada çalıştığım bi oğlanın arkadaşı. Bi gün bizim odaya geldiğinde bi yarım saat kadar onların muhabbetine dahil olmustum konuşmuştuk o şekilde tanıştık. Sonrasında beni gördüğünde bakıyordu iyi akşamlar afiyet olsun falan diyordu karşılaştığımızda. Bi de bazen bi insana bakmasanızda baktığını hissedersiniz ya öyle durumlar da oldu. Sonra ben biraz hoşlandım bundan linkedin den baktım oradan baktığımda benim baktığımı gördüğünü bilmiyordum meğer görüyormuş o da bana baktı. Sonra aman gördüyse gördü diyip bida baktım oda baktı böyle 3 tur oldu. Sonra bi hafta önce instagramdan ekledi kabul ettim ben de onu ekledim. Ama hiç bir mesaj tepki yok. Ondan sonra bi kere karşılaştık böyle utangaç bi şekilde iyi akşamlar dedi. Sizce neden yazmıyor. Yazmıcaksa neden ekledi. Bi de takipçilerine baktım bizim iş yerinden tek bir kişi bile ekli değil. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım yardımcı olur musunuz ?

Siz linkedin’den baktıysanız ilginizi bir miktar sezmiştir. Instagram’dan eklemesi de size cesaret vermek içindir diye düşündüm. Sizden adım bekliyor olabilir. Çok etkilenmiş olan kişi illa yazar. Yerinizde olsam yüzyüze gelince selam, sabah, afiyet olsunları devam ettiririm ama asla ilk mesajı atmam. Siz linkedin ile ilginizi göstermişsiniz ama ilk mesajı o atsın, bekleyin, sonra mesaj attım ama benden hoşlandığı için mi cevap veriyor niyeti nedir diye tartışmayalım 😉

Siz linkedin’den baktıysanız ilginizi bir miktar sezmiştir. Instagram’dan eklemesi de size cesaret vermek içindir diye düşündüm. Sizden adım bekliyor olabilir. Çok etkilenmiş olan kişi illa yazar. Yerinizde olsam yüzyüze gelince selam, sabah, afiyet olsunları devam ettiririm ama asla ilk mesajı atmam. Siz linkedin ile ilginizi göstermişsiniz ama ilk mesajı o atsın, bekleyin, sonra mesaj attım ama benden hoşlandığı için mi cevap veriyor niyeti nedir diye tartışmayalım 😉
Aynen beklemede kalıyorum bakalım zaman gösterecek 😊

canim bir erkegin senden hoslanip hoslanmadigini anlayabilirsin aslinda :)

gecen bana da ilgi gösteren oldu sirkette.
etrafimda pir döndü kenardan köseden izledi vs :D
o enerjiyi merakini anladim yani..

insan anlayabiliyor kisaca.

seninkisi de ilgileniyor gibi duruyor bence. ama bunu en iyi sen bilirsin.

Back
X