- 31 Mart 2023
- 403
- 89
- 18
- Konu Sahibi itsmeduygu
eski sevgilimle 3,5 aydır ayrıyız. bu üç buçuk ayda neredeyse her ay bir şekilde iletişim kurduk, mesela bana nasılsın yazıp siliyordu gece, birkaç defa yaptı en sonunda da yazdı, tekrar ayrılma sebebimizi defalarca konuştuk, sen beni seviyor musun diye sordu hatta ben çok yüz vermedim, en sonu da barışmak için yazmadığını, bizden olmayacağını söyledi. neyse en son konuşmamızda da sen artık benim için bir yabancısın dedim (ayrıldığımız halde arkadaş kalmayalım ama arada bi hal hatır soralıma getirince sinirlendim çünkü) yabancı mı olduk şimdi diyip beni engelledi. yaklaşık 3 hafta falan birbirimizi engellemiş vaziyetteydik. ilk o kaldırdı. ben de dayanamadım kaldırdım. attığım durumlara bakmaya başladı (son görülmesi, görüldüsü falan hep kapalıydı açmış) bazılarına saniyesinde bakarken bazılarına hiç bakmadı falan. neyse bütün bunları çok takmadım ama benim instagram’da bir blog hesabım var, çektiğim güzel yerlerin fotoğrafını paylaştığım. eski sevgilim bu hesabı bilmiyordu ondan ayrıldıktan sonra açtım herkese açık bir hesap takip de etmiyordu, rastgele bir gün girdim baktım o hesabın son fotoğrafını beğenmiş. oldukça dengesiz biri zaten defalarca geri dönmüşlüğü de var ama şimdiye kadar hep “ben senden severek vazgeçtim aşkım” diyip böyle şeyler yapması beni bu ne yapıyor ya’ya sürükledi. birkaç gün sonra onun olduğu şehre gideceğim ona mı yol yapıyor bilmiyorum. aşırı gururlu biridir bu arada bana barışalım diye yalvarmadan beş dakika önce en yakın arkaşımla konuşurken “defterler kapandı bende” diyen bir adam kendisi. ama kaç gündür de yazmadı, adım atmadı. bilmiyorum siz ne düşünürdünüz? her erkek böyle mi? vazgeçtiği bir kızı neden sürekli görmek ve takip etmek istiyor