ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum

itsmeduygu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
403
89
18
eski sevgilimle 3,5 aydır ayrıyız. bu üç buçuk ayda neredeyse her ay bir şekilde iletişim kurduk, mesela bana nasılsın yazıp siliyordu gece, birkaç defa yaptı en sonunda da yazdı, tekrar ayrılma sebebimizi defalarca konuştuk, sen beni seviyor musun diye sordu hatta ben çok yüz vermedim, en sonu da barışmak için yazmadığını, bizden olmayacağını söyledi. neyse en son konuşmamızda da sen artık benim için bir yabancısın dedim (ayrıldığımız halde arkadaş kalmayalım ama arada bi hal hatır soralıma getirince sinirlendim çünkü) yabancı mı olduk şimdi diyip beni engelledi. yaklaşık 3 hafta falan birbirimizi engellemiş vaziyetteydik. ilk o kaldırdı. ben de dayanamadım kaldırdım. attığım durumlara bakmaya başladı (son görülmesi, görüldüsü falan hep kapalıydı açmış) bazılarına saniyesinde bakarken bazılarına hiç bakmadı falan. neyse bütün bunları çok takmadım ama benim instagram’da bir blog hesabım var, çektiğim güzel yerlerin fotoğrafını paylaştığım. eski sevgilim bu hesabı bilmiyordu ondan ayrıldıktan sonra açtım herkese açık bir hesap takip de etmiyordu, rastgele bir gün girdim baktım o hesabın son fotoğrafını beğenmiş. oldukça dengesiz biri zaten defalarca geri dönmüşlüğü de var ama şimdiye kadar hep “ben senden severek vazgeçtim aşkım” diyip böyle şeyler yapması beni bu ne yapıyor ya’ya sürükledi. birkaç gün sonra onun olduğu şehre gideceğim ona mı yol yapıyor bilmiyorum. aşırı gururlu biridir bu arada bana barışalım diye yalvarmadan beş dakika önce en yakın arkaşımla konuşurken “defterler kapandı bende” diyen bir adam kendisi. ama kaç gündür de yazmadı, adım atmadı. bilmiyorum siz ne düşünürdünüz? her erkek böyle mi? vazgeçtiği bir kızı neden sürekli görmek ve takip etmek istiyor

Toksik bir insan ve sizin üzerine gitmenizi istiyor ki, kendisi istememiş gibi gözüküp toksik olmaya devam etsin... Uzak durun bence.

Toksik bir insan ve sizin üzerine gitmenizi istiyor ki, kendisi istememiş gibi gözüküp toksik olmaya devam etsin... Uzak durun bence.
bir de bana hep şey derdi ben seni hiç stalklamıyorum falan, bu blog hesabını bulabilmesi için baya bir stalklamış olması gerekiyor dahası. bilmiyorum ben yazayım diye mi yapıyor anlamadım. ben de hiç yüz vermiyorum.

Üstüne düşseniz gider zaten, amacı peşinizde koşmak ve egosunu tatmin etmek. Her yerden engelleyip uzaklaşın sağlıklı biri gibi gözükmüyor..

bilmiyorum siz ne düşünürdünüz? her erkek böyle mi? vazgeçtiği bir kızı neden sürekli görmek ve takip etmek istiyor
Siz neden merak ediyorsunuz bunu mesela?
Belli ki ne yapmaya çalışıyorsa artık, işe yarıyor. Size kendini düşündürüyor.
Ayrılmışsınız, bitmiş, ne yapmaya çalıştığı sizi niye ilgilendiriyor? Bunu düşünün bence...

Ne yapmaya calisiyorsa calissin engelleyin her yerden hayatiniza devam edin bitmis gitmis. Siz tekrar barismak istiyorsaniz da tavsiyem barismayin boyle biriyle.

Konu sahibi siz neden ne yaptığını bu kadar takip ediyorsunuz.Sizce bu durum normal mi?
Onun neden böyle olduğuna kafa yormak yerine "ben neden sürekli bu adamla bagimi koparamıyorum,ne sıkıntım var" diye kendinize dönüyorsunuz?
Adam toksit,dengesiz o belli.
Sonunuzun olmadığını bile bile bu ısrar niye??
Silin her yerden engelleyin,bir daha muhatap olmayın........

Bir şey söylemek isteyen insan söyler, ima etmez. Net ilişkileriniz olsun hayatta. Kendini ifade etmekten aciz insanlarla beraber olursanız daha kafanız böyle çok karışır. 20 yaşında insansın enerjini çok daha doğru insanlara harcamanı tavsiye ederim

Ben böyle seylerin aşırı yorucu olduğunu düşünüyorum. En son zaman girmiş, hangi fotoğrafımi beğenmiş, hangi hikayeme bakmış, engelimi kaldırmış mi ya da tüm bunları neden yapiyor gibi şeyleri sürekli takip etmek hem büyük bir zaman kaybı, hem enerji emici bir şey. Ayrıldiktan sonra her yerden silip engellemek, bakmamak, görmemek, doğal olarak da üstüne düşünecek bir şey bırakmamak en güzeli. Buna harcadığınız zamanda kendinizle meşgul olun. Ama gerçekten kendinizle meşgul olun. Çünkü sürekli stalklamak sürekli bir bağ kurmak oluyor kendinizce ve ilişkiyi unutmamış oluyorsunuz. Önünüze de bakamiyorsunuz.

Onun ne düşündüğünü neddn merak ediyorsunuz.. Ne düşünürse düşünsün. Asıl sizin amacınız ne, geri dönmek barışmak mı? Siz ona karar verin önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…